Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 51 450
  • 742
  •   1
Отговори
# 465

Като клипче

https://vk.com/video-74204908_456240182

Палавник той Wink Другото няма да го слагам...

Joy Joy Joy Joy Joy Залепнали му ръцете по мократа роклА  Laughing Laughing

Нели  Heart Eyes Hug

Ама и вие какви сте мнителни Simple Smile Просто му беше много студено и не го слушаха ръцете. Изтръпнали бяха и изобщо не е усетил какво докосва Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 09:15 от nedlen

# 466
Не знам защо , но някак си не ми е жал за Гюнюл, каквото и да и е направил Миран е нищо в сравнение с това което тя се опитваше да стори на Раян, забравихте ли как я душеше с възглавницата, за малко  щеше да я убие. Колкото до душенето на Гюнюл от Миран, нали не мислите,че ако той е искал да я удуши,тя щеше да е още жива. Мъжете са много силни физически, много по малко усилия щяха да му трябват за да я удуши, просто за нуждите на сценария придадоха повече драматизъм. Но по принцип Миран би трябвало да е по- жесток, отколкото го дават. Деца възпитани по този начин стават безмилостни убийци, такива хора нямат жалост към никой, в душата им има само омраза. Така че,за да има някаква достоверност историята ,трябва да ни показват и тъмната Миранова страна.

# 467
  • Яко в Матрицата...
И на тази възраст, Кика, как точно ще превъзпиташ някой с шамари? Rolling Eyes И Миран вместо да си играе да я души Гьонюл, направо да я гръмне, какво се мъчи... Странна логика.
Рени, за мен няма възраст, която да не е подходяща за промяна в един човек. И защо да я гърми направо Миран? Ми нека и тя малко се мъчи, няма само тя да измъчва хората! За мен няма разлика между жени и мъже! Не можеш да тормозиш и удряш безнаказано хора, които нямат вина. Разбирам, че ти е странна логиката ми, но нали не е задължително всички да мислим еднакво Hug
Аз да не би да казах, че трябва да се тормозят невинни хора? Rolling Eyes  Казах, че насилието в сериала е много и за мен неоправдано. Казах, че се учудвам как хората се кефят на клипчетата със шамарите, които отнесе Ярен. Нейсе...

Изключително трудно се превъзпитава човек на 20 години с шамари, това ще ти го каже всеки психолог. Само ако съдбата го бутне на ръба на пропастта, само тогава би могъл да се промени и то не е ясно в каква посока. Доказателства за това ми твърдение има много, но всеки с логиката си...

ПП Няма как да съчувстваме на Гьонюл, защото тя си е пълно куку Joy Но тя е оставена да вярва, че мечтата й ще се сбъдне с тази сватба и след всичкото чакане, всичко рухва. Миран не е виновен, Азизе и Султан са отговорни за състоянието й. Но фактът си е факт - те са официално в брак, каква Рейан, какви пет лева Joy

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 10:36 от Reni - BG

# 468
Брак, ама само на хартия.Мен ако ме отритнат толкова пъти, ако ми кажат в прав текст както на нея, ще се отдръпна и повече няма и да си помисля да му досаждам на човека.Сама ще подам молба за развод и през акъла ми няма да мине да правя такива злини на друга жена, само защото мъжът на моите мечти се е влюбил в нея.За това смятам Гюнюл за най- виновна, защото тя нито веднъж не се постави на тяхно място, всичко  гледа от собствената камбанария, да , ама насила хубост не бива.Прекалено е жестока, не само към Реян, ами Азат как го остави ранен, никаква любов не оправдава нейната жестокост.

