Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 21

• 55 263
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Фили Hug,аз мисля да гледам романтичната комедия ''Любов на показ''с Чаалар Е.(него си го харесан в ''Г-жа Фазилет и нейните дъщери'')и Бурджу Йозберк!Искам и с Керемджем(него си го харесах в ''Моят живот'',имаше дълго време връзка с екранната си партньорка Езги Асароолу,но се разделиха),но явно ще е драма! Peace

Танита Hug

Предлагам ви инфо за сватбените рокли в някои от турските сериала този сезон...

1-ва част-включена е Зейнеп с 1-вата рокля...
https://zen.yandex.ru/media/dailytop/svadebnye-platia-v-tureckih … c3c15e100b41eee91

2-ра част-отново я има Зейнеп с др.роля
https://zen.yandex.ru/media/dailytop/svadebnye-platia-v-tureckih … d91dc1000af2b8cf6

предлагам ви и Онур... Wink

от 2-ри еп.

от сайта на сериала-протокола за развода който Йълдъз получи

# 76
Привет и от мен, любими мои ябълкови дружки! wavey wavey wavey

Благодаря ви за всичко споделено!

Да ви кажа, много съм доволна, че Севда и Онур си тръгнаха от сериала точно по този начин. С усмивка, радвайки се на любовта на колегите си, екипа, продуцента и разбира се на многобройните фенове на тази прекрасна двойка. Ако бяха убили или разделили героите им, щях да се гръмна.
Чакам си ги в нови проекти и ще им се кефим поотделно.

Изгледала съм доста сериали, но за мен ЗейАл са едва втората легендарна сериална двойка. Първата са Фатмагюл и Керим и мислех, че няма да има друга, която да ми въздейства по този начин, но се случи. Става дума за коренно различни истории, но аз имам предвид начина, по който са ми въздействали на мен.

Кате  Hug, много е хубаво предложението ти  да положим заедно усилия да поддържаме хубавата ни тема през лятото. Аз в скоро време по-свободна няма да стана, но ще гледам да наминавам, макар и по късни доби.

Злати  Hug, благодаря за усърдието неуморно да ни поднасяш кафе и добро настроение всяка сутрин и за това, че ловиш новините във въздуха за нас.

Светле, скорошно оздравяване, мила. Мислено сме с теб и скоро те чакаме отново при нас.

ТанчеHug, дано е добре вече юнака.

Боби Hug, наистина много те вдъхнови да твориш тази легендарна ябълкова двойка и ти през цялата тази година и нещо ни радваше с прекрасните си колажи. Не спирай, защото сега само това ни е утехата.

Фили Hug, каква огнена двойка биха били Несли и Онур…. Ако им измислят и една гореща история, цена няма да имат. Страшен тандем биха направили. Поне мечтите са безплатни.

За Туба и Къванч мисля същото като теб. Сериала го изгледах с голямо закъснение миналото лято и след всичко, което бях чела преди това за тази  двойка, реших че проблема сигурно е в моя телевизор.  Laughing

Радостче  Hug, чакаме те и теб отново.

Марсия Hug,Биби Hugи всички, които пропускам в бързината. Hug Hug Hug Hug Hug

От новите сериалчета и аз съм си заплюла някои, но първо трябва да догледам тези дето приключиха, че съм позакъсала. Има да гледам към 5-6 серии от „Птичката“, една от „Не пускай ръката ми“, последните няколко на „Ябълката с бг превод и „Вуслата“. От него имам доста, последно май гледах 8 еп., та ще видим.

От новите на прима виста ми хвана окото този с Абуке Пусат, Фуркан Андъч и симпатягата Али/Осман от „Птичката“. Също така и онзи с Фуркан Палалъ, една къдравелка и една малка Лавиния. Май се казваше „Моята сладка лъжа“. Изглеждат ми весели и непретенциозни истории, точно като за лятото. Ще видим като почнат какво ще реша.

Изкушена съм да погледна и „Никой не знае“ с Керемджем и моя голям любимец Енгин Хепилери, който ще играе лош, но пък той ще е голяма драма, та не знам... Времето ще покаже.

Пожелавам ви приятна вечер! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 77
https://pbs.twimg.com/media/D8RUzmAXsAAGZm-.jpg
Момичета, от кой епизод е този момент, че не се сещам ?

