Пазаруване от Amazon - тема №84

• 71 179
  • 788
  •   1
Отговори
# 540
  • In the land of Never Never
Трябва да си влезеш в профила.
Отиваш на paymant options.
Там ще ти излезе твоята карта и отстрани стрелкичка, цъкваш и може да я изтриеш.
Благодаря! Мисля че е по-сигурно да си въвеждаш номера като влизаш, ако в картата нормално държиш пари.
Иначе, доколкото разбрах от предишни дискусии, най-безопасно е да си сложиш на виртуална карта сума, която е малко повече от поръчката, и с това да платиш.
Изработих се също един път с плащането от карта с български лева, минаха лева към еврото по накакъв трънски курс, и платих доста повече. Сега си направих карта в евро, в която слагам толкова, колкото имам да плащам. Същото се отнася и за цени в други валути, например долари. Курсът на амазон няма нищо общо с реалността, и те прецакват доста.

# 541
  • София
Моята карта е запазена там. Не я трия.

# 542
  • София
Трябва да си влезеш в профила.
Отиваш на paymant options.
Там ще ти излезе твоята карта и отстрани стрелкичка, цъкваш и може да я изтриеш.
Благодаря! Мисля че е по-сигурно да си въвеждаш номера като влизаш, ако в картата нормално държиш пари.
Иначе, доколкото разбрах от предишни дискусии, най-безопасно е да си сложиш на виртуална карта сума, която е малко повече от поръчката, и с това да платиш.
Изработих се също един път с плащането от карта с български лева, минаха лева към еврото по накакъв трънски курс, и платих доста повече. Сега си направих карта в евро, в която слагам толкова, колкото имам да плащам. Същото се отнася и за цени в други валути, например долари. Курсът на амазон няма нищо общо с реалността, и те прецакват доста.
Картата ми е в лева, плащам в евро по курса, излиза си към 1.96, не ползвам конвертора,той те цака.

# 543
  • София
Аз имам няколко карти, запазени там от години , не ги трия, досега проблем не съм имала. Според мен сайта е един от най коректните.

# 544
Прочети подробно 1-ва страница и по точно как да изключиш конвертора.Изключва се за всеки амазон по отделно.В смисъл влизаш в немския и го изключваш.Влизаш в англ. и там изключваш...мисля ме разбра.Картата ми е в лева и винаги плащам във валутата на съответната държава и няма проблем!Нищо не трия,картите си стоят.

# 545
Моят конвектор е изключен, но при плащането пита всеки път дали да плати в лева, а аз избирам примерно в паунди или евро.

# 546
  • Пловдив
От как ни се бъгна компа аз трия навсякъде...нямам отделна карта с която само пазарувам.Ползвам тая, където ми е заплатата, та...не рискувам.

# 547
  • София
И аз ползвам тази карта, досега проблем не съм имала.
Моят конвектор е изключен, но при плащането пита всеки път дали да плати в лева, а аз избирам примерно в паунди или евро.
Конвектор е отоплителен уред Wink
Да, и мен всеки път ме пита дали не искам да платя в лева - нормално, предлага си услугата всеки път. Ако не я рекламират и предлагат, как хората ще се вържат? Simple Smile

# 548
Писах от телефона, затова се е изписало конвектор вместо конвертор, наясно съм.

# 549
Яке DARE2B 16,70 п . дамско 38 номер ( 12 ук )   https://www.amazon.co.uk/Dare-2b-Veritas-Waterproof-Breathable/d … mp;th=1&psc=1

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 18:09 от Трапезица

# 550
Мисля че в тази група беше публикувано преди Prime разпродажбите - код ако си инсталирашAmazon Assistant. Порових назад но не успях да намеря публикацията. Не се сещам точно за каква отстъпка ставаше на въпрос. Някой ако се сеща за публикацията моля да помогне.

# 551
  • София
Мисля че в тази група беше публикувано преди Prime разпродажбите - код ако си инсталирашAmazon Assistant. Порових назад но не успях да намеря публикацията. Не се сещам точно за каква отстъпка ставаше на въпрос. Някой ако се сеща за публикацията моля да помогне.
Имаше оферта, поне в немския я видях: "Инсталирай Амазон аститент и получи 10 евро отстъпка при следващата ти покупка от над 25 е." Вече не е валидна. Не беше код. Това беше страницата с офертата

# 552
Скоро коментирахте прахосмукачки. Моята изгоря вчера,бихте ли препоръчали? Някаква Вакс коментирахте..

# 553
# 554
  • София
Get an extra £6 added to your Gift Card Balance when you To …  £80 or more
Предполагам, че не важи за всички.

Общи условия

Активация на акаунт