Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 21

• 55 518
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Аз смятам ,че пускат , защото се надяват феновете на ЗейАл да продължат да гледат сериала и през есента .Това , ЗейАл да се върнат е възможно само 1% , но надеждата умира последна , нали Heart Eyes
''Хакан'' и ''Хира'' са играли заедно и то двойка , тези рускини са абсолютно КГБ

Прекрасни ЗейАл

# 181
Привет, дружки! doh

Благодаря ви за всичко споделено!

И какво сега? Мислите, че напускането на Севда и Онур може да е новаторски рекламен ход на продуцента?
Де да можеше... Ха дано, ама надали... Laughing

Слагам няколко сладки, сладки ЗейАл целувки от първи сезон.

Скрит текст:

И вместо лека нощ едно синеоко намигване.

# 182
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета мили, влизам със зов за помощ. Помогнете на една майка, наша съфорумка, да спаси бебето си. Спешно е. Колкото можете, и 5 лв. да са, ще е помощ.

https://helpkarma.com/campaign/da-spasim-ednogodishnia-djoni-sav … aP-sfLnRfNwaQPPI0

# 183
  • Варна
Ох, Светълчо, дано да се оправи малкото сладурче! Голям стрес е за семейството. Да им дава много сили Господ!
Hands Pray

Фили - я виж тииии , каква изненада. Ебру и Ахмет значи Grinning отиват си.

Аз си мислех изненадата да е сериал само за Алихан и Зейнеп - отделно само за тяхната история след брака Innocent  Надеждатата последна си отива, така  е : ))))  

: ) Танита , Радостче, Дъгичке, Злати , Фили, Светълчо Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 184

Момичета добро утро от мен:heart_eyes:

Светълчо, Фили, Боби, Злати, Дъгичка,:hugs:

Защо се пращат изпитания на такива дечица, които още нищо не са разбрали от живота. Дано ние успеем нещичко да помогнем. Но според мен , дано Господ  да помага, както на него така и на семейството му.Ще се моля много за тях, защото в този случай си трябва Божия намеса.
                          Момичета, за Ебру и Ахмет мисля, че вече са играли в някой сериал заедно, наистина си отиват.Smiley
                           Фили, разбирам расъжденията ти по повод , че рекламират сериала за да се гледа 3-ти сезон, но на мен не ми звучи много логично. Как ще рекламираш сериал с артисти, които вече са напуснали, няма логика в това, тук според мен има нещо друго, но все в един момент ще разберем това. Тази компания беше толкова пестелива в рекламата, вие знаете това. Сега се активизираха и то с персонажи, които ги няма вече. Потърсете логика, аз не намирам.Нима феновете на ЗейАл не знаят, че са напуснали? Кого заблуждават тия или може би разчитат, че ще зарибят други зрители, които въобще не са гледали Ябълката. Как ви звучи, на мен никак не ми се връзва такава логика. Може и аз да бъркам, но не знам. Този Фатих Аксой излезе голям лисугер. Не се спогоди с артистите, които му правеха рейтинга, а сега ще си рекламира сериала с тях. Отдавна не бях чувала по тъпо решение. Може нищо да не разбирам от продуцентсво, но нали разбирате логиката ми по въпроса?

Желая на всички слънчев и спокоен работен ден, до по-късно.Flowers Hibiscus

# 185
Добро утроо! Wink Hug Hug

Танита Hug

Светле Hug
Скрит текст:
Дано се оправи мъника! Praynig Praynig Praynig
Започвам преговор на 2-ри сезон с гифчета!Началото на 13еп.!

Относно Ахмет/Хакан и Ебру/Хира...рускините са открили и къде са играли!Било е в сериала "Воин"/"Savaşçı"-само в 1 епизод! Peace

Желая ви приятен ден! Flowers Four Leaf Clover Nature Sunny Flowers Four Leaf Clover

# 186
Здравейте дружки Hug Heart Heart Eyes
Злати Hug , с твоето постоянство ме караш сутрин да търся пост от теб , благодаря ти Heart за всичко , което правиш за темата ни !
Танче Hug , абсолютно си права ,че рекламират сериал с напуснали герои и актьори , да не говорим ,че този сериал въобще му куцаше рекламата . Наистина и на мен ми се ще една приятна изненада да ни се случи ...Stuck Out Tongue

