Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 21

• 55 498
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Привет! Hug

Кате Hug,и аз съм изненадана!След кои постове бяха,аз май не съм ги видяла! Thinking

Марсия Hug

Боби Hug,отново чудесен колаж! newsm10

Днес от MEDYAPIM

# 91
  • Варна

Кате Hands Plus1 Злати Hands Plus1 благодаря ви!

Ето и едно море по варненски от днес - да знаете защо не пиша. Защото миткосвам : )))) Много беше красиво.

Като видях от Злати снимката с този Кунт Йълмаз - тя, не случайно  май,  героинята на Севда беше Зейнеп Йълмаз GrinningGrinningGrinning да не са искали да подсетят момчето за нещо Wink Joy

Много запомнящи се двойки има , но наистина така да докосват при мен поне са малко - тези са ми четвърти като гледане ( от запомнящите, наче и други съм гледала), но най-ги харесвам, освен заради играта и заради по-съвременното звучене и отношения, които имаха.

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 19:09 от BVAR

# 92
Среднощен привет и от мен! doh

Ех, че е хубаво да е пълна къщичката ни…

Ива  HugТанита  HugЗлати  HugМарсия  Hug Фили Hug Светле  HugКате  HugБоби  Hug

Бях на концерт тази вечер, но наминавам да ви кажа поне едно лека нощ!

Цитат
Ами Ясемин и Ахмет, Дъгичке? За мен Спомни си, любима е един от най-хубавите сериали.
Светле, разбира се и на мен ми е любим. Той е специален сериал и много различен, но за съжаление такива вече не се правят. А заради политическите моменти в него така и не можахме да го видим на български екран, нищо че беше закупен.

Злати, ти си като сериална енциклопедия, шапка ти свалям. И аз съм изгледала немалко, но половината от теб заглавия съм ги пропуснала.

Боби , морския колаж с нашата група веселяци много ми хареса. Завиждам ти благородно за морската разходка. При нас е адска жега и градушки.

Нося една страхотна Еда Едже.
Заради тази русокоска изобщо реших да погледна 1 епизод на „Ябълката“. Тогава още не подозирах как ще ме залепят за екрана ЗейАл. И май пак заради Еда и нейната Йълдъз, която също заобичах ще догледам сериала.

И Айшегюл/Лила.

А тези двамата са много готини.

Лекичка! smile3524 smile3524 smile3524

# 93
  • Варна
wavey Дъгичке , за това пускам снимки. Като не може на живо поне така да се порадвате.

това беше от 6-ти

това пък от 4-ти

Снимките не са обработвани. Това са си истниските цветове, даже на живо беше още по-ефектно.

A, този вариант на ЗейАл е много сладък. Харесвам го много : )))

Ето от същата серия ; )

Еда е хубава. Айшегюл обаче също е много симпатична и красавица.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 00:53 от BVAR

# 94
Добро утроо! Hug Hug Hug

сладурите... Two Hearts Heart Eyes

Боби Hug, интересен колаж за ябълковата група си направила! Wink

Дъга Hug,така е много сериали съм гледала! Wink

красив колаж-картина

Желая ви приятен,слънчев ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 95
Здравейте дружки мили Hug  Hug Hug
Радвам се ,че темата не замира въпреки всичко Grinning , сега най-после да започнат снимките на филма с Онур ,че да имаме новости , които да обсъждаме .
Много красоти сте публикували , мерси  Flowers Hibiscus
Аз знам много от епизодите ( особено ЗейАл моментите ) наизуст , но се усетих ,че гадните епизоди от 26 - 37- ми ,въобще не познавам добре . Просто заради тъпата женитба с Ендер не ми се гледаше , но снощи малко с мишката гледах 30 еп. , ама имат много моменти ЗейАл заедно и по отделно , кото са наслада за окото - толкова са истински и хубави . На Онур му отива да е тъжен , а на Севда - да е сърдита . Stuck Out Tongue Winking Eye
Едно любимо видео с всички герои , знам ,че често ви го пускам - сори , ама много го обичам . Тук си личи ,че Алихан вече съжалява ,че изгуби Зейнеп , но пустата  му гордост Rage

