Велико Търново - 4

• 30 882
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Ние ходихме днес сутринта!Имах голямо желание да играя боулинг,но се оказа че боулинг залата още не е открита SadМного голям център наистина,но ние не  го разгледахме целия,затова не мога да дам пълна информация,т. к. видяхме един познат и предпочетохме да отидем да седнем някъде на спокойствие да се видим!Голяма навалица беше!Влязохме само в Денси,оплакнахме окото с всякакъв вид техника и в Хиполенд-детски хипермаркет.А на четвъртия етаж имало и детска забавачница,но до там не стигнахме.Но има време - по нататък ще отидем пак тъкмо ще е по-спокойно че днес беше лудница!

# 181
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте и от мен! И ние днес ходихме в МОЛ. Не разгледахме кой знае колко от него, тъй като беше голяма лудница. Според мен  е хубав, голям търговски център, доближаващ се до европейските. Има редица магазини, които аз очаквах с нетърпение да се открият и в нашия град - Benetton, Daphne, Capasca  и др. Малко съм разочарована от детския хипермаркет... Мисля обаче за втори път, за по-подробна обиколка, да отида едва след месец, когато се надявам любопитството на хората да е понамаляло...че днес беше много изнервящо!

# 182
Благодаря ви момичета, че споделихте   bouquet
И на мене заради лудницата не ми се ходи въпреки, че малката цял ден днеска ме врънка и само гледа с бинокъла си към Мола  Simple Smile
За утре вече твърдо съм обещала, въпреки че пак ще е лудница с това тридневно празнуване  Simple Smile
Не ми се ходи и заради това, че не всичко ще е отворено.
И аз много държа на боулинга, защото в София тъкмо открихме хубостите на този спорт и трябваше да се преместим  Simple Smile
А и кино Арена също ще е едно от местата, които ще посещаваме по честичко.

# 183
Вчера го посетих два пъти, защото много ми хареса! Наистина имахме нужда от хубав европейски магазин, а не от търговски центърчета тип "битак"... Хубави, скъпи, но качествени магазини (в които,ако наистина е европейски магазин, трябва да правят убийствени намаления! smile3508 ), боулинг (УРА!), хубаво кино, детски хипермаркет - нормални цени, голям избор. А има и съвсем достъпни магазини, аз попаднах на два за обувки и се спретнах с чудесни чепички за....10лв! newsm03
А сега ще ида да пробвам и едни ботушки  Mr. Green

# 184
Здравейте търновски мами!
Живях в Търново като студентка и малко след това,но за последните четири години съм минавала през града само два пъти  Embarassed и съм сигурна,че доста се е променил/къде е този МОЛ  newsm78 /
В края на месеца мисля да останем ден,два в Търново.Бихте ли ми предложили място за нощуване,подходящо за една малка и две по-големи  Wink дами?Ще сме с кола,така че е желателно да има и къде да паркираме.
Какво ново можем да видим в града?
Благодаря ви и лек ден!

# 185
  • Велико Търново
Bacio,Central Mall се намира в квартал "К.Фичето"/Триъгълника/.Като се влиза от София от ляво се пада.Дано да съм го обяснила добре,че хич ме няма по обясненията. Embarassed

# 186
Здравей, Bacio!

За места за нощувка може да попиташ в Центъра за туристическа информация. Телефонът им е 062 62 21 48. Ако им кажеш какви са ти предпочитанията, те могат да предложат варианти. Ето тук им е сайта: http://velikoturnovo.info/

Аз мога да препоръчам "Къщата", но не знам дали цените ще те устроят. Телефонът им е 0889854146 или 062 601129.

Весело изкарване!

Мая

# 187
 newsm74 сте! Много ми помогнахте.
Градът толкова се е променил-надявам се към по-добро.
Като че ли засега се спирам на хотел Централ,но ще се радвам и на други мнения.
Благодаря!

# 188
Здравей Bacio! Относно хотелите лично аз ти препоръчвам хотел "Военен клуб". Цените са много приемливи, а обстановката е добра. Изпращам ти линк с голяма част от хотелите във В. Търново за да можеш сама да огледаш и да прецениш http://veliko.info/more/velikotarnovo/info/indexbg.html

# 189
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, търновски мами! Включвам се, за да ви уведомя, че продавам  контейнери VIA - 10 бр * 180 мл на AVENT  с цена 19,50лв. Става въпрос за  опаковка 10бр чаши и отделна опаковка-10бр капачки, а не за комплекта с адапторите за помпа. Ако някой се интересува, да пише на лични. Съжалявам че тук обявявам това, но нямам права да пиша в "Обяви"

Последна редакция: вт, 19 сеп 2006, 20:40 от pepi111

# 190
здравейте,имам повод да ви почерпя виртуално,защото моето малко съкроввище снощи проходи:) от 9 месечна върви,като я държим,а снощи- бях я извела пред блока да се поумори малко.баща й се прибра от работа и тръгнахме да го посрещнем.той клекна,аз я пуснах да върви към него и...без помощ стигна.бях изумена.после,като разбра,милата,че може да върви,не можехме да я спрем.вечерта в къщи си вземаше обувките в ръце(явно си мисли,че се държи за нещо) и обикаля из целия апартамент.напълни ми душата,много съм щастлива.имаме самое дин проблем.тя не пълзи и не умее много да пада.усети ли,че пада назад,се отпуска като дъска.докато се научи,все някой ще я пази.похвалих ви се,голямо щастие е за всяка майка да види това нещо:)
относно мол-а,за който вече се писа-и ние ходихме,обаче май само на разходки ще ходим там.не е много за джоба на всеки.иначе е хубаво,лъскаво..
хайде,лек ден,дано изгрее малко слънце

# 191
  • Велико Търново
Честито ти ходещо детенце Hug!Пожелавам ви само радостти да ви носи!

# 192
Честито,Мими!Да обиколите целия свят с тях!Аз изпитах тая радост чак на 1,3мес,но пък помързелувах дотогава.
Наистина е готин мол-а,разгледахме го снощи.Парфюмерията ми грабно окото,май нямаше толкова заредена досега в Търново.А за бутиците с дънки и парцалки от по 100лв Naughty-като ми стане 900лв заплатата(сигурно дотогава ще ходя със забрадка).Киното също ме впечатли,само дето филмите съм ги гледала,като пуснат др.партида ще го посетя.

# 193
Благодаря за пожеланията,подобни и на вас!май наистина досега си беше мързелуване.не бях подготвена какъв кошмар ще е,като проходи.сега постоянно реве да върви.втори ден ми е и още не съм свикнала с мисълта и с това положение и доста се поизнервих вече.след някой и друг ден ще свикна надявам се,иначе ще лудна:)
тя има неизчерпаема енергия,направо се чудя от къде.поне се надявам наистина да отслабна,като запо4на да тичам след нея.всеки ме убеждава в това,ще видим.ама трябва и яденето да се намали Winkхайде лека нощ и до утре

# 194
Мими, честита ти ходеща принцеса, да ти е жива и здрава  bouquet

А за мола и аз ходих, но набързо само до детския, да купа на дребосъка столче за кола, че иначе из града няма такъв избор. Наистина е доста лъскав, и дано скоро се откача за час поне и да го разгледам

Общи условия

Активация на акаунт