Велико Търново - 4

• 30 894
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
  • София/Велико Търново
Хей kozlyo страсхотна новина  Hug
Поздравления за очакваното бебче   bouquet

# 106
  • София/Велико Търново
Дидка - питка и ти скоро да се похвалиш   EFP preggo thumbsup

... И ЧРД на патерица bdbaloni baloni

... извинявай че те забравих тази година   Embarassed

# 107
Ей Валка,много ми е приятно да те срещна!Благодаря за поздрава,зарадва ме много! Heart EyesОбади ми се като се прибереш и ти остане време,че наборчетата се забравиха! Hug И благодаря за пожеланието  EFPИмам да ти разправям разни неща! Wink

# 108
Момичета помагайте! Кой е булченският салон в града с най-нормални и достъпни цени? Не че няма да ги обиколим всички (с бъдещата ми снаха, не е за мен роклята), но искам да имам предварителна информация! Предварително ви благодаря!!!

# 109
Краси,за моята сватба(2004г) се спрях на бул.салон "Болярка",но не гарантирам че е най-евтин!

# 110
  • У дома, при моето семейство
Ние ползвахме Аз и Ти, зад общината, можеш да пробавш и в Сиана, до хотел Етър

# 111
Ани, имала си късмет с д-р Йорданов,че си го хванала в настроение. Една моя приятелка имаше спонтанен аборт с близначета в 6-ти месец итой я е оставил да се мъчи и се е държал отвратително като през цялото време хулел лекаря при когото тя си ходеше на консултации и възхвалявал собствената си персона. Какво е преживяла тя няма да описвам,че сълзи ми потичат като си помисля само за мъките и, голяма част от тях причинени от самия персонал..
Аз си родих в Горна и съм безкрайно доволна от целия персонал и условията там!!

# 112
За него мога книга да напиша. #2gunfireТрябваше да раждам при него. Имах съмнение за изтичане на водите и той ме прати в болницата. Три дни не попита дори какво става с мен - при положение че ходя от години при него и винаги съм си плащала порядъчно. Close На четвъртия ден си хванах чукалата/без документите/ и - беж в Горна. Бях направо шокирана от отношението на персонала към пациентките си. Сега мисля че мога да родя и трето при такива условия. newsm51

# 113
Веси Честит бебок да те радва много  bouquet

# 114
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
anni78 честита радост   bouquet
kozlyo   Thinking сега пък в Габрово  Stop нооо ти си знаеш,мислех,че ще родиш в Горна
Момичета...хайде да се срещнем,че е срамота HugДавайте идеи

# 115
  • Велико Търново
Здравейте и ЧЕСТИТО на всички нови мами   bouquet Много да ви радват бебочетата.

Козльо, на теб още по - голямо честито !!!  Simple Smile  Лека и спокойна бременност ти желая !

Имам нужда от вашия съвет по един такъв неприятен въпрос :

Трябва да намеря човек за помощ при гледане на болен на легло. Ще става дума може би за по 3-4 часа на ден.  Много съм притеснена и объркана - нито знам къде да търся, нито колко пари да предложа .
Всякакви съвети и предложения ще ми помогнат. Лошото е, че и нямам много време да умувам и да се мотая.

# 116
  • У дома, при моето семейство
Флави давам ти идеи за разрешаване на проблема. Първо можеш да попиташ ако познаваш сестра или санитарка в болницата.Те познават такива хора или дори самите те ходят да гледат болни. Второ в Търново мисля че има Хоспис, мисля на бул.България се намира там предлагат такива услуги /но не съм сигурна/. Трето порови се в обявите на Янтра днес и Борба. И последно ние плащаме на гледачка, за възрастна баба по 120лв на месец, като и осигуряваме храна и живее при бабата на село.

# 117
Здравейте!
Казвам се Виолета и ще ми е приятно ако ме приемете във вашата компания.  Rolling Eyes
Както се вижда от лентичката ми, чакаме бебе на 07.01.2007 г.
За сега всичко с нас е ОК, за което съм страшно щастлива.
Хубав ден желая на всички ви!   bouquet

# 118
  • Велико Търново
Флави давам ти идеи за разрешаване на проблема.

milenazd,  много ти благодаря за идеите  и информацията bouquet

Организирах се, събрах си мислите и вече действам

# 119
Веси, то и при мен в нач. имаше доста укори, но професионално си свърши работата, а акушерката, съжалявам, че не научих името й  Embarassed, беше през цялото време до мен и мн. внимателна.
Дидка, благодаря  bouquet
vvenkova, добре дошла при нас и лека бременост Grinning

Общи условия

Активация на акаунт