Пазаруване от Amazon - тема №84

• 71 172
  • 788
  •   1
Отговори
# 555
Да, не важи за всички. Аз последно преди около 2 години се възползвах от подобна оферта и от тогава все за мен не важи Sad

# 556
  • София
И за мен по същия начин.

# 557
Здравейте,
Бих искала да ви помоля за по-подробна информация как се връща стока към Амазон.
Пратката я получих с Габко и сега когато тръгна да връщам продуктът през "Return or replace item" , съответно взимат предвид , че пратката е била доставена в Англия. Излизат ми следните опции за избор:

-Hermes Drop Off - no printer required
-Hermes Drop Off - printer required
-Royal Mail Drop off- no printer required
-Other Dropoff - printer required

Избрах последният вариант с идеята да не използвам етиекът, който изпринтих ,а просто да взема адресът на Амазон на който да върна продуктът с Български пощи.
Ето този адрес излиза:
Amazon Customer Returns
South West Distribution Cantre
SWDC
XX30 1FF
United Kingdom

Моля за информация дали това е правилният начин, дали това е пълният адрес на Амазон който трябва да използвам (самите етикети ще ги сложа вътре в пратката) .
Благодаря предварително.

# 558
  • София
Амазон имат доста складове по света и няма как да знаем ние кой е правилния адрес и склад. Аз бих се свързала с Амазон, като им кажа, че ще връщам от България - да ми дадат адрес и толкова. Без обяснения какво/защо връщам от БГ.

# 559
  • София
Мисля че 2 различни етикети се лепят на пакета,единият по спомен беше адреса. Аз последно до Германия връщах ,даде ми адрес на пощенска кутия.

# 560
Амазон имат доста складове по света и няма как да знаем ние кой е правилния адрес и склад. Аз бих се свързала с Амазон, като им кажа, че ще връщам от България - да ми дадат адрес и толкова. Без обяснения какво/защо връщам от БГ.

...не виждам никакъв начин за свързване с тях. Иначе веднага бих им писала.
Нямат имейл на Customer service .

# 561
Здравейте! Нали знаете как в Емаг и Ибей има опция да видиш всички стоки на същия продавач? Идеята ми е, като си поръчам няколко неща, те да пристигнат с една пратка. Как да видя в Амазон какви други неща мога да си поръчам със същата поръчка, така че да не ми ги изпратят отделно?

# 562
  • Точно където трябва
Ако съм разбрала правилно въпроса - отстрани може да филтрираш по продавач /примерно да  е Амазон/. Но мисля, че пак не е гаранция, че ще ги пратят заедно.

# 563
  • София
Здравейте! Нали знаете как в Емаг и Ибей има опция да видиш всички стоки на същия продавач? Идеята ми е, като си поръчам няколко неща, те да пристигнат с една пратка. Как да видя в Амазон какви други неща мога да си поръчам със същата поръчка, така че да не ми ги изпратят отделно?
Няма такава опция, има отметка да ги изпратят заедно, но не се спазва задължително, т.е. може да ги пуснат отделно.

# 564
  • Бургас

...не виждам никакъв начин за свързване с тях. Иначе веднага бих им писала.
Нямат имейл на Customer service .

Мира и аз съм връщала както мислите и вие, изпринтих си адреса мисля последната опция, залепих си го на пакета без баркодовете, че лелите в пощата мрънкат, че им пречат, отгоре си написах българския адрес и след 10-14дни ми възстановиха сумата за артикула, който върнах. Но ако те притеснява нещо потърси в Help --> Need more Help ---> Contact us опциите са да отвориш чат или да ти се обадят по телефона.

# 565
А в Андроид приложението и в мобилната уеб версия може ли да се види някъде пратките как са разпределени?

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 08:59 от celika

# 566
  • София
А в Андроид приложението и в мобилната уеб версия може ли да се види някъде пратките как са разпределени?
Може, ако ги разделят ,получаваш писмо за всяка,когато е изпратена. За повечето имаш и тракинг, но това зависи от продавача. Ако е Амазон винаги има тракинг,ако е друг може да няма.

# 567
Имам предвид преди поръчка.
Сега пък и селър ми изчезна.

# 568
  • София
Как ще разберат хората какво искаш да поръчаш, че да ти покажат как ще го разделят в пратките? Simple Smile
След поръчка и дърпане на парите се вижда кое се подготвя за изпращане. Ако не дръпнат цялата сума за поръчката, най-често разделят пратката. Някой път се случва и да са от различни складове и няма как да е в един пакет.

# 569
Вижда се в кошницата точно преди да го поръчаш, но май само в стандартната уеб версия.

Общи условия

Активация на акаунт