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 21:13 от iva19690

# 78

Ива  19690 добър вечер,

Този момент е от 1-ви сезон епизод 7, 1час, 07 минути.  Алихан и Зейнеп са в едно кафене. и за 1-ви път Алихан се среща с Йълдъз. Тук в темата сме големи фенове на този сериал и знаем всеки момент къде да го намерим.

Пиши ни пак, ако нещо те интересува, веднага ще ти отговорим.

Желая ти лека вечер.

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 23:11 от Tanita53

# 79
Много благодаря!

# 80
Добро утрооо! Hug Hug Hug

Дъга Hug Ива Hug Танита Hug

https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456242114%2F78d41e0 … -158229374_301822

и др.кратко клипче-ЗейАл Ташдемир
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456242116%2F459defb … -158229374_301879

ЗП - Каждый день с тобой
https://vk.com/dizimaniaat?z=video236796029_456240163%2F6789e88c … l_wall_-158229374

Сутрин като започна да търся нещо ново да ви пусна и като се отплесна с клипчета забравям да пусна поста! Wink Laughing

Желая ви приятен слънчев ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 81
Добро утро, ябълки.

Много красива Еда

Yellow Heart

Щрак-Щрак

Wink

Hug

# 82

Мили Момичета, Дъгичка, Злати , Марсия:Flowers Bouquet

Благодаря зя кафето, винаги е навреме, инфото, снимките, клипове, всяка сутрин бързам да влеза в темата и да видя какво сте ни приготвили. Не мога да започна деня без вас. Като погледна, някакси душата ми се стопля, това е положението.Hands Clap
                 Обаче екипа как ги изпрати, браво. Така се изпращат хора, които са оставили някаква следа, много се радвам за тях. Дано се издигнат много в кариерата си, те го заслужават, а ние дано да дочакаме техни бъдещи проекти. Мен ако питате , ако бях продуцент веднага бих използвала тяхната популярност и бих направила сериал само с тях двамата. За съжаление обаче нито съм продуцент , нито нещо зависи от мен. Дано някой да се усети и напрявят нещо заедно, тази магия и химия не трябва да се оставя недовършена. Толкова много сюжетни линии можеха да се развият в 3-ти сезон, мисля че и Фили ще се съгласи с мен. Тя е специалист по сценариите, прави ги много интересни.

Желая ви един много спокоен ден.Smiley

# 83
Хелоу дружки Heart Eyes Hug Heart
Мерси за хубавите снимки и клипчета - ами така ще караме .И ако имаме късмет на есен Онур или Севда ( или и двамата ! ) ще ни зарадват с нови сериали Simple Smile

# 84
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря ви, момичета!
Тук съм още, във вторник ми е операцията.

За летните сериали - мислех, че всички са в лекия жанр, забавни, приятни, като за лятно настроение.

"Съкровено" го започнах, няма да е "летен" явно. Момичето, което казвате, че наш Онур харесвал, е голяма красавица, много я харесах и аз. Една такава топла, земна, достъпна красота, хем женствено, хем детско излъчване. Биран Дамла се казва. Аз преди я обърках и ви казах, че е Алмила Ада.
Обаче сериалът тръгва малко "психо", та не знам дали ще го изгледам.
Тези на двамата Фуркан и на Чаалар със сигурност ще ги почна, те обещават весело настроение, а имам много нужда. Нататък не се знае, аз рядко доглеждам сериал, особено ако е дълъг. Joy

Като говорите за вълнуващи двойки, за мен най-вълнуващата беше Бихтер и Бехлюл. Сериалът не ми харесваше, обаче тези ме залепиха за екрана. Беше първият турски сериал, който гледах от първия епизод. После имаше доста двойки, които харесвах - Мурат Й. и Нургюл в ЛиН, примерно. Аси и Демир, Нериман и Маджит,  Йомер и Дефне, Нихан и Кемал.
А нашата двойка е може би не най-вълнуващата, но най-сладката двойка от всички.
Ами Ясемин и Ахмет, Дъгичке? За мен Спомни си, любима е един от най-хубавите сериали.

