Юлчета, стойте по местата, с тате още бистрим имената! Тема 7

• 24 834
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Основният проблем на желязото е, че се пие до раждането, аз така си го спрях в средата на 8-мия месец и АГ-то ми се скара, че не трябвало така, а до раждането да го пия.

# 526
Здравейте,
да се отчета след поредната консултация в 34 седмица бебо е 2,350гр. и продължава да е напред с около седмица и половина и отговаря на 36та. Тъй като продължава да е на челна стойка доки каза да избираме дата за секцио между 16 и 19 юли.. та в понеделник и това трябва да е решено. Изпадам си в тих ужас, защото и ние не сме до никъде с ремонтите.. тепърва имаме плочки в трапезарията да слагаме и т.н., но поне се успокоявам, че с големите покупки за бебето сме готови.. Тази жега май- всички ни мори много, едвам издъжам вече, може би затова се и радвам като знам точно колко остава.. Леко финално бременеене на всички и вс.да е наред с бебоците и нас Heart

# 527
Скрит текст:
Момичета, имам питане основно към лежащите мами. Как ви се отразява и как се чувствате цялостно физически, изключвайки типичните болежки Blush
Чувствам си цялото тяло тотално схванато, мускулите ми са омекнали и краката ми са загубили форма все едно всичко атрофира Scream Преди доста години преживях катастрофа с кола и бях на легло и пострадалият ми крак беше за два месеца тотално без мускул. Сега всчико е почти такова, а аз получавам мускулна треска и ме боли всичко само докато стигна до тоалетната, а взимането на душ е все едно правя силови упражнения.
Освен това всеки ден вече по много пъти имам остри, парещи и силно режещи болки отстрани на слабините, където са скъвките на краката. Болката стига до таза и ме блокира тотално. Чудя се дали и те не са от обездвижването.
Вие позволявате ли си някакво раздвижване или....как се справяте с тези неща, ако ви се случват Frowning1

Мечтая си вече да идва юли и скоро да мога да се разхождам заедно с бебо Grinning
Ако не те боли и нямаш контракций може по малко да стоиш права и да се разхождаш по малко вкъщи.
Аз съм същата само дето като се опитам да се разходя в нас получавам контракций и за това до сега не мърдах от леглото освен до тоалетната и банята в която има стол за да се къпя седнала...вече нямам търпение да се ражда бебчо ..
Мускули няма ..всичко е желе и всяко ставане до тоалетната е мъка освен че ме болят краката много ме боли и корема при опитите за ставане 😁превъртам се  два пъти докато стигна до края на леглото и леко се изправям няма друг начин.
Ръцете ми са увиснали като на пенсионерка,чудя се как ше се стегна след като родя 😂😂 И всичко това се случи за 2 месеца лежане, незнам как е при другите мами които лежат от по дълго време но при мен е трагедия .
Искам вече да се раздвижа и от другата седмица по моя преценка спирам лежащия режим не издържам повече...
Още малко остана и всички ще бутаме колички и оформяме тела с грижи около бебетата.

Момичета, благодаря за отговорите. Изобще не се радвам, че и вас ви боли и се разплувате като мен, ама поне не се чувствам толкова изплашена вече и не си втълпявам, че сигурно заради възрастта ми се случват такива неща. И аз получавам контракции с всяко леко мърдане, а след като се наложи да полежа в болницата вече съвсем ме е страх да се "раздвижвам" и до тоалетната даже.

Нооо само да е наред всичко с нас и бебоците и ще се "ремонтираме" след това с тичане след мъниците Hug
Толкова "демидж" имам, че се шегувахме с ММ как на касичката ми, на която пишеше "Next Tattoo", сега трябва да пише "др. Енчев" Grinning
Странното ми е как хем от нетърпение да влезем в юли имам чувството, че юни е безкраен, хем буквално сякаш вчера беше, когато видях двете чертички и не знам как излетя това време Blush

# 528
Aditta, искрено ме разсмя с касичката 😀😀😀 И аз имах такава, на която, разбира се вече пише всичко друго, но не и " next tattoo"

# 529
Момичетата с опит, исках да ви питам какво точно представляват родилните контракции, тези периодичните.
Втора поредна вечер се събуждам с менструални болки, а днес цял ден съм със страхотни болки, но като че ли не са регулярни, няма ясно начало и край. Отделно от тази сутрин имам и една пронизваща болка отстрани в кръста. Не знам беба ли се подпря там или е нещо друго, но вече ме хваща май съвсем паниката и не знам въобразявам ли си или беба се кани да се запознаем (иначе вече съм в 37+1)

# 530
Момичетата с опит, исках да ви питам какво точно представляват родилните контракции, тези периодичните.
Втора поредна вечер се събуждам с менструални болки, а днес цял ден съм със страхотни болки, но като че ли не са регулярни, няма ясно начало и край. Отделно от тази сутрин имам и една пронизваща болка отстрани в кръста. Не знам беба ли се подпря там или е нещо друго, но вече ме хваща май съвсем паниката и не знам въобразявам ли си или беба се кани да се запознаем (иначе вече съм в 37+1)
Родилните контракции обикновенно са регулярни - през 30мин бяха моите в началото. Не беше страшна болка, просто странно чувство. Стягане +лека болка в кръста. При всеки обаче е различно. Просто следи дали са през еднакво време. Аз също чакам вече. 37+3съм и имам разкритие. Ама кога ще тръгне 🤷🏼

# 531
Родилните контракции обикновенно са регулярни - през 30мин бяха моите в началото. Не беше страшна болка, просто странно чувство. Стягане +лека болка в кръста. При всеки обаче е различно. Просто следи дали са през еднакво време. Аз също чакам вече. 37+3съм и имам разкритие. Ама кога ще тръгне 🤷🏼

Проблемът е, че не мога да преценя има ли точно начало и край, за да ги засека. Контракции имам от няколко месеца, но са болезнени от скоро, а днес са цял ден, може би съм се претоварила. Едва мърдам из къщи, но пък не е тази спираща дъха болка, която описват обикновено и знам ли...

# 532

Проблемът е, че не мога да преценя има ли точно начало и край, за да ги засека. Контракции имам от няколко месеца, но са болезнени от скоро, а днес са цял ден, може би съм се претоварила. Едва мърдам из къщи, но пък не е тази спираща дъха болка, която описват обикновено и знам ли...

В 37 седмица, това което описваш са си контракции, но спокойно, както ги водят са подготвителни - онези другите са многооооооо болезнени, тогава няма да се чудиш каква е тази болка 😉спокойно, наистина само спокойно и.....дишай! Дишай.... когато, почне пак болката дишай и издишвай 🤗

# 533
Ще усетиш като станат регулярни и ги засичай на какъв интервал са.
Моите бяха на 10 мин започваха рязко и след това постепенно намаляваше болката , точно да се успокоя че е минало и започваше следващата .
Усещането при мен беше рязка силна болка в корема като менструална,режеща болка в кръста и в срамната област едновременно.
За всеки случай отиди на преглед за тонове и разкритие .
Че аз така от чудене какво става по спешност ме приеха да го задържим че беше решил бебо да излиза 😁 И с лекарства и лежане го задържахме все още си седи на топло в корема  😁

# 534
Да се впиша и аз в темата, че едва издържам в тези жеги.. в спалнята нямаме климатик и просто е кошмар. Спа без одяло, с минимално количество дрехи и едва изкарвам до към 7.. а моят ММ спи с чаршаф и одеало Flushed

А благородно ви завиждам, че правите ремонти и повечето неща са готови за бебчо.. за съжаление при нас е тотален хаос. Живеем с брат ми на ММ в съседната стая и едва сега започнахме да оправяме някакви неща за бебчо и то защото аз се размрънках. Ако брат му не се изнесе в най-скоро време, планирам аз да го направя, че просто не издържам, имам чувството, че всичко ме дразни Disappointed Relieved

Още малко остана, ще издържим до появата на малките човечета  и ще си ги гушкаме People Baby Yellow Heart

# 535
И аз на отчет - 34+4 младежа е към 2500гр. Пак си върви седмица напред. Задържал се е с главата надолу. Дадоха ми документите на болницата и болничния. Някой беше питал преди за направлението и бях казала, че се дава без дата. Сега потвърждавам - днес отново ми го дадоха така.
И аз имам болки в таза и и кокаляците, едвам дишам, трудно заспивам, почти не мога да ходя, имам стягания и рядко менструална болка, но нищо по-сериозно и по на често. С две думи-и аз трудно издържам вече.

# 536
Здравейте и от мен! Решили ли сте как ще сте облечени на изписването?

# 537
  • София
Аз още не съм, но гледах в H&M има роклички за новородени и такива които и после ще може да си носи. И мисля с така рокля панделка на главата и някакви пабтофки. И една пеле ка, одеалце отгоре. Мислех за жилетка да не са голи ръцете, но то ще е юли да се на даваме и ще е топло. А и да не е топло нали ще има одеяло.

# 538
Взела съм си една дънкова рокля от уайкики, дано не ми е огромен корема с нея. Обувки 🤷🏼. Все не мога да реша. 😂

# 539
Взела съм си една дънкова рокля от уайкики, дано не ми е огромен корема с нея. Обувки 🤷🏼. Все не мога да реша. 😂

🤗🤗🤗 Изобщо не съм мислила за мен, моля се само да ми донесат дрехи, последния път ми ги бяха за забравили 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт