Пак за емигрантските екскурзии до България, но от друг ъгъл

• 7 369
  • 191
  •   1
Отговори
# 60
Секс туризъм няма само тук. Колко фестивала с електронна музика има по света и какво става там- наркотици, алкохол, секс. Ами Ibiza? Както и да е. Не разбрах какво лошо има да ти се вижда пъпа или да ходиш с къси панталони? През лятото какво облекло точно се очаква не знам. Трябва младите да ходят като монаси и монахини, че да задоволят окото ли? И да, от целия пост лъха на недоволна жена, осъзнаваща че остарява. Нека не се засягат по- възрастните жени, в остаряването няма нищо лошо, стига да не избива на завист, неприязън и омраза към младите.

# 61
  • Другата България
То само от поста на авторката да лъхаше на това.... ooooh!

# 62
  • София
Не, че нещо, ама ако живееш в някой циганизиран град, нормално все повече да ти прави впечатление "потъмняването" сред българите... обаче, то това не са точно българи...
Поразголеното облекло е присъщо на младостта Simple Smile Едно време, когато излизах, майка ми ме бъзикаше че съм сложила само колана, а полата съм забравила... Е, айде сега да я сложа, ама пусто- не ми отива Simple Smile
Джуки, цици и подобни "подобрения" се срещат, но въпросните, едва ли ще ги видиш в градския транспорт, а по- скоро по едни заведения, които са известни с определен тип музика... Та, ако посещаваш такива- нормално е да ти направи впечатление Simple Smile
"Сърдити" сме били? А ти, поздрави ли някого? Усмихна ли му се? Или го гледаше начумерено с леко презрение в очите, присъщо на хорицата, които след известно време прекарано в "моята чужбина" говорят с акцент?

Едни картинки с "подходящо облекло" бяха пуснати, които бих коментирала с факта, че имаме добър вкус, поради което не се обличаме така.

пп- Доста свят съм пообиколила и без предубеждение мога да кажа, че жените от Източна Европа (в частност и българките), наистина са едни от най- красивите...
А що се отнася до северната част на континента ни, на мен ми прави впечатление, че и там "потъмняват" бързичко, а изпед@@@ването, няма да коментирам

# 63
От поразголено облекло до поразголено облекло - Балкан разлика. Simple Smile

# 64
Възможно е. Факт е обаче, че Европа ни знае като алкохолна и секс дестинация.
Не е вярно това. Да, младите може и да знаят Слънчев бряг, но то е като да кажеш, че Америка е само хазарт и грях заради Лас Вегас.
За алкохола доста има да ги гоним с техните фестивали.

# 65
Когато се прибирам в България, какво ми прави впечатление:
1. Няма толкова много забрадки по улиците, за разлика от Германия.
2. Хората носят по-ярки дрехи. Супер! Писнало ми е от постоянните нюанси на сиво, черно, бежаво и бяло.
3. 35 градуса е температурата не 5 дни  в годината, а цели 3 месеца.
4. Жените не излеждат с измити лица, има повече контраст.
5. Дебели, гологъзи германки виждам постоянно, особено млади, там, където живея. Пияни младежи - също, както и прошляци, бездомни и т.н. Не е само България..

# 66
  • София
встъпителния пост на авторката може да бъде написан само от човек, който не е видял повече от две държави в живота си.

# 67
Авторката, не забравяй откъде си тръгнала.

# 68
За първи път чувам, че България е секс дестинация.

# 69
  • София
Във всяка държава има отрепки.

# 70
Пловдив, мой малък Тайланд.

# 71
Пловдив, мой малък Тайланд.
Joy     Ти целият скован от злоба си,
              о шумен и разблуден град
              и мацки всякакви разголени
              всуе разпръскват в теб разврат!  Mr. Green

# 72
  • София
Няма стъпчица в 50% от стихчето Laughing

# 73
Нищо, важно е вдъхновението. Simple Smile

# 74
Не съм казалa, че българските са грозни (то и не върви точно аз да го кажа - в сравнение с мен не, но в сравнение с тукашните може да се спори). А че прекалено наблягат на изтъкване на секс атрибути и привличане на мъжете с тях, отколкото с други качества. Толкова тунинговани жени тук дори в салоните за красота не съм виждала, колкото в БГ. Аз нямам тунинговани приятели, като изключим една с филъри и определено я загрозиха. Изкуствено си личи, просто изглежда неестествено и бие на очи. Аз не съм против корекции и ако човек има нужда напълно подкрепям, стига да е направено с мярка и да те разкрасява, а не загрозява. Ама нашенките направо приличат на чучела, а във фейса какви муцунки си слагат... мани резил. Има и успешни образи де ама са рядкост.
Не съм се заглеждала по чужденките в др държави специално защото не ме интересуват и не виждам смисъл да ги обсъждам - в български форум българките са актуални. Но по нашенки съм се заглеждала целенасочено както и по тукашни и претендирам да имам база за сравнение - българките се обличат като цяло по-добре и с повече вкус, но както казах наблягат на предизвикателното. Освен ако за 5 години не са се променили тотално - лятото последно бях на морето ама там не коментирам, защото всички се разхождат по бански включитлено и аз. Но по центъра на другите градове наистина такива са ми впечатленията от преди.
Призовавам ви да престанете да се занимавате с мен - квато съм такава - темата не е за мен, а за съвсем др нещо.

Общи условия

Активация на акаунт