Така сме намразили горката Шевал, че дори на такава мила снимка с Еда и Севда не ми изглежда невинна. Joy

# 85
Привет! Hug

Марсия HugТанита HugФили HugСветле Hug

И като сте започнали да пишете....
Моите любими двойки са ви известни-магията Аси-Демир(''Аси'') и ЗейАл! Heart Eyes Heart Eyes А харесваните са мнооого Wink Започвам с първата от първия турски сериал,който пуснаха по Нова Тв през декември 2008г.-Шехерезада и Онур(1001нощ);после...Инджи-Мехмет(Перла);Сабиха-Галип(''Любов назаем'');Филиз-Йълмаз(''Под липите'');Бихтер-Бехлюл;Ясемин-Саваш(ЛиН);Фатмагюл-Керим;Хасрет-Мурат(Огнено сърце);Фериха-Емир(Огледален свят);Бахар-Сеймен(Имението с лозите);Джерен-Йомер(Памуковата принцеса);Фериде-Махир(Карадайъ);Дила-Ръза(Дила Ханъм);Нериман-Маджит(Фатих/Харбие);Фериде-Камран(Чучулигата);Елиф-Кахраман(Част от мен);Бахар-Атеш(Моят живот);Нур-Йиит(Сега и завинаги);Дефне-Йомер(Любов под наем);Нихан-Кемал(Кара Севда);Назлъ-Ферит(Долунай/Пълнолуние);Хазан-Яъз(Г-жа Фазилет и....);Сюхан-Джесур(Дръзки и красиви);Санем-Джан(Ранна птичка)!!!Ако се сетя ще пиша и за други! Wink Laughing

Необижайся... Просто пойми...
https://vk.com/dizimaniaat?z=video459409379_456239177%2F15ffd411 … l_wall_-158229374

най- сладката леля...

тук пускат фрагманите на летните сериали
https://vk.com/turkish_drama

# 86
Здравейте момичета.  Hug Hug Hug

До сега не ми се беше случвало, но....останах много изненадана.
Днес отварям темата и виждам, че от вчера два коментара са ми изчезнали. Причината не ми е ясна, но явно и това го има.
Е, не е болка за умиране, но е неприятно.

Та с днешна дата да си изпълня нормата и да се запиша с присъствие.

Дружки, златни сте. Кафето на Злати е сервирано заедно с клипчета и фотки, приятни за окото.

Фили, Боби, Танита, Дъга, Марси, Ива, Дъга, Радост и другите от темта, благодаря за споделеното. Все още се нуждаем от ЗейАл.

Светълчо, стискаме палци и съм уверена, че всичко ще мине добре.

А, за заниманията през лятото всеки сам ще прецени какво иска да гледа. Разнообразие има, плюс море, планина и отдих.
Три месеца ще минат много бързо.

Есента и зимата минават по бавно и дано имаме нови проекти като ЗЯ, за да имаме повод да коментираме.
А, ако имаме късмет да ни зарадват с филм или сериал с Онур/Севда ще бъдем много щастливи.

Все пак ще продължим с трети сезон на сериала, който предлагам да му се смени името, защото "забранената ябълка" не му ходи вече. Ябълки там вече няма, останаха само хапещи кучки и съскащи влечуги. А и нещо друго трябва да сменят, титулната страница на сериала. Там фигурират все още Онур и Севда. Сега трябва да добавят другите герои.

За сега толкова. Приятен ден и до по късно. bouquet bouquet bouquet

# 87
Спомняш ли си, какво са съдържали постовете? Питам, защото в подфорума масово се нарушават и не се спaзват правилата. Най-вероятно има причина да е зачистил модератор Hug

Онур дарк едишън People Eyes

# 88
  • Варна
wavey Момичета! Благодарности за коментарите! HugHugHugKissing HeartCocktailTropical DrinkWine GlassFlowers StrawberryFlowers StrawberryFlowers Strawberry

Хм, Кате - не съм видяла да има нещо нередно в постовете ти, много странно ,че липсват.

# 89
Марси, не е нещо което нарушава правилата.

Аз обикновено пиша за харизмата на Севда и Онур, но станалото станало. Може и у мен да е грешката.

Момичета, много от любимите двойки от изгледаните сериали са ни направили съпричастни със техните съдби. Това е магията на таланта - да те завладее и дълго време да те държи.
Естествено вкусовете са различни, но в това няма нищо странно.

Ето и една релаксираща Севда

Докато пишех и Боби е сложила много сладък колаж на Зенеп и Алихан с любимите маргарити. Много е красиво както винаги.

Общи условия

Активация на акаунт