Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 21

• 55 501
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
wavey Момичета Flowers HibiscusCoffeeCookie

На мен ми харесват руските песни с клиповете на нашите. Даже си имам плейлиста в тубата и
си ги слушам : ))))
На Фили не й допадат, но има и доста сполучливи. Мисля ,че просто толкова сме свикнли с песни на английски и с говора на турски ,че ни се струва странно да слушаме на руски : )))

Ама големи сме полиглоти Hands Clap и българския като добавим - на 4 езика въртим нещата. Grinning

Тук ( извадката за колажа) много ми бяха хем смешни , хем сладки. Светкавиците в очите на Зейнеп и смеха в очите на Алихан бяха уникални Heart Eyes Разкошна игра на Севда.

# 106
  • По света и в нас.
Привет момичета. wavey
Колко приятно ми мина до обяда в четене на темата и гледане на споделените клипчета,за което Благодаря.
Напуши ме смях  Mr. Green на протеста против Шевал,която се оказа най голямата звезда в сериала. Whistling

# 107
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добро утро, дружки! doh

Да започнем съботата с добро настроение и отбора на Зейно.

Тази снимка, "Отборът на Зейно", за мен е една от най-хубавите снимки евър.
Толкова е сладка мъничката Севда "на фона" на високите и хубави млади мъже! И такова прекрасно настроение струи от снимката, че се усмихваш автоматично, като ги погледнеш.

И аз харесвам някои клипчета с руски песни. Наистина текстът е много подходящ в повечето случаи. И малко се забавлявам с това, че най-често използваният текст е "О, боже, какой мужчина" - почти за всеки хубав турски актьор има клипче с тази песен. Joy

# 108
Привет! Hug

При нас на морето е горещо! Nature Sunny Очаквам да се затопли водата и да открия сезона! Wink grinning039

Дъга HugБоби HugБиби HugСветле Hug

Севда...

и повече с Онур....

Еда Едже е забелязана на баскетболен мач на своя приятел Buğrahan Tuncer/Буурахан Тунджер....

И аз си имам запазена плей листа в ЮТуб...

ето на Олга Головина

Приятен следобед! Hug

# 109
# 110

Damla Aslanalp край басейна на Онур... Thinking

# 111
  • Варна

Damla Aslanalp край басейна на Онур... Thinking

Grinning oха! JoyJoyJoy Мацката е хубава. От Филинта му е партньорка.

# 112
Heartpulse                   
 Здравейте мили Момиченца Злати, Боби,, Биби, Марсия, Светълчо.Smile`

Нямаше ме малко време, затова не съм ви писала, но вече съм тук и се включвам веднага, така ще е лятото. Всеки ще изчезва за малко или за повече, какво да се прави отпускарски сезон. Много хубави снимки и колажи сте пуснали, клипчета с хубава музика. На мен много от клиповете на рускините ми харесват, стига музиката да е хубава, а езика няма чак такова значение. Те избират много хубави моменти ЗейАл, а за мен това е важно, пък езика ако ще да е на китайски, все ми е едно. Всички клипове на английски, руски , турски си ги харесвам заради моментите ЗейАл, пък ако и музиката е хубава още по- добре.
                       Онур как се мята в басейна , ами така е лято е , кефи се човека, след толкова епизоди трябва да почине.
Казвате, че рускините избират песни с "ах какой мужчина", ами аз като го видя на някоя снимка и аз си казвам същото, нищо , че не съм рускиня.Ами стана ми голям любимец този красавец. Той не е само красив, той е и страхотен актьор, а като се има предвид и каква харизма притежава, как няма да го харесваш толкова много. Нашата малка кукличка е толково мила и сладка, прекрасна актриса, тя е много одухотворен човек, аз така мисля, просто й е изписано на физиономията. Двамата как си пасват, все едно са родени един за друг. Много ми липсват тия двамата инатите магарета, просто искам да кажа, че никога няма да ги забравя.
                        Момичета желая ви приятна вечер, по-късно пак ще пиша.

# 113
Здравейте мили дружки Hug
Ами не ми остава нищо друго освен и на мен да започнат да ми харесват руските песни в клипчетата със ЗейАл Joy
Едно им признавам - наистина текстовете на песните са много подходящи .
Като гледам Дамла от Филинта на гости на Онур , ми харесва как той запазва отношенията си с колегите и създава приятелства за дълго време . Надявам се и Севда да видим там ( сигурно ще бъде с нейния Кунт Stuck Out Tongue Winking Eye )

# 114
# 115
  • Варна
Шаржовете са много сладки. Hands Clap

И още един много хубав клип са направили , моментите са добре подбрани и са наблегнали на целувката ; )))))) доста Wink

клип ЗейАл

На Севда е мила снимката с кедито Animal Kissing Cat

# 116
Smile                 
                               Фили, Боби, Злати, как сте Момичета?Heart

Фили, нещо Севда не си я представям с този Кунт, не си подхождат много, но ще видите тази връзка няма да продължи дълго, така си мисля. Разбира се не искам да кажа нищо лошо за момчето, но усещане...
Само дано да бъде щастлива, а иначе да бъде с когото си иска. Дано не съм права разбира се, дано да не съм лош пророк.
                                Злати благодаря ти много за клипчетата, особено за втория, обожавам Bon Jovi, а този клип ми е от най-любимите.Hands Plus1
                                 Боби, ех това си е нашата Севда, страхотна снимка.Flowers Hibiscus

Момичета, много съм уморена, но не можах да ви пропусна, трябваше да намина, лека нощ от мен.

# 117
Боби , Злати Hug Hug чудесни клипчета о даже не са на руски Stuck Out Tongue Winking Eye
Всъщност това клипче на Боби за първи път го гледам . Ами , да феновете творят , след като авторите ни лишиха от ЗейАл за сметка на кучките крилати Rage
Танче Hug , радвам се ,че си на линия и подкрепчш темата ни за красивите и гнилите Ябълки Grinning

Едва онзи ден забелязах ,че Неслихан участва в  сцената , когато Зейнеп разбира ,за ''женитбата '' със севгилито Лал Smiley , жената до прозореца дето гледа с другата в телефона

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 23:42 от Phillipine

# 118
  • Варна
Вярно е тя ! Хахаха Фили - как я хвана ?

Виж я ти нея, иска й се да се снима ; )))) После нали я имаше в ониз епизод, дето Онур , търси Зейнеп като я отвлече Дюндар и се показа с една синя кърпа от долното ниво : ))))

Скрит текст:

# 119
Боби , от онзи ден започнах да си гледам си видеата от Тубето със ЗейАл ( когато нямам работа Grinning - е, случва се от време на време ) - ето това изписвам в търсачката AveZ #YE S.1 и те се редят ( е , с малки изключения ) , гледам нашата Неслихан Й. , а аз се чудех тази от къде ми е позната , все пак 100 пъти съм гледала този момент .

Общи условия

Активация на акаунт