Юлчета, стойте по местата, с тате още бистрим имената! Тема 7

• 25 035
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • United Kingdom
И аз вчера бях на преглед, акушерката  каза, че главата вече е слязла в таза, но не се знае кога ще започне раждане....може от 2 до 4 седмици. Аз днес влязох в 35 седмица.. Ще работя до края на месеца по 16 часа на седмица, но пък съм на крак през цялото време... Тук в UK много не ти обясняват, нито ми каза да лежа и да внимавам... Мислих за болничен, но пак не става, защото по закон директно ще ми пуснат майчинство, защото остават 4 седмици до термина... Другата седмица съм на ехограф, ще видим какво ще кажат...

Ако имаш възможност си пусни отпуска,аз си взех цялата отпуска за годината + банк холидеите и след това ми започна майчинството. Без това трябва да я ползвам до Април, иначе ще изгори.

# 406
Моят хемоглобин продължава да пада сега се чух с доки..каза да купя тотема 2×1, но как да го пия..разреден с нещо или..? Идея си нямам

# 407
Моят хемоглобин продължава да пада сега се чух с доки..каза да купя тотема 2×1, но как да го пия..разреден с нещо или..? Идея си нямам
аз я пия разтворена в сок

# 408
И аз съм с доста обилно течение,ту бяло ,ту прозрачно воднисто,ту слузесто,добре че доки каза,че има доста води и очаквам като дойде момента да е голямо изливане,ама знам ли  🤔

# 409
аз я пия разтворена в сок
благодаря..дано ми понася. Чула съм че не е никак хубава

# 410
Пробвай с плодов сок, най-не се усеща вкуса, то е изключително сладко.. и виж да има 2 часа от магнезий/млечни продукти. Аз и с вода съм го разреждала, но проблема е дали ще ти дразни, след като го изпиеш.
Аз така се шашкам от всичко вече, всяко по силно течение ,всяка контракция все си мисля че момента е настъпил 😂 Полудявам все повече с всеки изминал ден .😂
Същата съм, до термин предполагам ще съм за лудницата. Снощи си бях навила на пръста, че мокренето са води и му викам на ММ ще ми изтекат тази вечер. Чакахме 2 часа, но не, и той ми вика айде да си лягаме, аз - не, та не. Стоях до 2 часа посреднощ и след това реших да си лягам. Днес бях на тонове, всичко е наред.

# 411
И аз вчера бях на преглед, акушерката  каза, че главата вече е слязла в таза, но не се знае кога ще започне раждане....може от 2 до 4 седмици. Аз днес влязох в 35 седмица.. Ще работя до края на месеца по 16 часа на седмица, но пък съм на крак през цялото време... Тук в UK много не ти обясняват, нито ми каза да лежа и да внимавам... Мислих за болничен, но пак не става, защото по закон директно ще ми пуснат майчинство, защото остават 4 седмици до термина... Другата седмица съм на ехограф, ще видим какво ще кажат...

Ако имаш възможност си пусни отпуска,аз си взех цялата отпуска за годината + банк холидеите и след това ми започна майчинството. Без това трябва да я ползвам до Април, иначе ще изгори.

Взех по-голямата част през април, защото трябваше да се приберем до БГ, за да подновим документи. Имам останали още няколко дни, но ще ги взема след майчинството. Мисля да ползвам и 12те месеца майчинство, след това отпуската от тази година и ще пусна още дни и от следващата година.

# 412
Здравейте момичета, днес бях на преглед, маймунчо върви огромен, както и до сега, в 35+6дни вече е 3 380г 😳
Док обмисля да предизвика раждане след 38ма седмица, ако бебс не е тръгнал до тогава... направо ми настръхва косата от тази идея. Но за секцио не дава да обеля дума. Каза след 2 седмици да започваме секс, спермата съдържала хормона, който стимулира раждането, а ние сме забравили що е това 🤭

# 413
Момичета някоя от вас да има проблем с гаденето? При мен продължава усилено, доки ми каза да спра ферофолгамата, но ето че и това не е причината. Явно бебчето притиска нещо и освен лимон и много вода, друго не ме облекчава. При мен също го има този проблем с нервните крака, направо ми завират!

# 414
Да се " похваля" и аз от два дни съм с разстройство. Дали от жегите, черешите или чистене преди раждане, но е съпроводено със силно къркорене, болки и след това бягам до тоалетната. Оше малко остана, само бебчо да е наред.Hug

# 415
И аз съм с доста обилно течение,ту бяло ,ту прозрачно воднисто,ту слузесто,добре че доки каза,че има доста води и очаквам като дойде момента да е голямо изливане,ама знам ли  🤔

И моето е по-обилно, същото описание, от няколко дни, и се чудя дали не ми “пада тапата” постепенно. 🙄 По-опитни ми казват, че уж било различно и нямашо да го объркам с течение, имало леко кръв, не знам и аз... от друга страна чета че много жени не я забелязват така че може точно и това да е... на преглед съм чак в неделя и ще питам...

# 416
И аз се връщам от консултация, малката върви дребничка в 34 г.с е 2250кг., иначе си се развива добре, настанила се е за излизане.
А да ви питам, някоя да има впечатления от др Джеров, практикуващ в Майчин дом???

# 417
И при мен в 34г.с беше 2.250, но днес в 36г.с+6дни е 2.800..така че ще си наддаде.

# 418
В baby.bg има уж до 50% намаление до 13.06. на доста от артикулите.

Да попитам на каква помпа за кърма сте се спряли? Ръчна или електрическа? И на коя марка?

А относно водите и тапата,с тези,с които съм говорила, ми казаха,че наистина няма как да се сбърка състоянието и уж да не се притеснявам... та да видим при нас как ще е 😊😊

# 419
В baby.bg има уж до 50% намаление до 13.06. на доста от артикулите.

Да попитам на каква помпа за кърма сте се спряли? Ръчна или електрическа? И на коя марка?

А относно водите и тапата,с тези,с които съм говорила, ми казаха,че наистина няма как да се сбърка състоянието и уж да не се притеснявам... та да видим при нас как ще е 😊😊
И аз видях намалението в сайта, цената на нашата количка е с 20% по-ниска там.

Помпа си взех ръчна, като част от стартовия комплект на Авент, понеже само в него има електрически стерилизатор включен. Иначе нямам представа доколко ще ми свърши работа.  А на същата марка електрическата помпа ми се стори безобразно скъпа - на цената на целия стартов комплект.

Общи условия

Активация на акаунт