Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 21

• 55 513
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Супер е клипчето : ) браво Кате.

Според рускините, къде са чели не ги знам, но снимките на филма с Онур почвали днес вечерта.

ПС , а ето инфо от блогърката

# 151
Съжалявам момичета, но последните няколко клипа и от Вибокса ги блокираха за нарушаване на авторските права.

Не ми е ясно защо, но  е факт.

# 152
Кате Hug,и аз съжалявам! Peace

Хайде да ни е честит Онур,в новия образ! Wink

🆕 Camera ...#AğirRomantic Start!!!

# 153
Не знам за Онур, но Баръш драстично е променил фризурата с лятна такава Nature Sun With Face

Не ми харесва така Smirk
Добра вечер мили дружки Sparkling Heart
Кате Hug
На мен пък много ми харесва така , изглежда по-млад .Жалко ,че Онур си е подстригал косата само от долу , много би му отивало съвсем късо .Щеше да бъде супер секси Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами да пожелаем на Онур  успех на снимките и после на филма Flowers Four Leaf Clover
Харесва ми какво са пуснали Япъмците , все още слагат снимки и на ЗейАл - добре е ,че оценяват какво направина нашите любимци за рейтинга Simple Smile

# 154
Фили Hug,на мен ми хареса и така Онур! Wink

Ето и по удължен...Laughing Успех! newsm10

# 155
Злати и на мен ми харесва - хем е почти същия , хем въобще не прилича на Алихан , браво !
Напомня ми на Вал Килмър в Тумбстоун

# 156
  • Варна
Фили Hands Plus1, Злати Hands Plus1 , Танита Hands Plus1

Да им пожелаем успех с филма! Да направят нещо хубаво Hands Plus1 !

Ама с тоя навъсения поглед : )))) за кого ли го е приготвил Stuck Out Tongue Winking Eye  за обожателите-конкуренти, галиба. Малко ми е ретро с тази прическа и костюма : )

Фенска творба, аз още не съм стигнала до тази сцена да й правя колаж Kissing Face

# 157
Боби , ама как се измъкна Алихан и остави Зейнепка с двете откачалки .Аз на нейно място също бих избягала .
Колкото и да ме дразни Зерин ,че е податлива на влияние и на моменти пълна кукувела , Асуман простакесата с нахалството си винаги ме е дразнела , да не говорим какви ги е надробила в миналото  .Слава Богу Зейнеп махна онези селски дантелени грозотии 
Много се смях като Зейнеп го подкачи за чеиза как и каза ''Сус ''
Между другото това се случва не на следвашия ден след сватбата , а на по-следващия , все пак двете откачалки се съобразиха с младоженците

# 158
Привет, дружки! wavey wavey wavey

Минавам за едно здрасти само и се връщам да ви чета.

# 159
  • Варна
Да Фили Hands Plus1 тази сцена им е от шедьоврите. То почти всичко им е такова де Grinning .
"Сус" - JoyJoyJoyJoy супер погледи, жестове.
Алихан (Онур) как я гледа като гушка кученцето - струи обожание не само в погледа му , ами цялото му същество го излъчва. Жената, в която се вклюби Онур ще е голяма късметлийка. Защото не може да играеш по този начин, ако наистина не си способен реално на такива чувства и такова отношение. Само да му минат плейбойските мераци.

Дъгичке wavey то няма много за четене, повечето е за гледане Grinning

# 160
Алихан (Онур) как я гледа като гушка кученцето - струи обожание не само в погледа му , ами цялото му същество го излъчва. Oще за първи път когато гледах този момент си помислих - колко щастлив се чуства Алихан ,че най-после момичето , което преобърна целия му свят и с любовта си го промени ,и го направи щастлив и доволен , е най-после е в дома му , в леглото му , в живота му , с него , до него -на една ръка разстояние .Просто не можеше да и се нагледа ...наистина много умело изиграно и режисирано .
Въобще , ние всички се влюбихме в ЗейАл заради хубавите сцени , умело режисирани и заради таланта на Севда и Онур , които ни накараха да им повярваме  . Да са живи и здрави , да продължават да ни радват .

# 161
Здравейте отново,

Цитат
Въобще , ние всички се влюбихме в ЗейАл заради хубавите сцени , умело режисирани и заради таланта на Севда и Онур , които ни накараха да им повярваме  . Да са живи и здрави , да продължават да ни радват

Ами магия е тяхната игра, истинска и много чувствена.

Много хубав и все пак различен Онур в новият филми. Ретро романтичен и изтънчен ухажор ми се вижда.
С нетърпение ще чакаме проекта му.

Спокойна вечер и успешен Вторник ябълки  Hug bouquet Hug

# 162
Добро утроо! Hug Hug Hug

Вчера си направих труда да потърся гифчетата на Фунда направени за 2-ри сезон!Така ще си направим преговор както миналото лято! Peace Намерих и нови от 1-ви сезон! Peace

Да си припомним как започнаха...

...и продължиха... Laughing

Дано днес се появят още снимки с Онур или с др.актьори от снимките на филма! Peace

Желая ви приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 163

Добро утро Момичета, Боби, Злати, Кате, Фили,:hugs:

Прави сте като казвате, че Онур изигра ролята си на влюбен мъж страхотно, какъв поглед на обожание, на възхищение и на любов. Наистина е така щом може да го изиграе, представяте ли си ако е влюбен в реала какво ще е . Дано намери подходящо момиче и вече да се влюби, тая жена наистина ще е късметлийка ако има такъв мъж до себе си. Доколкото знам досега той не се е влюбвал, ами вр. еме му е , и аз какво нареждам като дърта свекърва. Нали знаете, че да се гаджелосваш с тая или с  оная е едно, а  любовта е нещо съвсем различно . Пожелавам му да преживее всичко това, а знаете ли, че много хора в целия си живот не преживяват истинска любов. Ние наистина му повярвахме и на Зейнеп също въобще в тази Ябълка мисля, че и ние бяхме късметлии, че попаднахме на този актьорски състав. Такава химия и магия не се среща всеки ден.Flowers Hibiscus
                  Smile   Благодаря ви за снимките, инфото и кафенцето и да ви пожелая един спокоен и успешен делничен ден.
По някое време пак ще се включа. По повод Онур в новия му проект, много е различен от Алихан, така трябва по принцип, но аз обичам визията на Алихан. Ех защо не  бях по-млада? Ха, ха , шегичка Момичета.

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 18:22 от Tanita53

# 164
         Привет! Hug

Танита Hug

В първи сезон колко пъти Алихан каза-гюзел... Laughing

ALIHAN VE GÜZEL...GÜZEL...GÜZEL...

Приятен следобед! Hug

Общи условия

Активация на акаунт