Юлчета, стойте по местата, с тате още бистрим имената! Тема 7

• 25 039
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, имам един страничен въпрос. Вашите бебенца в какво планирате да спат? Проблема ни е, че в нашата спалня нямаме място за стандартните кушари от 120 см и се чудим каква люлка-легло да си вземем Blush

Ние взехме това.  Харесва ми,че се трансформира и има по-широка употреба. 😊

https://rayatoys.com/koshara-3v1-zlato-grow-with-me-123

# 391
  • София
Ние ще сме със сгъваема, която ще е до спалнята точно, защото и ние нямаме място.

# 392
Ние ще сме със сгъваема, която ще е до спалнята точно, защото и ние нямаме място.

Ние също ще сме със сгъваема, но доста по- различна от всички който се предлагат масово, взехме нещо което да се сгъва бързо, лесно и не взима много място в багажника, когато пътуваме.
Тя и количката по това я избирахме да е лека, бързо сгъваема и да не заема много място. 🤔🤗😁При нас, корито остава, бебефон, биберони и стерилизатор, а и козметиката, и памперсите...
И разбира се и бебка 😉

# 393
На ден на отворените врати в болница Надежда казаха, че картона за кръвна група трябва задължително да е с подпис и печат на лекаря, които го правил, в противен случай не го приемат и си
правят техен тест

Доволна ли сте от посещението на Ден на отворените врати в Надежда? Мисля скоро да се запиша, но не знам дали е интересно, какво обясняват и т.н Да не стане като последният път на лекцията, на която бях за раждането и си тръгнах по средата, че не ми издържа психиката... 😂
Незнам до каква степен е полезно. Показват родилните зали, операционните и стаите за престои, какви документи са необходимо има описано на страницата им, план за раждане също има на сайта, ако имате въпроси ще ви отговорят

# 394
Има ли будни? 😀 Опитах да заспя, ама ме мъчи някакъв задух в легнало положение, че се преместих в хола на дивана да седна, с една възглавница на гърба. Вече имам чувството, че всяка поза ми е неудобна и откачам 😣😡

# 395
Никак не ми се получава заспиването и тази вечер Worried И на мен както и да застана не ми е удобно и все нещо ми пречи или се притиска или ме боли. Не мога да си намеря място на краката и ми е от онези моменти, в които изпитвам необходимост или да стегна много прасците си или да си местя краката буквално през 5 секунди. Някой го беше кръстил "синдром на неврозните крака" или нещо подобно и е ужасно. И естествено за разкош и коремчето ми се стяга супер често днес Scream

# 396
Никак не ми се получава заспиването и тази вечер Worried И на мен както и да застана не ми е удобно и все нещо ми пречи или се притиска или ме боли. Не мога да си намеря място на краката и ми е от онези моменти, в които изпитвам необходимост или да стегна много прасците си или да си местя краката буквално през 5 секунди. Някой го беше кръстил "синдром на неврозните крака" или нещо подобно и е ужасно. И естествено за разкош и коремчето ми се стяга супер често днес Scream

При мен също днес има доста стягания. Явно защото намалих магнезия. И болки в кръста имам също.. 😑 А така ми се спи.. 😴

# 397
Охх кАкво да кажа, все така, горещина и задух. 😥😥😤

# 398
Здравейте, след днешното посещение при АГ се оказа, че най-вероятно няма да изкараме до термин. По принцип съм с контракции от 6ти месец, обаче от вчера са леко болезнени. Другата новина е , че ще трябва да пия Монурал заради инфекция и левкоцити в урината.
Е четвъртък съм на преглед, при доктора, при който ще раждам да видим и той какво ще каже.
Като цяло очаквайте скоро да се похваля с бебче 😀

# 399
О, супер. И аз тъкмо се прибирам от преглед и тонове. Беба е слязла надолу и е в бойна готовност. Казаха да я очаквам евентуално следващата седмица, но да видим. Иначе върви мъничка, 2700 в 37ма седмица.
Минах и през родилното, направление казаха, че си издавали сами, а обменната карта не им била нужна. Погледнаха ми само изследванията и казаха, че всичко ми е готово.
Казаха също, ако изтекат води веднага към болницата, ако са само контракции да изчакам да станат на 3-4 мин, тогава разкритието било около 2 см.

# 400
Здравейте, след днешното посещение при АГ се оказа, че най-вероятно няма да изкараме до термин. По принцип съм с контракции от 6ти месец, обаче от вчера са леко болезнени. Другата новина е , че ще трябва да пия Монурал заради инфекция и левкоцити в урината.
Е четвъртък съм на преглед, при доктора, при който ще раждам да видим и той какво ще каже.
Като цяло очаквайте скоро да се похваля с бебче 😀
Супер, стискам палци всичко да е наред с теб и бебо! Очакваме само хубави неща, хубави новини!

# 401
О, супер. И аз тъкмо се прибирам от преглед и тонове. Беба е слязла надолу и е в бойна готовност. Казаха да я очаквам евентуално следващата седмица, но да видим. Иначе върви мъничка, 2700 в 37ма седмица.
Минах и през родилното, направление казаха, че си издавали сами, а обменната карта не им била нужна. Погледнаха ми само изследванията и казаха, че всичко ми е готово.
Казаха също, ако изтекат води веднага към болницата, ако са само контракции да изчакам да станат на 3-4 мин, тогава разкритието било около 2 см.
Nansss и NoIdea10 и аз ви стискам палци момичета! Всичко да мине леко и да гушкате съвсем скоро прекрасни бебоци Hug

# 402
И мен така ме инструктираха и на всяко мокрене започва една чуденка дали са води или не са води...

# 403
И аз вчера бях на преглед, акушерката  каза, че главата вече е слязла в таза, но не се знае кога ще започне раждане....може от 2 до 4 седмици. Аз днес влязох в 35 седмица.. Ще работя до края на месеца по 16 часа на седмица, но пък съм на крак през цялото време... Тук в UK много не ти обясняват, нито ми каза да лежа и да внимавам... Мислих за болничен, но пак не става, защото по закон директно ще ми пуснат майчинство, защото остават 4 седмици до термина... Другата седмица съм на ехограф, ще видим какво ще кажат...

# 404
Мами пожелавам леко раждане на всички на които им предстои скоро да гушнат така чаканите  пухкави бебчета
Аз по термин съм чак за края на юли така че бая ще почакам ако реши на термин да излиза бебо 😂
Аз така се шашкам от всичко вече, всяко по силно течение ,всяка контракция все си мисля че момента е настъпил 😂 Полудявам все повече с всеки изминал ден .😂

Общи условия

Активация на акаунт