Юлчета, стойте по местата, с тате още бистрим имената! Тема 7

• 24 786
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Дай Боже всекиму такова бързо раждане, пък и с 1 шев! Grinning
Да сте много здрави цялото семейство! Страхотни новини!

# 661
Честито! Flowers Bouquet
Да сте живи и здрави с бебе Михаил!

# 662
  • София
Честито и от мен! Да ви е жив и здрав малкия Михаил, пък на мама бързо възстановяване ☺
Аз днес бях на тонове, консултации с кардиолог и анестезиолог и после на преглед. Бебчо продължава да е на долната граница и расте с много бавни темпове 😔 едната АГ ми каза, че ако продължи така няма да ме държат до термин и към края на месеца ще се наложи да ми предизвикат раждането, но после като минах през моята АГ - тя малко ме успокои. Каза ми, че щом всички показатели са добре и продължава да наддава, нищо че е с малки темпове, няма за какво да се притеснявам. След 10 дена ще ме прегледат пак, ще видим как продължават нещата и ще се вземе някакво решение. Стискайте ми палци момичета, колкото да ми е топло и трудно, аз не искам да раждам още. Искам пухкаво бебчо и се надявам да не родя този месец...

# 663
Раждането мина супер. Още от петък бяха се задвижили нещата, но без да имам родилни контракции. Разбрахме се с доктора, ако изкарам до понеделник да ме приемат сутринта за система. Някъде към 9:30 ми пуснаха система и до 10:30 си говорихме със сестра ми и си правихме снимки. 😂 После взеха да ме понаболяват контракциите. И вече в 11:30исках да убия някой. Иначе бях супер в кондиция и гледах да слушам какво ми говорят. В 12 и една/две някъде тръгнах към родилна зала, хора, едвам стигнах. Едвам се качих на магарето, направо усещах бебето как ще изпадне. Доктора вика - недей, издишай го този напън, ще се разкъсаш, аз му крещя - НЕЕЕЕ, НЕ МОГА ИЗЛИЗА, НЕЕЕ. И хайде, това беше. Родих в 12:05. 😂😂😂 Той го хвана без ръкавици, защото нямаше кога да ги сложи. Каза, че такова раждане последно имал преди бая години. Хахах. Направо се изстреля. Един шев имам, ама пак съм много доволна. Ако бях успяла да позадържа като предния път, нямаше да ме шият. Ама важното е, че сме здрави и наред. Много съм щастлива и ми е много хубаво бебето. Мъничко и пухкаво, много го обичам.

При кой доктор ражда?

# 664
И аз се връщам от преглед ... 33+5 моята дебеланка е вече 2500 според док, а плацентата е 0-ва степен Grin
Все хубави новини, каза още да си пия магнезия и да си я стискам минимум до края на месеца. След 36-та седмица вече, когато тогава.

Така като тръгнаха бебенцата и мен ме обзема едно нетърпениеее Yum

# 665
Честито за бебе Михаил! Да сте живи и здрави цялото семейство, за да му се радвате. ❤ Аз от днес съм 37 гс и трябва да издържа поне до края на седмицата, защото според моя лекар уж не са се развили белите дробчета. Като мине уикенда вече ще мога да се разхождам, а не да пазя леглото по цял ден. Много бавно минава времето така, а на мм му е мн тъпо ме не може да се грижи за мен, докато е на работа, не стига че всичко той прави докато почива.. чак ме е яд. Аз подредох дрешките и сложихме кошарката на място и за пръв път ме обзе майчинско чувство, че ще има малко човече в нас и ми стана хубаво и интересно. Първа бременност ми е и някакси всичко ми е ново още и не мога да си представя, че от корема ми ше излезе човек 😀

# 666
  • София
Точно и ние снощи за първи път спахме по новата схема - сменихме си страните на леглото заради креватчето, за да свиквам от другата половина... И това му викам на ММ- "Чак не мога да си представя, че след около месец ще има бебче в това креватче..." Grinning

# 667
Бебчо продължава да е на долната граница и расте с много бавни темпове 😔 едната АГ ми каза, че ако продължи така няма да ме държат до термин и към края на месеца ще се наложи да ми предизвикат раждането, но после като минах през моята АГ - тя малко ме успокои. Каза ми, че щом всички показатели са добре и продължава да наддава, нищо че е с малки темпове, няма за какво да се притеснявам. След 10 дена ще ме прегледат пак, ще видим как продължават нещата и ще се вземе някакво решение. Стискайте ми палци момичета, колкото да ми е топло и трудно, аз не искам да раждам още. Искам пухкаво бебчо и се надявам да не родя този месец...
Колко е голямо бебето - и ние бяхме малки, но пък до 38+3 бяхме станали 2800, при 2500 в 36+4.

