Юлчета, стойте по местата, с тате още бистрим имената! Тема 7

• 24 760
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Сандански

Какво е това секс 😂 от 28.10.2018 не знам 🙈

Ние сме от 26.10.2018 ✌️🤭😂
Момичета с вас съм и аз 🤗 като родя ще трябва да карам опреснителен курс по секс 😆

Честита нова тема и от мен 💐
Аз съм в нова чуденка къде ще раждам, терминът ми е 01.07. С докторката се бяхме разбрали след 25.06 да изберем дата за секциото.  Но от 29.05 са им връчили заповед която влиза в сила от 01.06 , че родилното отделение в Сандански ще работи от 01 до 15 след това който иска да ражда ще трябва да ходи в Петрич. И това така всеки месец, а дори не се знае следващата ме докторка дали ще може да ми направи секциото в Петрич. Пълен абсурд. А бе съсипаха я тая държава 😡

# 76
Момичета аз да ви се пооплача..преди малко четях в юНската група една майчица която родила мъртво бебе в 8 месец заради недохранване на бебето от плацентата..следял я е доктор от тая болница дето аз се следя в нея и лекарката ми работи в нея (Авис Медика-Плевен) много лоши отзиви от нейна страна за клиниката.. страх ме хвана чак се разплаках..и вече се двоумяя какво да правя..къде да ходя Sad
И аз вчера това четох и много ми стана криво... а уж всичко е било наред с бебето на всички прегледи. Яко се сдухах... Sad

И моето бебе хълца...поне по два пъти на ден. Или поне се надявам тези пулсации да са хълцане.

Момичета, срам
Не срам...продължавате ли да правите секс? ☺

Секс вече няма при нас, само взаимно самозадоволяване , защото при мен се появи болка и лекарката каза, че било нормално, защото влагалищните стени се стеснявали и подгототвяли за раждане.. Аз съм в 36гс.

# 77
Момичета, чували ли сте за ето тази козметика:
https://oscarorganic.com/

Напоследък всички "инфлуенсърки" с бебета в инстаграм ги препоръчват, рекламират, раздават се кодове за отстъпки. Всичките тези дами ги следя отдавна и някои са откровено готови да рекламират всичко, което им се предложи, но пък други съм останала с впечатление, че са доста взискателни и преди да препоръчат нещо гледат да се убедят в това дали работи или не.

Та тъй като вече искам да избера козметика за бебока, си мисля дали да рискувам с тази? Имат добър сайт, доста инфо итн, но не пише къде се произвеждат, от кой точно.. Ако някой има опит с тях може ли да сподели??

# 78
На мен секс не са ми забранявали, но аз не се чувствам ок, докато правим. Мъжа ми се е примирил с факта.

Гадни 9 месеца са за мъжете хахаха 😂😂

# 79
  • Варна
❤ ROSSE ❤, не съм качвала никога снимки тук и не знам как става ( то сигурно е мн елементарно, ама като не си го правил... ) Количката е на Чиполино- Пасо Добле, комбинирана се води, без зимен кош ( сметнахме, че не ни е нужен ). Кошарите са от тези, трансформиращи се , стават на юношеско легло, бюро , имат шкаф за повиване с чекмеджета и ракличка ☺ бяха намалени с пколо 50лв. Направиха ни и отстъпка за количката, излезе ни 400 лв. [/img]     Аааа, май се получи със снимката на кошарките 😊 надявам се

# 80
Не , не си качила нищо Simple Smile

# 81
Днес как се шашнах рано сутринна...ставам си аз обаче бебе не шава..а попринцип със ставането почва да бушува..пих кафе, студена вода- ми бебче неще да шава..и като полудях, и хванах оня ти ми корем и го поразтръсках...еми сега ми го връща, че съм го събудила.. Grinning

# 82
Ох, и при мен има такива моменти . Може и да сме психясали, ама трябва да проверявам от време на време. Нищо , че после тъпкано ни се връща 😂

# 83
Ох, и при мен има такива моменти . Може и да сме психясали, ама трябва да проверявам от време на време. Нищо , че после тъпкано ни се връща 😂
ММ като видя какво направих каза, че ще ме прати в лудница Grinning наистина се чудим за какво да се притесняваме..

# 84
Днес как се шашнах рано сутринна...ставам си аз обаче бебе не шава..а попринцип със ставането почва да бушува..пих кафе, студена вода- ми бебче неще да шава..и като полудях, и хванах оня ти ми корем и го поразтръсках...еми сега ми го връща, че съм го събудила.. Grinning

Същото ми се случи и на мен онзи ден. И аз така - студена вода, кафе, шоколад и не шаваше и това си е. Накря се сетих какво ми каза следящата ме лекарка - да опитам да го събудя със силна музика. След солидно, почти концетно присъсътвие на много барабани и китари се размърда иии да, после ми го връщаше тъпкано, ама и усмивката не ми слезе от физиономията цял ден Smile

# 85
И аз съм ку-ку Simple Smile ако не мърда психясвам, а понякога усещам движенията доста болезнено и дори рева със сълзи от болка.

# 86
Ммм да колко познато, по същия начин съм и аз, хваща ме лудата когато неще да мърда.. 😂😂😂

# 87
Каква книга подариха на мъжа ми за рождения му ден... хаххахха 😂😂😂😂😂

# 88
Излязоха резултатите от урината. Sad

Днес ще се чуя с доктора, но явно антибиотика няма да ми се размине Sad
На всичкото отгоре съм с адско главоболие. Освен Парацетамакс, какво друго мога да пия Cry

# 89
Incognito, на мен ми откриха стафилокок. Пих антибиотик Уназин.  Увериха ме, че не е застрашаващо бебето. А също и за естествено раждане да не се тревожа, че може да се зарази.

Общи условия

Активация на акаунт