# 469
  • Яко в Матрицата...
Брак, ама само на хартия.Мен ако ме отритнат толкова пъти, ако ми кажат в прав текст както на нея, ще се отдръпна и повече няма и да си помисля да му досаждам на човека.Сама ще подам молба за развод и през акъла ми няма да мине да правя такива злини на друга жена, само защото мъжът на моите мечти се е влюбил в нея.За това смятам Гюнюл за най- виновна, защото тя нито веднъж не се постави на тяхно място, всичко  гледа от собствената камбанария, да , ама насила хубост не бива.Прекалено е жестока, не само към Реян, ами Азат как го остави ранен, никаква любов не оправдава нейната жестокост.
Именно, жената не е добре с главата. Нормален човек би искал любимият му да е щастлив. Тя не осъзнава, че дори бракът да стане истински, тя ще е точно толкова, ако не и по-нещастна от Миран. Интересно е как ще развият нейния образ. Ако продължава така, смъртта й е неизбежна.

# 470
Тя е жестока и към майка си. Когато и се обади от телефона на Азат нарочно я излъга,че живота и честта и са в опасност, въпреки че знаеше колко е отчаяна Султан. Още преди да стане ясно, че тя се опита да удуши Рейян, подозирах престъпните и наклонности. Баща и жестоко пребивал майка, а тя пък даде да се разбере, че е виновна за катастрофата, при която той е загинал.

# 471
Само Азат е нормален от страничните влюбени. Дори истински обича Рейян, съдейки по факта, че беше пред дилема, дали да й каже, че не е Шадоулу, или да се ожени за нея.
Единственият от навлеците, който иска Рейян да е щастлива, дори да не е с него. Имам надежда аз за него, дано с Елифче вземат, че се оженят, по плана на Джихан.

# 472
Рени Hug може и да се разберем, ако не пишем, а си говорим Grinning Не съм имала предвид в поста си, че си казала, че трябва да се тормозят невинни хора. Опитах се да направя съпоставка м/ у тормоза над Рейян, която няма вина за нищо случващо се, за което я обвиняват и от друга страна шамарите и душенето при Ярен и Гьонюл, които напълно си го заслужиха. Явно не ми се е получило в предния пост Rolling Eyes

За Азат и аз имам надежди, надявам се да не го озлобят. Същото е и за Фърат. Той разочарова Миран, но се надявам да се разберат и да си помагат много. Очаквам във втори сезон да се влюби и той, за да разбере Миран, но не и в Ярен...

# 473
Не знам за вас, но на мен до сега не ми се е случвало да искам любимият ми да бъде щастлив, когато ме е отхвърлил, ядосал, обидил. Напротив - призовавам отмъщението на всички богове да се стовари на главата му!
В същото време никога не съм правила нарочно мръсотии. Имам твърдото убеждение, че Големия Началник не пропуска да въздаде справедливост.
Както и да е. Гюна не е луда, а изключително невероятно разглезена, лошо възпитана, съвършен егоист и без реална самооценка заради изолирания си начин на живот. Всичко, което прави е последица от тези фактори. Между другото в това отношение съдбите им са напълно идентични с Ярен.
За съжаление подобни явления се виждат непрекъснато и в реала. Действията на тези разглезени келеши, както и последиците за самите тях и околните и в реала са същите.
Смешно беше когато Фърат заряза Азат и понесе Гюна на ръце към конака. Първо - не му е в категорията и второ - ако толкова се безпокои за семейството си би трябвало да се погрижи Азат да не умре, за да не обвинят Гюна в убийство.
Ма нейсе, филм да става. Просто трябваше да покажат избор, както и на Миран в същия момент.

# 474
Аз също не съм искала любимият ,който ме е отхвърлил да бъде щастлив с  друга, но задължително се оттеглям. Насила хубост не бива, като не ме иска, не ме иска. На мен ми е било досадно и нетърпимо да ми се залепят, за това винаги съм се старала да не се натрапвам, там където съм нежелана. Гюна е жестока, тя си е готов убиец, чист късмет е ,че Реян и Азат оцеляха. Ярен е същата. Как седеше на прозореца и чакаше дядо и да убие Реян, когато им направи капана с малкото Гюлче. Може да не е посегнала директно като Гюна, но косвено си беше кандидат-убиец. Съгласна съм,че тяхното настояване и изискване Миран да е техен идва от голямата им разглезеност. Те са любимките на които никога нищо не е отказвано.Но голямата им глупост идва от това,че искат да премахнат Реян . И какво като я премахнат, Миран пак няма да ги погледне, както не ги е поглеждал и преди това.Жалки и противни ми са и двете. Колкото до Азат, той е друга бира. Мъж, който е способен да обещае,че няма да докосва любимата жена, защото тя така иска е мъж, който обича без грам егоизъм. За това и Хазар се съгласи на брака им, защото видя, че Азат слага на първо място Реян и нейните чувства. Жалко ,че любовта им е несподелена, Азат във всички случаи заслужава повече любовта на Раян, отколкото Миран. Макар че Миран , ако беше отгледан в нормално семейство може би нямаше да бъде такъв шейтан с две лица и добре ,че се влюби, та да видим и бялата му страна.

# 475
  • ... да усещаш мириса на море ...
Но по принцип Миран би трябвало да е по- жесток, отколкото го дават. Деца възпитани по този начин стават безмилостни убийци, такива хора нямат жалост към никой, в душата им има само омраза. Така че,за да има някаква достоверност историята ,трябва да ни показват и тъмната Миранова страна.

Категорично не съм съгласна с това, че Миран трябва да бъде жесток психопат. През всичкие години Азизе го е насъсквала към Хазар, но тя е тази, която го е възпитавала, че трябва да държи на дадената дума, качество достойно за всеки един човек.
Миран има "злоба" в душата си само към Хазар, когото смята за физически убиец на майка си, на всичкото отгоре, опозорил честта и. Но въпреки, че имаше няколко пъти възможност да стреля в Хазар (в къщата, на гробището и пред хотела) той не го направи.
Независимо, че не споделя чуствата на Гьонюл той се отнасяше със загриженост към нея. Мисля, че той е добър и внимателен към всеки един друг човек, само че по сценарий това не беше показано. Единствените случаи, в които той излезе от релси и прояви агресия, беше когато някой беше посегнал физически на Рейян (охранителя и шофьора на камиона)

# 476

Реших да напомня за красотата...

# 477
Кати,
"Мъж, който е способен да обещае,че няма да докосва любимата жена, защото тя така иска е мъж, който обича без грам егоизъм."
Аз пък до сега не съм виждала наживо мъж, който не е егоист и мъж, който не лъже за да се добере до жената, която е решил че иска. А някои дори и си вярват ... Simple Smile
Тара,
" ... Но въпреки, че имаше няколко пъти възможност да стреля в Хазар (в къщата, на гробището и пред хотела) той не го направи."
Еми син на баща си Simple Smile
Той и Хазар разнася пистолета напред, назад ама не стреля. Аз лично не уважавам такова поведение - Хазаровото. Човек, особено мъж и на годините на Хазар трябва да знае какво му стиска да направи и какво не. И да използва оръжията, които са му по силите - примерно словото, добрината, преговорите.
Няма нищо по-смешно от празните закани, които и двете страни знаят, че няма да бъдат изпълнени.

# 478
И аз да напомня за красотата...и сексапила зад очилата

https://www.facebook.com/akinakinozubalkan/videos/433357657516935/

# 479
  • ... да усещаш мириса на море ...
Тара,
" ... Но въпреки, че имаше няколко пъти възможност да стреля в Хазар (в къщата, на гробището и пред хотела) той не го направи."
Еми син на баща си Simple Smile

Ами да, кръвта говори ... Wink

И докато Акън го "играе на строй се, преброй се", Ебру, за да не остане по-назад изучава и тя стрелбата Joy

Всички мъже с пистолети, нашето моме с пушка Laughing

Така ми харева повече

Общи условия

Активация на акаунт