Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 51 460
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
На мен по-неприятна ми беше сцената в която Миран беше хванал Гьонюл за гърлото и я душеше. Въпреки, че до този момент беше показал избухливия си характер, не очаквах да и посегне физически. Явно за нуждите на сценария беше нужно с нещо да предизвика Султан да го сравни с баща му. И на мен ми е в повече насилието над жените. Още по-лошото е, че е отражение на реалността, такава каквато е по цялата земя.

# 451
Аз пък не го обвинявам за тази сцена, защото Гюна от дума не разбира. Колко пъти и каза по човешки, ама тя НЕ та не .
Аз съм имала подобно залепване към мен, ами то не се издържа направо, при условие ,че не съм била в една къща с него.Човек трябва да е изпитал подобно нещо, за да го разбере Миран. Колкото до боя, в този сериал си изобилства, било то над жени, било над мъже. Наш Мирко яде шамари, Хазар яде шамари, Азат яде шамари, за жените сте казали вече................ Мен за това ме дразни турското лицемерие, значи не можем да се целуваме даже, но да пребиваме някой, особено жена сакънту йок

# 452
Сцената с душенето ми убягна , но важи със същата сила .
Гюна може и да не разбира ( не и симпатизирам) но не може да си мъж в едни ситуации , а в други - не .
Благородството - задължава 🙂

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 21:45 от KrasiAnna

# 453
Тяхното разбиране за мъж е различно от нашето. Но аз лично ми е идвало да удуша някои хора за къде къде по умерено залепване от това на Гюна

# 454
Много ми хареса от една дама във фейсбук
ТВОЯ
Докосваш ли ме ? Или си измислям
онази непрогледна тишина,
в която пръстите ти
бавно ме разлистват
и устните ти нежно ме четат...
Написана съм твоя , много твоя
от стръмното на мъжкия ти пулс
по гладката изящност на завоите
и мекото на женския ми вкус...
Прочиташ ме...задъхано...на срички...
до най-дълбокото на сладките ми тайни.
И аз настръхвам , цялата обичане.
Шептя те . Искам те . И ти се давам.
Нали е обич... Нека да е тиха...
Обичам те безмълвно. Със очи.
Обичаш ме контурно. С щрихове.
Такава обич само се мълчи.
caribiana

# 455
Деси, много е хубаво Heart Eyes

Ама като стигнах до контурното, ме напуши смях. Днес бяха пуснали едни гифчета, как Миран обхожда контурно Рейян, след като я извади от реката Joy

Някой спомня ли си такъв момент?

# 456
Деси, прекрасно е, а и в комбинация с колажа е още по- добро Heart Eyes

Аз също не съм привърженик на посегателството, било то над жени, мъже, деца... НО! Слагам едно голямо НО, защото мразя посегателството над хора, които с нищо не са ти виновни! Като в случая с Рейян. Ей, Богу, направо ми се искаше да имам възможност да начупя пръстите на ръцете на Насух, фаланга по фаланга, после чупя в китката, после в лакътя и така "до края на света". НО, Ярен и Гьончето, и аз бих им обърсала по един шамар! Абсолютно оправдано си е, защото има за какво. Един вид с възпитателна цел Nerd А душенето на Психарката, признавам си, също го оправдавам, защото и аз като Катрина съм преживяла нещо подобно (и още го преживявам) и в един момент откачаш! Има хора и хора, и в повечето случаи зависи от човека държанието ни към него!

Еве, припкащия Миранджим с панталончето и футбОлката Heart Eyes

# 457

Сякаш не съм виждала Рейян с тази рокля, но са много облечени. Да е някоя отпаднала сцена от първите епизоди? Миран изкара почти цял сезон със сивото палтенце и черното поло.

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 23:39 от dessince

# 458
  • Яко в Матрицата...
И на тази възраст, Кика, как точно ще превъзпиташ някой с шамари? Rolling Eyes И Миран вместо да си играе да я души Гьонюл, направо да я гръмне, какво се мъчи... Странна логика.

# 459
Деси, явно е изрязана сцена, дано я видим някой ден Hug

Я да видим, кой се крие зад това емотиконче Heart Eyes

# 460

А тези кои са?

# 461
Добро утро!

... след като я извади от реката Joy

Момента след изваждането от реката само усмивки носи  Smile Мирашката преиграваше убедително, Stuck Out Tongue Closed Eyes а пък изкуственото дишане и неговото заснемане беше един път LaughingLaughingLaughing

Вижте едно показно.. поредни кадри Satisfied

# 462
Здравейте, девойки  Heart Eyes

А тези кои са?

Деси, шиперите не спят... хахахах

Галко, чакай да отида да намеря и гифчето, но не знам дали ще тръгне тук  Joy Joy Joy

Като клипче

https://vk.com/video-74204908_456240182

Палавник той Wink Другото няма да го слагам...

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 08:42 от Еванджелин

# 463

Като клипче

https://vk.com/video-74204908_456240182

Палавник той Wink Другото няма да го слагам...

Joy Joy Joy Joy Joy Залепнали му ръцете по мократа роклА  Laughing Laughing

Нели  Heart Eyes Hug

# 464
И на тази възраст, Кика, как точно ще превъзпиташ някой с шамари? Rolling Eyes И Миран вместо да си играе да я души Гьонюл, направо да я гръмне, какво се мъчи... Странна логика.
Рени, за мен няма възраст, която да не е подходяща за промяна в един човек. И защо да я гърми направо Миран? Ми нека и тя малко се мъчи, няма само тя да измъчва хората! За мен няма разлика между жени и мъже! Не можеш да тормозиш и удряш безнаказано хора, които нямат вина. Разбирам, че ти е странна логиката ми, но нали не е задължително всички да мислим еднакво Hug

Общи условия

Активация на акаунт