Велико Търново - 4

• 30 886
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
Да знете, къде може да се купи от чая на Хип за кърмачки, че днес никъде не можах да си намеря, и мн. ме е яд Close

# 151
Ами аз си го бях намерила от магазин "Бебино" - на Картала се намира.

# 152
Веси,разчисти си пощата Wink,че не мога да ти пратя отговор....

Ани,аз си купих чая на Хип в онова магазинче за бебешки храни и дрехи на ул."Бачо Киро"/зад Първа инвестиционна банка/-с поръчка-на втория ден ти го носят-4.50лв. за 0.500мл. Peace

# 153
Снежи7, Софи, благодаря за насоките  Hug, поръчах си го на магазина зад поликлиниката и в петък ще ми го доставят Laughing

# 154
 Да,и аз него имах предвид-и аз в петък ще си взема доставката Wink

# 155
  • Sofia
zdraveite Tyrnovski maiki,
ne iskah da otvarqm tema pyk i nali i az sym ot starata stolica ta iskah da vi popitam, znam che ima dosta temi no vse pak sme ot edin grad. Ta...az sym na pochti 16g. kakvo vi e mnenieto za nepylnoletni detegledachki?I zashto ste za i protiv. Zashtoto vse pak obojavam malkite deca, pyk i jivot i zdrave iskam da zavyrsha neonatologi qili pediatriq. Vinagi mnogo me e naranqvalo kato vzemat maikite da slagat vsichki tiincheta pod obsht znamenatel...
Iskah da razbera vasheto mnenie i dali bihte ostavili vasheto slynce v takiva ryce.
Blagodarq vi predvaritelno!

# 156
  Мамчета,препоръчайте ми педиатър newsm78

# 157
  • Велико Търново
Диана Полендакова-с две ръце я препоръчвам!

# 158
  • Sofia
Nadejda Stoyanova, mnogo dobra detska lekarka!

# 159
  Сиска,на теб някой ти я препоръча ли?Къде й е кабинета,и как става ангажирането newsm78-знам само,че трябва да отида преди раждането на бебчо ThinkingОтзовава ли се,ако й се обадиш напр.в неподходящо време,внимателна ли е с детето....ей такива работи ме интересуват ThinkingБлагодаря ти  bouquet

# 160
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Мария Кьорчева! Само че е само с частна практика!

# 161
Пепи,какво ще рече,че е с частна практика-колко се плаща,как може да се ангажира newsm78Чувала съм за тази докторка Thinking

# 162
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
SOPHI, д-р Мария Кьорчева има частен кабинет на адрес: ул.Стара планина 8 А (недалеч от Комплекс Green park). Ангажирането й не е проблем. Аз заведох дъщеря си на преглед за първи път при нея, когато беше на почти 1 месец. Има си работно време от 08.00 до 13.00 часа и от 16.00 до 18.00 часа  от понеделник до петък. Извън посоченото работно време и в събота и неделя работи след уговорка по телефона /за нея няма уикенд, отзовава се по всяко време!/. Прегледът струва 10лв. Ако имаш желание мога да ти дам и телефон за връзка. В GOOGLE като напишеш "Кьорчева" можеш да получиш още информация. Надявам се, че съм ти била полезна.

# 163
Здравейте момичета! Тъй като в неделя на 10-ти ще кръщаваме малкия Краси трябва да резервирам заведение за около 20-25 човека, което да е подходящо за малки деца. Дайте ми някакви предложения! Вие къде кръщавахте децата си! Преди два часа попа ни каза че единствените ден и час свободни са в неделя от 15 часа и сега трябва много бързо да се организирам.Давайте предложения! Praynig

# 164
  • Велико Търново
Марианче,не знам да ли механа"Калоян"ще ти свърши работа.Има го капацитета за броя хора,които споменаваш.Кухнята е добра,на прима виста за това се сещам.Ако,ми хрумне някоя гениална идея ще пиша. 
  Sophi,ще ти отговоря на лични!

Общи условия

Активация на акаунт