Да си припомним този момент - макар и конфузен , ни показва колко много се обичат , колко си липсват и колко много са нещастни отделно един от друг

# 187
Добро утро, ябълки!

Колажи от фен- 1-ви сезон

Yellow Heart

# 188
Привет почти обедно! Hug

Фили Hug,благодаря за милите думи! Hug Такава съм,захвана ли се с нещо не го оставям! Wink Свободна съм и с това се разтоварвам!Само,когато внучката е на гости ви поизоставям! Peace

Марсия Hug... Сани има доста колажи за ЗейАл! bouquet

нова снимка с Онур от сета на филма Ağir Romantik

още гифчета от 13еп.

Голяма жега е при нас! Nature Sunny Nature Sunny Nature Sunny

клипчета с кадри от 1-ви сезон...

Приятен следобед! Hug

====================================================

Селма при дерматолог!Рускините пишат,че снимките са нови,но имам спомен,че са от миналото лято... Thinking

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 15:50 от Zlatina3

# 189

П о  чаша цитронада  за вас,момичета в  този  отчайващо задушен  ден.

Злати,    за  инфото ,за снимките           Hands Clap                                                                                                                               

Но  харесвам  новата  визия  на Онур  Туна,засега  Алихан  е с предимство.                                                                                                                                     

# 190
  • Варна
Привет : )

Злати , не пиша всеки път благодаря за постовете и поддръжката, но ти си знаеш, че е така bouquet Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

И за всички, които пишат Hands Plus1 Hands Clap Flowers Hibiscus

Значи само  в 1 епизод е била двойката на Ахмет и Ебру, за това не се е чуло много : ) . Обаче е интересно ,че ги събират във втори сериал : ) да играят.

Онур Bowtie е с интересна физиономия от тази снимка на сета за филма ; )))))

Жегата е и при нас доста.

Може би пускат снимки ЗейАл, защото по другите места, където е закупен филма са по-назад.

# 191
Привет! Hug

тези очи... Wink

Радост Hug,добре си се сетила за цитронадата! newsm10

Боби Hug,благодаря! WinkКолажът с дъх на море и ЗейАл е трепач! newsm10

клип с кадри от 1-ви сезон...

а този е с Онур във ''Филинта''...

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 19:01 от Zlatina3

# 192
Айде и от мен едно видео с Онур - мачо ( този път от Смело сърце ), макар ,че като джентълмена Алихан е неортазим  , но и тук става Smile

Един чаровен Онур и една дървена Рювейда .Онур си е същия като със Севда , но тук партньорката доста издиша Stuck Out Tongue Winking Eye

Ами да се види разликата в партньорката

Последна редакция: чт, 13 юни 2019, 22:27 от Phillipine

# 193
Аз  започвам с   преговора  на  втори сезон ,както казва Фили.Не гледам нищо друго,даже и филм
не ми се гледа след   ЗЯ.Но и вие ,с тези  снимки ,клипове ,колажи   поддържате    яко  магията .

Боби,днес в   жегата си  помислих за колаж  с  море и  ЗейАл,  и  ето  го -тук!
И  предният  колаж  беше     Hands Ok Hand
Чудесна си!:clap:

# 194
Здравейте дружки,

Днес по късни доби се включвам, но денят ми беше натоварен с необичайни и неприятни неща, но макар и късно не мога да не ви изчета.

Постнали сте много настроение, което идва главно от нашите  Севда/Зейнеп и Онур/Алихан.

Еее, тръпка голяма са на всички, която скоро няма да ни остави.
Ами, то такава красота, харизма и великолепна игра, дълго ще ни вдъхновява още.

Танита, и аз малко се надявам, като теб, че СЦ може да осмислят грешката си и да ни върнат любимците на феновете.
Ако искат могат да го направят, тъй като останаха още неразкрити тайни. Така и не се разбра произхода на Зейнеп......и  сценарии много /по Фили/.
Но мечтите са безплатни.

Тъй като топлото време трайно се настани при нас, морските колажи на Боби ни идват добре.

Ето и един опит и от мен, за разхлаждане

Спокойна вечер и до утре.

Общи условия

Активация на акаунт