# 668
Точно и ние снощи за първи път спахме по новата схема - сменихме си страните на леглото заради креватчето, за да свиквам от другата половина... И това му викам на ММ- "Чак не мога да си представя, че след около месец ще има бебче в това креватче..." Grinning
И ние ще трябва да се сменим като дойде бебето, че иначе ще му реве на ММ буквално на главата, а аз ще трябва да обикалям спалнята. Днес дори си говорим и той ми вика:"Хайде, няма ли да раждаш, че почнаха да ме хващат нервите." Joy Иди обяснявай, че не е концерт по желание.

# 669
Megi8988, при д-р Ирмов раждах. И др Давидова беше там. И двамата са уникални. Др. Ирмов е много ЗА нормалното раждане и не си оставя пациентките да се мъчат. Много помага за по - бързото протичане на процеса. Ако не беше той нямаше да станат така нещата.

# 670
  • София
Бебчо продължава да е на долната граница и расте с много бавни темпове 😔 едната АГ ми каза, че ако продължи така няма да ме държат до термин и към края на месеца ще се наложи да ми предизвикат раждането, но после като минах през моята АГ - тя малко ме успокои. Каза ми, че щом всички показатели са добре и продължава да наддава, нищо че е с малки темпове, няма за какво да се притеснявам. След 10 дена ще ме прегледат пак, ще видим как продължават нещата и ще се вземе някакво решение. Стискайте ми палци момичета, колкото да ми е топло и трудно, аз не искам да раждам още. Искам пухкаво бебчо и се надявам да не родя този месец...
Колко е голямо бебето - и ние бяхме малки, но пък до 38+3 бяхме станали 2800, при 2500 в 36+4.
В 36+1 г.с. сме 2270 гр.

# 671
Честит ни Михаил! Heart  Светлана, звучи като раждане мечта:)

Аз днес бях за последно при моята овца по здравната каса, отново 20секунден преглед, каза само плацента и вода са в норма. Нищо повече.
Разчитам, че така или иначе, ако ми се засилят болките, ще тичам до спешното, там са по-разговорливи...
И мен ме е страх от оплитане на пъпната връв.

# 672
Честито щастие и от мен 💙🎉💙🎉
Дай Боже на всяка мама такова бързо и безпроблемно раждане. И аз съм съм с второ, имам нормално раждане 4кг преди 3г, та се надявам и аз да го изстрелям бързо и безпроблемно.
Може ли да попитам (сигурно е коментирано, но съм пропуснала), какво е наложило предизвикване на раждането толкова рано? 🤔

# 673
Момичета, всичко си заслужава! Днес в 12:05 се роди бебе Михаил! 3240гр. и 51см. в 37+6г.с. За два часа и малко само с един напън. (второ раждане). Прекрасен е просто. 😁
Честито да ти е жив и здрав

# 674
Честито щастие и от мен 💙🎉💙🎉
Дай Боже на всяка мама такова бързо и безпроблемно раждане. И аз съм съм с второ, имам нормално раждане 4кг преди 3г, та се надявам и аз да го изстрелям бързо и безпроблемно.
Може ли да попитам (сигурно е коментирано, но съм пропуснала), какво е наложило предизвикване на раждането толкова рано? 🤔
Той си беше тръгнал така или иначе. Щеше да е в близките няколко дни вероятно. Решихме да подпомогнем процеса. Каката беше 9дни преди термин, Мише е 15. Но така или иначе нямаше да изкарам още кой знае колко. Предни води почти нямах.

Общи условия

Активация на акаунт