Велико Търново - 4

• 30 902
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
здраейте,виждам,че последните разговори се въртят около раждане и място за раждане и искам да се включа в подкрепа на АГ Горна Оряховица.Родих преди почти година там,при доктор Милатович,виждам,че дотук никой не го споменава.Мога да кажа само хубави неща за всичко там и твърдо подкрепям мнението да се ражда там.Отношението към всички е еднакво-и с уговорки, и без,поне с такова впечатление останах.Просто хората си вършат работата с удоволствие или поне с отговорност.Аз лично съм страшно доволна от МИлатович.Щях да раждам при Кожухаров,но когато трябваше да родя,той заминаваше за Испаниа и родих при Милатович.Но явно той ми е бил късмета,защото се държеше много добре.Дойе дори извън раборно време да ме види,защото не родих на термина.И майтапи пуска,така че забравяш едва ли не за какво си там:) Тъй че който реши да отиде там,няма да сбърка.Подкрепям горещо!И по-далеч от търновското АГ.дано някога се подобрят нещата и тук,но засега ще гласувам за Горна:)
леко бременеене на всички,които очакват бебета и леко и безпроблемно раждане,пък ако мога с нещо да помогна,питайте,и аз съм насреща:)
лек ден

# 136
  • ГОре на черешата...
Малка поправка - докторът се казва Милатов, на шега му казват Милатович...

# 137
Благодаря Ви, че споделихте впечатленията си от болницата в Горна Оряховица  bouquet.
Аз и без друго  се бях насочила към тази болница, но не защото съм чувала нещо добро за там, а просто защото съм чувала много лоши неща за АГ -то във Велико Търново #Cussing out.
Сега вече съм по-спокойна, че в Горна Оряховица ще получа добра и адекватна медицинска помощ.
Пожелавам на вас, които вече сте преживели тези вълнения, които в момента тресат мен и всички бъдещи майки, да се радвате на здрави и сладки бебчета. Hug

# 138
относно поправката само да отбележа,че мен ме изражда доктор МИЛАТОВИЧ,  а може да има и Милатов.просто са различни хора.не може да незнам кой ме е израждал?!! Shocked

# 139
Казва се Михаил Милатович(баща му също е бил д-р със същото име,сестра му е д-р Милатова-педиатър и съпруга на д-р Кожухаров,изп.директор на болницата и гинеколог).Кандидатствахме преди 3 години заедно за изпит за зачисляване за специалност,т.е. няма още специалност.
Надя,пожелавам ти да станеш неонатолог,в Търновска област няма такъв все още.

# 140
Здравейте търновски мами, раждали в Горна Оряховица.
Обръщам се към вас с молба да ми кажете, какво трябва да сложа в багажа си, освен традиционните тоалетни принадлежности, чехли, лиглин и дам.превръзки. Казаха ми, че всяко родилно отделение си имало различни изисквания - някъде трябвало да се носи нощница, на друго място прибори за хранене и пр.
Ако си спомняте какво ви искаха в Горна Оряховица МОЛЯ помогнете ми.  Praynig

# 141
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ти си вземи една нощница за всеки случай,някакво елече/може да стане хладничко,когато настъпи момента/,чорапки,чехли за в стаята и едни джапанки/чехли/ за в банята,вилица,лъжица,ножче и чаша!  Stop като дойде време да напъваш стискай очите/само при напъна/ ,че ако ги държиш широко отворени може да ти се напукат капилярчетата Hug леко и безпроблемно раждане ти пожалавам!

# 142
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Verqin, за родилното ти трябват: лигнин и превръзки, тоалетна хартия, тоалетни принадлежности, джапанки /може 2 чифта/, прибори за хранене. Нощница ти дават там, но е хубаво да имаш една резервна. За бебето не е нужно да носиш нищо. Вземи си и книжка или списания  book!!! И връхна дреха!
Леко и безпроблемно раждане!

# 143
Много ви благодаря за съветите и пожеланията.     bouquet  bouquet  bouquet
PS: Това за стискането на очите досега не бях го прочела никъде, въпреки че изчетох доста литература по въпроса, благодаря за този съвет Дидка. smile3525

# 144
Относно нощницата - на мен не ми дадоха да си облека моя. Там ти дават и когато си поискаш нова без проблем я сменят. На мен ми се налагаше и по 4-5 дневно да я сменям, защото ми течеше доста кърма.

# 145
Аз раждах също при д-р Косев и съм безкрайно доволна. Той не е особено словоохотлив, но е добър специалист и това е най- важното. Отидох да се уговоря с него 3 седмици преди раждането и когато водите ми изтекоха и отидохме в болницата той пристигна 10 мин. след като му позвънихме. Провери ме за разкритие, даде си заръките и си тръгна. Когато през нощта ми почнаха сериозните контракции акушерката му се обади и той веднага дойде.
Моите безкрайни благодарности на акушерката Мария Нейкова и д-р Косев. Не мога да спра да ги хваля!!
Д-р Миланович е наистина голям образ! Как успя при тези ужасни болки да ме разсмива - незнам! Щеше той да ме изражда ако бях без уговорка.
Съветвам ви и да си вземете вода, сок и шоколад за да подсилите организма си след раждане. Аз апетит никакъв нямах, но пиех много течности и много бързо ми дойде кърмата.
АНИ, ЧЕСТИТА ТИ РОЖБИЧКА!!! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА !!!

# 146
Да,в Горна не ти искат нищо да носиш. освен,както се изрази КОжухаров,като го попитах,ако искам да си взема четката за зъби:)
просто всичко се осигурява,мен ме накараха преди да вляза в самото родилно,да си съблека другите дрехи,облякох се в нощница и така стоях.изобщо не дават с цивилни дрехи да влизаш.само личните си принадлежности можеш да вземеш,те другите мами вече писаха.няма страшно, в Горна се ражда лесно:)леко бременеене и раждане и честито на новите мамита,да са ви живи и здрави бебоците

# 147
 Благодаря още веднъж на всички мами,които са раждали в Г.Оряховица и споделиха за това   bouquet
  Веси,,а колко струва уговорката  д-р Косев да те изражда newsm78Той ме наблюдава в момента и още не сме говорили за раждането,но бих искала той да присъства?!?

# 148
Ееееееех като ви чета и си мисля-дали някой ден ще има такива добри отзиви и за нашето родилно отделение PraynigВърнахте ме 5 години назад.Моето раждане беше меко казано кошмарно.Слава богу че всичко беше нормално,нямаше никакви усложнения или проблеми,но там се отнасят към теб като към... SickНямам думи просто

# 149
Той пари не би ти поискал, Софи. Ще ти пиша на лични за подробности

Общи условия

Активация на акаунт