Боби подругите са ми публикували твоя колаж , но текста  ''Нежни ЗейАр'' не е мой , да знаеш Hug Аз бях написала ''ЗейАл от  моята приятелка Боби '' Smile

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 12:27 от Phillipine

# 96
Много закъснях с гледането на сериала ,а и не дочаках бг превод ... Много им набрах на СЦ , ама няма как ,догледах го !
Въздържам се от коментар . Само един въпрос : Кой изпрати Ендер при рибите????? .....Ша'ика ,  Йит  ...../Йълдъз едва ли ....../
Очаквам да е Ша'ика , но ще го отнесе Йит може би ?!?!?!

# 97
  • Варна
wavey

Фили Hands Plus1
да се радват и да пишат каквото си искат, не е проблем Hug

Софи, кой, наистина я изпрати физически там? JoyJoyJoy Защото иначе тя с поведението си се изпрати сама, а пък зрителите и те помагаха Smiling Imp и ние от тука - хихихи

# 98
Привет! Hug

душички... Heart Eyes... Two Hearts

Фили Hug newsm10

Софи Hug,и продуцентската компания MEDYAPIM пуснаха преди няколко дни колаж със същия въпрос!
Şahika mı, Yiğit mi, Yıldız mı yoksa başka biri mi?
Шахика,Йиит,Йълдъз или някой друг?

Боби Hug

Приятен следобед! Hug

# 99
Моето плахо предположение е някой от новите персонажи на 3-ти сезон. Hands V

# 100
Моето плахо предположение е някой от новите персонажи на 3-ти сезон. Hands V

Възможно .........с пръста на Ша'ика на бутона  по нареждане .......

# 101
Много любим момент... Heart Eyes

Кате Hug,с молба,когато имаш време да изрежеш откъса от епизода с бг.превод! Praynig

и цялата песен...

# 102
  • Варна
Да намина за нощната смяна Wink Joy

Злати Hands Plus1
Много мил момент беше, да.

Хм ... Марси - дали знаят СЦ кои ще са : )))) JoyJoyJoy

: )))) така минават летните дни . . .

Алихан - самочувствие до Космоса Joy

Феновете са опасно нещо - вижте какво са изкопали. Онур е прегърнал Фатош от Пълнолуние и сега играе в Птичката Лейля.

Има и нови снимки на Шевал, ама хич не ми харесва на тях. Много са й грозни ръцете и не й отиват разголени рокли.

# 103
        Добро утроо! Hug Hug Hug

Боби Hug,обикновено аз започвам деня,а ти го закриваш! Wink Laughing Донесла си скачащия в басейна Онур! Wink
 Да бяха пуснали повече,ама -не! Laughing

Закуската със ЗейАл е готова! Wink

Heart Eyes Two Hearts

заветното-ДА!
https://vk.com/dizimaniaat?z=video142847600_456239693%2F18786b0c … -158229374_302552

Приятна събота,момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 104
Добро утро, дружки! doh

Да започнем съботата с добро настроение и отбора на Зейно.

Пеещата Шевал и аз няма да я слагам в знак на протест, ха ха. Grinning
Но забелязах че си е подкъсила рядката косица, нищо че е зализана.

Пускам ви един клип с руска музика.
На мен ми харесват някои от тях,, защото много умело подбират текстовете. А кадрите със ЗейАл са един път.

Запретный плод ~ ЗйеАл ~ Не теряй меня.

https://vk.com/dizimaniaat?z=video55522282_456239114%2F4e13a16ae … -158229374_302403

Този също ми е много на сърце сигурно защото в него са любимите ми моменти от сериала.

https://vk.com/dizimaniaat?z=video55522282_456239086

Прекрасна събота! Nature Sunny Flowers Four Leaf Clover Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт