Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 21

• 55 510
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Здравейте! : )

Сценичните работници пускат снимки зад кадър, рускините ги ловят JoyJoyJoy

Танита, да кажеш как ти е сериала - Фатиха, дали ти харесва. Аз също почнах да си го гледам пак. И от Ябълката си пускам обаче.

За някои неща е прекалено кратък живота, за други е прекалено дълъг . . .
Тия дни чета и една тема за загадките, та ме провокираха за много неща да си мисля. Стигнах до извода, че целта на пребиваването ни тук е да са научим да трансформираме негативната енергия в положителна. Хората се стремят  да избягват негативната, но това не е правилно. Трябва да се тренираш ментално и физически да приемаш негативната енергия и да я обръщаш в положителна. Мисля ,че и това е имал предвид Христос като е говорил за любовта и да не отвръщаш на злото със зло, защото така увеличаваш негативното.

# 136
      Добро утрооо! Hug Hug Hug

Нов ден и нова седмица! Wink Дано получим новини или снимки за Севда и Онур! Peace

Приятен ден и щастлива седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 137

Боби, добро утро и на всички Ябълчици,:hibiscus:

Разбира се, че ще пиша, понякога като ми дойде музата не се спирам. Но вече съм споделяла с вас и сте ми дали зелена улица за моите писаници. Мисля, че това е в резултат на моето емоционално състояние, не се получава всеки път, но нейсе.А Ябълката , ах тази Ябълка и аз скоро няма да я оставя, с нея преживях неща, които скоро надали ще преживея. Това, което пишеш за негативната енергия е много верно според мен, аз вярвам в прераждането, и това, че сме тук не е случайно. Тук сме точно заради това да трансформираме негативната енергия в позитивна, да си изчистим кармата и в духовния свят да минем на по-високо ниво. Това, че преживяваме тук нещастия и какви ли още не случки с негативно звучене не е случайно/отдавна съм се убедила за себе си, че случайности няма/, ние горе сме се съгласили да ги преживеем. Преди години четох  от една българска авторка Нина Ничева книгата Земята нашето училище. Направи ми невероятно впечатление, накара ме да се замисля по много въпроси и обърнах представите си за някои неща на 180 градуса. След това се зарових в много други книги по темата, които наистина промениха много неща в мислите ми и представите ми.
. А що се отнася до доброто и злото, то злото е неразривна част от доброто, как бихме могли да оценим доброто ако го нямаше злото.  Така, че според мен целта е да съумеем да трансформираме злото в добро. Честно казано дали винаги успяваме, разбира се че не, но трябва да се опитваме и да не се отказваме.  Разбира се, че правим грешки много често, недооценяваме ситуацията, понякога сме несправедливи към околните, но това не е най страшното, важно е да сме с добри намерения и да запазим душите си чисти и одухотворени. Много е трудно човек да се бори със себе си, даже бих казала, че това е най-трудното, но важното е да продължим пътя си на трансформация и да доведем нещата до един добър край. Аз от много години се боря и мисля, че много неща постигнах в годините, но има още да се прави по въпроса. .важното е да го искаш много силно, искаш ли го ще ти се даде.
                Да не ставам досадна по темата, затова приключвам, ще пиша по-късно, на всички Ябълки да пожелая един лек и успешен ден.Smile
                 Злати, докато си изливах мислите ти си наминала и си ни пуснала снимки, клипчета и разбира се дежурното кафе, без което не можем сутрин, това е положението, просто си свикнахме, благодаря.Heartpulse

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 09:05 от Tanita53

# 138
Привет обедно! Hug

Танита Hug,рано си си изляла мислите за доброто и злото! Wink

Рекламата със Севда за Елле
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456242147%2F5d7aa48 … l_wall_-158229374

Приятен следобед! Hug

# 139
Чашка кафенце Relaxed

# 140
  • Варна
waveyFlowers HibiscusFlowers Strawberry

Здравейте : )

Този Онур с очилата - дали не е новия му образ? Или е някоя стара снимка?

От новия сериал по Фокс:
 Айбуке Пусат и Али Ягча (Осман от Птичката)

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 12:32 от BVAR

# 141
Стара снимка е , Боби , тази с очилата , дано новият му образ е с къса коса и къса брада Heart Eyes
Ха, здравейте мили дружки Heart Злати , Танита , Марсия , Боби Hug Hug Hug Hug

Много готини моменти от 16 еп .

# 142
  • Варна
Фили Hands Plus1 
По-добре ,че е стара. Такава дълга брада не му отива на Онур. Почва да мяза на талибан  JoyJoyJoy

Ах, - хахахахахах , това с папката беше хем много смешно, хем и странно - директора и то изпълнителен, собственик на фирмата да се занимава с такива неща. Но човек изглупява от любов Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Обаче как му натриха носа - умно момиче и смело Wink

# 143
                       Боби, Злати, Марсия , Фили,:blush:

Това с мислите, така стана, Боби ме предизвика с нейния пост от снощи и аз на всяка манджа меродия
сутринта захапах и добре, че се спрях навреме.По принцип няма лошо, но това са теми, които не всеки вярва, а като не вярваш, просто никой не може да те убеди. Аз и никого не убеждавам, просто споделям някои мои мисли по въпроса.
                         Този брадатия Онур с голямата брада е верно като талибан, ама въобще не му отива. Повече си го харесваме като Алихан, късо подстриган, добре поддържана брада, елегантен вид и т.н. Това с папката беше много добре измислено от СЦ, верно, че не му е работа на Генералния директор да се занимава с такива неща, ама нали трябва да ни стане интересно, да има момент ЗейАл, а пък този момент аз лично много го харесвам, как му натри физиономията Зейнеп. Ние нали точно това харесахме в Ябълката, диалозите Зейнеп , Алихан, особено от 1-ви сезон и 1/2 от 2-ри. Единствената жена на този свят, която го подрежда този младеж със самочувствие, арогантност, самовлюбеност е Зейнеп и може би той затова толкова се влюби в нея. Рано или късно всеки си намира майстора и Алихан си го намери. Нищо не остана от тези му качества, пък и от всички бивши девойки коя от коя по подла, единствена Зейнеп го промени и то го промени с любов. Тия неговите всички бяха кифли. Какво ли не прави любовта, добре, че я има. Всеки, който е преживял именно подобна емоция знае , че е така. Какво ли не сме готови да направим заради любовта?
                         Фили, благодаря за момента с папката, много го харесвам, той е един от любимите ми.
                        Довечера пак ще се включа, на всички вас хубав следобед.Heartpulse

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 14:17 от Tanita53

# 144
Не знам за Онур, но Баръш драстично е променил фризурата с лятна такава Nature Sun With Face

Не ми харесва така Smirk

# 145
  • Варна
Ай : ))) и на мен не ми харесва така Grinning

От фенове

От продуцентите. Тази линия за двамата братя ми е интересна. Как помагаше на братчето си Ий(г)ит. Hands Clap , а кобрата им развали урока.

На Ендера облеклата, като дъгата Nature Rainbow, от фен

# 146
Здравейте мили ябълчици Hug Hug Hug

Отсъствах два дни/което никак не е малко/, но имах неотложен ангажимент.
Трябваше да организирам юбилейна среща на випуска от три класа и се оказа много работа по осигуряване присъствие, коверти и др. неща. Но... това са хубави моменти и всичко мина добре.

Не съм писала, но ви четях постовете и се радвам, че поддържате темата.

Благодаря ви Злати, Боби, Фили, Танита, Марси, Светълчо, Гости, Бибисита и другите които не забравяте любовта си към Зейнеп и Алихан.

Злати, специално за теб няма как да не изпълня желанието ти за откъс на любим момент от 14 епизод.
На твоето внимание:

До по късно включване  newsm51 newsm51 newsm51

Допълних поста с ново копие на клипа, с по добро качество.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 17:12 от Екатерина Павлова

# 147
Катее Hug,благодаря много,джанъм! Heart EyesВеднага си го запазих,както и предното,което пусна! Wink

Феновете творят....

ново пуснато от MEDYAPIM

# 148
Злати запиши си новото клипче, че е с по добро качество.
Понякога не се получават добри и ги качвам отново.

# 149

Мило Кате,:hibiscus:

Прекрасна работа, това е един от най хубавите моменти. Въпреки, че Злати си го беше поръчала и аз побързах да го изгледам, много е хубав, но мисля че щом си го пуснала тук и ние можем да се насладим нали? Знам си аз , че ти твориш страхотни клипове, още от миналата година съм ги забелязала, но много скоро ги блокираха.
                             Както съм казвала не един път на Боби, че е много талантлива, така казвам сега и на теб, за това много те бива. Много талантливи Момичета има тук в темата, което много ме радва.Smiley

Общи условия

Активация на акаунт