Велико Търново - 4

• 30 884
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета! Тъй като в неделя на 10-ти ще кръщаваме малкия Краси трябва да резервирам заведение за около 20-25 човека, което да е подходящо за малки деца. Дайте ми някакви предложения! Вие къде кръщавахте децата си! Преди два часа попа ни каза че единствените ден и час свободни са в неделя от 15 часа и сега трябва много бързо да се организирам.Давайте предложения! Praynig

Моята колежка прави кръщенето на дъщеря си в "Мотела"-има достатъчно място Peace

# 166
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Здравейте   bouquet мами!Имам една мноого голяма молба към всички вас-утре/събота/сме организирали на Арбанаси среща  от форума на осиновителите.Необходима ми е една сгъваема кошарка за едно от децата ..само за събота и неделя.Аз съм от днес на очни в Ректората на университета ...така,че съм в Търново...ако някоя има и може да ми помогне ето ми телефона...нека ми прати съобщение...аз ще звънна за да се разберем и да мога довечера или утре през деня да взема кошарката  ooooh! ох,дано се намери такова бижу
 newsm78 а може тука в темата или на лични да ми пишете..аз ще ви потърся  Hug
0889 83 50 26-Диана
  bouquetпредварително  bouquet БЛАГОДАРЯ  bouquet

# 167
Здравейте мами!  Simple Smile

Аз също мога да препоръчам Мария Кьорчева, защото е много отзивчива. Обаче при нея може да се ходи само срещу заплащане. Ние например имаме друг лекар при когото ходим на ежемесечните консултации, а когато се появи проблем, се обаждаме на Кьорчева. Наистина никога няма да откаже да дойде и отделя много време на децата (не по-малко от половин час според моя скромен опит). Освен това няма да натиска да давате сокове на невръстното си бебе и ще помогне със съвет относно кърменето, ако има нужда.

Поздрави на всички,  Simple Smile

Мая 

# 168
сиска каде е тази механа Rolling Eyes

# 169
  • Велико Търново
Марианче,стига се кокори ей сега ще кажа без бой.Намира се в улицата между старата баня/сега е бинго Глория/ и бившия магазин Младост.Незнам какви са ти изискванията,но нищо не ти пречи да провериш сама за какво става въпрос.

# 170
Здравейте и от мен, мамички и бебчета!!! sohappy Вярно, че много отдавна не съм писала, но...съжалявам Embarassed
Аз лично родих в нашето АГ, така се наложи, защото отидох със....7 см разкритие и нямаше време за търсене на друго място LaughingДоволна съм общо взето като изключим, че имаше как да са мааалко по-любезни. На всички бъдещи мами ще кажа, че не е от значение къде раждаш, а как, т.е. пожелавам леко и безпроблемно раждане и да не се налага намесата на лекар newsm10
А защо така се получи, че едва ли не игнорираме nadiamm, на мен лично ми направи страхотно впечатление с големите си амбиции и желанието да ни помага... Да, Наде, бих ти поверила детето си, а и в никакъв случай не поставям всички "тийн-чета" под общ знаменател, просто си е до човек (а ти явно си такъв). Продължавай все така smile3521

# 171
  • Sofia
Zdravei  мама Ани с бебе Теди ,
blagodarq Vi che mi otgovorihte. Radvam se che pone Vie mislite tuk. Makar che v segashnoto vreme e mnogo trudno da poverish malkata rojbichka na nqkoi nepoznat. Pojelavam Vi leka vecher!
Nadejda

# 172
  • Велико Търново
Добър вечер мили мами!
   Надя,ще е хубаво да пишеш на кирилица,защото е досадно да се четат постове на латиница.Хубаво е,че си амбицирана да учиш медицина.Неонатологията е прекрасна специалност и аз от сърце ти пожелавам да си осъществиш мечтата.То всякак е трудно да си оставиш детето независимо на каква възраст е и на кого.От опит ще ти кажа,че млади моичета като теб са  по-добрия вариант за детегледачки.Ама според мен сега си гледай уроците за работа има време.

# 173
  • Sofia
Здравейте siska79,
Благодаря ви, че все пак ми казахте как да се променя за да ми обръщате внимание. Права сте че сега е времето за да обръщам по-голямо внимание на учението, но аз не излизам, и смятам че е по-разумно вместо да си губя времето пред компютъра, мога да помагам да се отглежда едо малко бебче.
Но все пак всеки си решава.
Благодаря за пожеланията.Лек ден!

# 174
  • Велико Търново
Честит Рожден Ден на Ани-Anisvet!Желая ти много здраве,щастие,любов и каквото си пожелаеш да се сбъдне!

# 175
  • Пловдив
Здравейте,търновски мами!
Имам питане за "светлините на Царевец"
Най-вероятно ще бъдем на празника 22.09 във вашия град и много се надявам,че ще ги видим.
Пускат ли ги наистина по празници или само , когато туристи си платят.
Ако ги пускат по празници, в колко часа и къде да се наредим?

# 176
  Здравей,blekuta! Спектакъла "Звук и светлина" се пуска не само по желание на туристите Wink,по празници-доколкото знам-винаги PeaceЗа часа не мога да ти кажа с точност-между 19.30 и 20.00ч. мисля,че беше newsm78,заставате пред входа на самата крепост и............се наслаждавате PeaceПриятно гледане Peace

# 177
Здравейте, мами!  bouquet Още една Търновка в отбора, обаче все още без бебче, но...надяваща се скоро да е една истинска мама! Praynig
Ще ходите ли на откриването на МОЛа?

# 178
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Добре дошла сред нас и леко бременеене Hug
Момичета,лятото се изниза ,а ние едно събиране като хората неможем да си направим SickЯ търновки давайте предложения Party Аз да кажа ,че съм студентка-задочно и сега съм горе в ректората всеки ден  ooooh! по цял ден  Thinking има ли случайно някоя мама от тук пишещите  там да се мъчи до 27-ми  Hug ако има  Hug можем да се видим

# 179
Някой може ли да даде отзиви за Мола, защото вчера като минахме с колата беше ужасен фраш и като не намерихме къде да паркираме се прибрахме.
Днеска пак не успяхме да идем, а малката само ме разпитва дали било хубаво и рекох да питам тука, ако някой е ходил да сподели  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт