Велико Търново - 4

• 30 913
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
  • в здрача
Момичета здравейте!

Честито на мамите  bouquet да ги радват малките бебоци и повечко време за сън им желая!

Ние се завърнахме от морето - 10 дни ми се сториха твърде малко, а малката постоянно повтаря - искам да плувам в морето. А аз отговарям - и аз.

Снимки ето тук

И да питам - да знаете педиатър хомеопат тук в Търново? От първи октомври сме на градина и ако продължи да боледува искам преди да махнем сливиците да пробвам всички вариянти.

# 121
Здравейте! Simple Smile

Anni78, честита рожба! Да ти е здрав и щастлив синът! Лъжа ли се или се познаваме от Керека?! Simple Smile Ако е така, ще чакаме да го видим мъничето. А за умората - при мен премина към края на първия месец. Мисля, че повечко сън и малко разнообразие (да излезеш дори само за едно пазаруване, за да се откъснеш за малко) са от решаващо значение за това.

Аз бих препоръчала булчинския салон Сиана до хотел Етър. Не мога да кажа дали цените са по-ниски обаче, защото не съм сравнявала.

Също добре дошли на бъдещите мами и лека бременност.

Поздрави,   bouquet

# 122
  bouquet АНИ-АНИСВЕТ си има момиченце Сияна, 2700, 50см., родена е на 27.08 в 21.27часа.
Да й е жива и здрава  bouquet

Мая, благдаря ти,  да от там се познаваме, сега като загледах Жени на снимкатга я познах. Извини ме, 4е не се усетих по-рано Embarassed

# 123
       Да са ви живи и здрави,малките бебоци и много да ви радват.kozlyo,радвам се и за вас,толкова скоро отново да имате бебче е чудесно,стискам палци за лека бременност.
      Аз все още ходя на работа,но през септември вече ще съм по майчинство и ще имам много свободно време.Ако се организираме за среща непременно ще дойда.
       Мамите с по-големи деца споделете как приеха малчуганите ви първия учебен ден.Аз имам първокласник и сме в трескава подготовка.В неговия клас няма да има нито едно познато дете от детската градина,та разчитам само на това,че лесно общува дано се приспособи бързо.Пък и нов член в семейството през октомври newsm78,няма да му е лесно,на мен нас също.
     Лек ден и доскоро!

# 124
  Здравейте HugАз мисля да раждам в Г.Оряховица,там ходя и на консултации при д-р Б.Косев.Моля тези от вас,които имат впечатления от условията,персонала,включ. и от моя доктор Wink,да споделят!

# 125
Здравейте!
Аз също съм се насочила за раждане в Горна Оряховица. За сега ходя на консултации тук в Търново при д-р Младен Ангелов. за съжаление той не изражда. Препоръчаха ми в Горна д-р Сотиров и чувам все хубави неща за условията, персонала и отношението в Горна. Моля мамите, които имат повече впечатления или тези, които са вече раждали в Горна да споделят. Също така не знам кога да се прехвърля в Горна. Мисля си към 7-мия месец живот и здраве. Ще бъда благодарна на всякакви мнения и препоръки.
Честита щерка на Ани! Да й е жива и здрава, и много да радва мама и тате.
Що се отнася до сватбените салони, аз се омъжих през юли тази година и съм много доволна от организацията на "Менделсон", а роклята си взех под наем от "Сиана". Ако е за рокли, горещо препоръчвам "Сиана" имат невероятни модели и са на сносни цени. А Златева в "Менделсон" е супер професионалист по отношение на организацията на сватбата. Ние поне останахме много доволни.  Peace

# 126
Раждах в Горна Оряховица миналата година. При доктор Богдан Косев. Малко ще бъде да кажа, че съм доволна! Възхитена съм от доктора и персонала! Не съм ходила там на консултации, само един път отидох да ме прегледа и да се запознаем. Ако имате въпроси съм готова да отговоря, телфона на доктора също го имам.

# 127
Раждах в Горна Оряховица миналата година. При доктор Богдан Косев. Малко ще бъде да кажа, че съм доволна! Възхитена съм от доктора и персонала! Не съм ходила там на консултации, само един път отидох да ме прегледа и да се запознаем. Ако имате въпроси съм готова да отговоря, телфона на доктора също го имам.
Благодаря, vvv!   bouquet
Все по-вече се затвърждава решението ми да родя в Горна Оряховица.  Laughing Явно са добри специалисти и най-вече хора!
Ако възникнат още въпроси ще питам  Embarassed Мерси! Peace

# 128
Привет на всички мами, от днес вече и аз съм част от форума.
Искам да попитам VVV относно раждането в Г. Оряховица, как се свърза с Богдан Косев, кога отиде на преглед при него и как го ангажира за раждането си, защото на мен ми предстои да раждам в средата на септември и също се ориентирах към болницата в Горна Оряховица. Като лекар там ми препоръчаха Б. Косев, но сестрата, при акушер-гениколожката ми ми каза, че не било хубаво да ангажирам конкретно някой лекар, защото ако него го нямало, когато настъпи момента другите не ти обръщали внимание. Вярно ли е това?  newsm78
Предварително благодаря за съдействието.

# 129
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте бъдещи и настоящи мами! Днес за пръв път попаднах на темата за ВТ. Иска ми се и аз да се присъединя към вас! Родих през юли тази година и сега се радвам на бебка, която е на 45 дни.
Като за начало мога да споделя мнение по някои от запитванията:
mari eta, ходех на консултации при д-р Калейнски. Като цяло съм доволна, много е внимателен. Позна и пола на бебо. За д-р Ангелов също съм чувала само хубави неща. Лошото е, че и двамата не израждат Sad!!!
Габриела, vvenkova, аз съм една от многото мами, раждали в АГ-ГО. Останах много доволна - отношение, условия и т.н. Нямах предварителна уговорка с никой лекар, просто като дойде момента отидох в болницата. И тъй като до момента на същинското раждане минаха повече от 24 часа, успях да контактувам както с д-р Косев, така и с д-р Лазаров. Постъпих в АГ-то по време на дежурството на д-р Косев, а родих в смяната на д-р Лазаров. Очарована съм от отношението и на двамата. Д-р Лазаров ме посещаваше по 2-3 пъти на ден /отделно от визитаците/. Колкото до Сотиров - малко е особен.

# 130
Няма значение при кой доктор ще попаднете- отношението е едно и също.Аз съм раждала при Косев. Много съм доволна.

# 131
Много благодаря на всички момичета,които споделиха впечатления от д-р Косев и условията като цяло в Г.Оряховица   bouquetВече съм още по-спокойна,не че досега съм имала някакви съмнения или лоши впечатления от този лекар,но винаги много бързо ми минаваха консултациите при него-кръвно,корем,видеозон-и за 10 мин. готово Wink-не зная,може би при всички е така,а нали и за първи път съм бременна  WinkМоже би и аз не съм го разпитвала много-много и затова човека и да не е бил словоохотлив,а и аз карам много спокойна и лека бременност/да чукам на дърво  Praynig
  Иначе,никой не ми го е препоръчвал-аз просто реших един и същ доктор да ме наблюдава и изражда-отидох в Горна,той беше на смяна,представих му се и така...вече 7 месеца WinkУспех на всички,на които им предстои скорошно раждане PeaceИ да пишете после  Grinning

# 132
  • Sofia
Zdraveite na vsichki bydeshti i nastoqshti maiki. Neznam kak shte me priemete,no sym edno momiche na 16 godini syshto ot Veliko Tyrnovo. Strastta mi e medicinata i po-skoro neonatologiqta. Ucha dosta usileno angliiski i postoqnno cheta razlichni statii na nashi i chujdi profesori. Nadqvam se che shte vi byda ot pomosht. Syshto taka si tyrsq i rabota kato detegledachka i moje i domashna pomoshnica. Gledam pra-dqdo si toi e diabetic i moga da postavqm podkojni i muskulni injekcii. Obojavam bebetata i malkite deca. A dokato jivqh v Qmbol tam postoqnno sysedkita mi davaha bebocite si da gi gledam zashtoto jiveehme dosta dalech ot centyra a pyk nqmashe kak da izlizat s tqh. Nadqvam se che shte byda ot polza na nqkoi.
Pojelavam vi priqtna vecher, i shte se zasichame Wink
Da sa vi jivi i zdravi bebencata i da vi radvam mnogo!
S uvajenie:
Nadejda

# 133
Привет на всички мами, от днес вече и аз съм част от форума.
Искам да попитам VVV относно раждането в Г. Оряховица, как се свърза с Богдан Косев, кога отиде на преглед при него и как го ангажира за раждането си, защото на мен ми предстои да раждам в средата на септември и също се ориентирах към болницата в Горна Оряховица. Като лекар там ми препоръчаха Б. Косев, но сестрата, при акушер-гениколожката ми ми каза, че не било хубаво да ангажирам конкретно някой лекар, защото ако него го нямало, когато настъпи момента другите не ти обръщали внимание. Вярно ли е това?  newsm78
Предварително благодаря за съдействието.
Обадих му се по телефона и си оговорихме среща в отделението, прегледа ме на видеозон, разбрахме се и това е...

# 134
Много важно - за пари изобщо не е ставало въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт