Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 21

• 55 517
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
               Злати,:smiley::

Не знам колко бяха, но бяха много. Във втори сезон тя като стана Директор и като започна да го имитира с това" Гюзел" той май забрави да я казва тази дума. Доколкото си спомням беше така. Тя не само я казваше, но ми се струваше, че леко му се подиграваше. И друго правеше, точно както той в 1-ви сезон й казваше да излезе от стаята му, тя във 2-ри и тя го караше по същия начин той да излезе от стаята й. Това бяха много ефектни моменти и бяха много добре измислени. С много други неща ме омагьоса този сериал и с тези разбира се, но и с тази любов, която изиграха, колко тръпнех и се вълнувах за тях и забравях, че това е сериал, а реагирах все едно, че това се случва наистина. Тази любов и този сериал никога няма да ги забравя.Heartpulse

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 18:16 от Tanita53

# 166
Хелоу дружки Hug
Онурчик си почива в басейна с двамата зъболекари .

Кога ли започват снимките , или вече са започнали ...няма инфо от сета .
Но има инфо от подругите - Онур ще се казва Баръш и е нещо като мафиот , собственик на клуб , а Тувана ще е певица там .Той разбира се се влюбва в нея .Рускините се надяват да изпеят нещо заедно , което не е лоша идея . Разбира се сюжетът е не само клише , а и прилича малко на Рюзгяра с Пънар Дениз , Берк и нашия Ердем = Дюндар . НО е важно какво ще се случи по-нататък .Много ми се ще да е успешен филмът !
Телевизия от Малта била закупила Ябълката .

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 21:53 от Phillipine

# 167

Фили Hug,вече снимат!

ето кратки клипчета от сета в ТТ

https://twitter.com/godlovesme1992/status/1138523448798568448
https://twitter.com/godlovesme1992/status/1138523411049848832

и Тувана от сета....

Цитат
Телевизия от Малта била закупила Ябълката .

==========================

И рускините качиха видеата в Контакта....виждат се Онур и Тувана...
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456242162%2Feee07a6 … -158229374_303684
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456242163%2F08e057b … -158229374_303684
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-158229374_456242164%2F337f053 … -158229374_303688

=====================

ето и снимки...от сета....

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 23:26 от Zlatina3

# 168

Лека  нощ!

До утре!

# 169
Добро утро дружки Hug Heart Eyes - кафенцето от Злати Smile
Като гледам нашият 'Убавец пак целува партньорката си по главата Satisfied

Явно е приела предложението за брак
Тувана е красавица и сигурно ще са страхотна двойка във филма , но да започнем деня със ЗейАл
 Малко носталгично - от къде започнаха (и за наша радост до къде стигнаха )

# 170
Добро утроо! Hug Hug Hug

Радост Hug wavey

Фили Hug,кафенцето е готово! Wink

Исках да пусна гифчета,но сайта нещо ми прави проблеми и за това се забавих с поста! Peace

СЪЕМКИ ФИЛЬМА💥 [1]
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456239347%2F33391a235 … l_wall_-164262731

СЪЁМКИ ФИЛЬМА💥 [2]
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456239348%2F8c7176362 … l_wall_-164262731

СЪЁМКИ ФИЛЬМА💥 [3]
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456239349%2F23015d7cf … l_wall_-164262731

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 09:08 от Zlatina3

# 171
Smiley

Радостче, добре дошла сигурно си си починала.Smiley

Hug  Злати, благодаря за инфото и топлото кафенце, снимките са много хубави, явно са снимачната площадка и нашия Красавец пак се изявява като влюбен мъж, ама му отива. Виждам на афиша пистолет, ще го има момента на екшън галиба.

Hug   Фили, благодаря за момента ЗейАл, специално този момент съм го гледала стотици пъти, но явно мога да го гледам още толкова, много са ми сладки тия нашичките. Сутринта трябваше да изляза рано и не можах да пиша, но преди малко се върнах и естествено влязох в темата и залепнах на този момент. Трябва пак да ходя по работа, но къде ти закъснявам и пак си седя на лаптопа, откачена работа съм стане ли дума за ЗейАл. Тази Тувана наистина е красавица, но аз си обичам нашата сладка кукличка, която е като бомбонче. Явно да ги целува по главите си е неговата запазена марка.

Момичета изчезвам, че реала не чака и накрая ще ме бият да знаете. Днес за мен ще бъде един тежък ден, но след обед или довечера пак ще намина.
                      Желая ви хубав ден.Flowers Hibiscus

# 172
Дружки, минавам на бързо, защото нямам време. По-късно ще прочета и гледам новостите около филма с Онур.
Канала на Ябълката от Medyapim в youtube е достигнал 1 милион последователи, а наградата е получена в присъствието  на Шевал Сам. Ай честито!

# 173
  • Варна
Хелоу : )))) къзлар ясаклар ( ако така е правилно т.е. ябълкови Joy )

Ай , Онур с тия дългите крака, трудно намира къде да ги дене. Тия направо с предложение за женитба почват.
Думичките на английски и дежурната целувка по челото - като в детската градина значи.
Красиво са аранжирали Hands ClapNature Dizzy

Тувана е кокетка, не е като Севда скромна и свита като коте.

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 13:31 от BVAR

# 174
Mомиченца,
добре че сте  тук  с  хубави снимки ,колажи и  клипчета  ,та да посмекчат  малко  носталгията по  ЗейАл.
Аз развих  почти  наркотична зависимост  от  ЗейАл.Снощи се прибрах към 21ч ,след почти 5-часово пъ-
туване  ,капнала и се залепих   за  вас-да ви чета и  гледам  клипчета.
 И  въпреки  че  очаквахме  снимките  на новия  филм,като  ги видях  отново  ми дожаля  за   ЗейАл  .
 Тук започват направо с  брак  и  романтика.А  Зейнеп и Алихан ги измъчиха докато стигнат  до заветното,,да".

Боби,много по английски  тертип  се прави  обяснение  ли е , предложение  ли е ?

Тувана Тюркай  нали се изнесе  да живее в Лондон,много бързо  се е адаптирала и  възприела англосакския
   начин  на живот.С хубавото бързо се свиква,а пък тя нали  е  с български корени  -лесно се  приспособява.
  Хубава е и много  атрактивна. Разглеждах й снимките   в Лондон-много ефектна,много добър стайлинг  .

Боби,не само е кокетка, имам усещането   че  с усмивка   може  да те удари в гръб ,но  без  да  го  планира.
  Много различна от  Севда.
  Доста трябва  да почакаме  ,за да видим   ще се получи  ли  химията м/у  Онур/Тувана.

Тъй като харесвам много  Севда и Онур ще ви постна една снимка на двамата   от началото на
  промотирането  на ЗЯ.

# 175
Привет! Hug

Танита HugМарсия Hug

Боби Hug,поздрава го разбирам така-Здравейте, забранени/ясаклар момичета! Wink Elma/Елма е ябълка! Peace

Цитат
Тъй като харесвам много  Севда и Онур ще ви постна една снимка на двамата   от началото на
  промотирането  на ЗЯ.
Радост Hug,това не е оригинала на снимката!Още като видях ръката и се досетих,че не е на Севда!Тя не би сложила такова бижу! PeaceОнур е от друга роля,не е Алихан! Peace

Ето оригинала на снимката от сериала-''Cesur Yürek''! Peace

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 15:08 от Zlatina3

# 176
Гледам я тази снимка на Онур и онази дървената Рювейда ( ? ) от Храбро сърце и се чудя защо Онур има такава букла на главата .И като Алихан имаше от време на време ....Angry Confounded
Да се подстриже като Кадир във Вуслата ,и  направо ще се влюбя в него Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart

# 177
  • Варна
Злати Hands Plus1 да и аз какво съм писала ; ))))) ама съм го натъкмила, нищо и забранени момичета не е лошо Stuck Out Tongue Winking Eye

Хмммм тези от канала пускат нашите. Дали пък не готвят някоя изненада? Innocent Hands Pray

Фили, сега ти видях поста с инфото за мафиозо и певицата - ами класическо клише JoyJoyJoy
Направо съм без думи : )))) - ама нищо нека имат в биографията, колкото повече, толкова повече.

Ябълки , маргаритки и т.н. CocktailFlowers AppleAnimal Unicorn

HugKissing Heart

# 178
Злати, такъв  гаф да направя с любимците си,   не мога да повярвам. Но толкова дни без тях  и някъде  видях тази
снимка  . Единственото което ме впечатли беше наистина  ппръстена  -гривна и монограма  А Т ,малко не ми се
връзваха,а сега  обърнах  внимание на ръката  -голяма е.За имащите   съотв.  комп.  умения   няма  невъзможни
неща,а как  пък  успях  да попадна  на  фалшификат,но пък  добре е направен,нали? з
  Злати, много бързо  намери  оригинала Hands Thumbsup

# 179

Heart   Добър вечер Момиченца, Боби, Фили, Марсия Злати, Радостче,:hugs:

Благодаря ви за инфото, снимките , гифчета, клипчета и т.н. Сериозна работа сте, казахте, че ще го направите и ето правите го.Smile
                Радостче, не се ядосвай за грешката, стават такива неща, пък и като се има предвид, че е за ЗейАл съвсем нормално е да стане.Като видиш нещо, което ти хареса за твоите любимци, бързаш да я пуснеш, без да огледаш достатъчно.Flowers Hibiscus
                 Боби, ама как можа да ме подпалиш така? Прочетох това за изненадата, не в лошия смисъл и откачих, започнах да си мечтая. Има според мен един такъв момент, че има нещо нелогично в поведението на продуцентската компания, непрекъснато пускат снимки на Онур и Севда. Те напуснаха, вие сте по вещи от мен , но аз досега не знам на напуснали артисти да им обръщат такова внимание. По принцип радвам се, че е така, защото лоша реклама няма, но не знам дали това се случва с други сериали и други напуснали артисти. Ако се окажеш права, че може би си оставят вратичка за връщането им аз ще бъда най-щастливия човек на света, но няма да съм единствената. Естествено това са мечти, а мечтите са безплатни.
                   Лека вечер Момиченца. Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт