Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 50 843
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • ... да усещаш мириса на море ...
Що се отнася до "флиртаджийския" характер на Акън и управлението на ръцете му, всеки вижда това, което иска да види... Peace
Що се отнася за "новината",  още докато бяха на острова се появи/ха постове, че трябвало да се очаква "гюзел хабер", каквото и да означава това Thinking
Аз, която харесвам Сандра, мисля обаче, че всякакви такива събития, преди края на сериала, са "погрешни". Само ще си навлекат излишен хейт. От друга страна, защо пък някакъв сериал да пречи на личния му живот ... Rolling Eyes

# 541
Може и грешката да е в мен , но аз нищо особенно в поведението на Акън не виждам зад кадър А гледам втренчено , ей така от интерес 😄 Ебру е достатъчно красива и ефирна да бъде по- вече от харесвана , та даже на моменти ми се струва напрегнат Акън до нея По това , което показваха със снимки в свободното си време той никога не беше с Ебру и Тансу и Оя , че и с Фъро и др
Мислела съм си - защо не се отпусне този човек , ами застанал в поза “ бастун” 😄
А пък за Сандра нямам даже мнение То с какво и да ме заинтересова Нищо не се знае за нея , само че е гадже на главния артист Стана известна с личния живот на Акън , т.е. с нищо съществено
Пък за годеж , ако има , си е личен техен проблем и не виждам за нужно да се афишира чак толкова Нали си им е личен живота Предната година , когато Акън е нямал работа не се е сетил за годеж , сега евентуално му дошъл мерака😄
Пък с тази стабилна връзка годежа няма да избяга Може сега ,може след серияла винаги може .
Но серияла е сега и както имаше  начало , така ще има и край

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 00:16 от KrasiAnna

# 542
Лека нощ 🤗

# 543
Предната година , когато Акън е нямал работа не се е сетил за годеж , сега евентуално му дошъл мерака😄

Акън никога не е оставал без работа :pesce:

Е-е-е, това не е много за лека нощ, по-скоро за разсънване Smiling Imp

16.06, беше Денят на бащата и в Турция. От продукцията: "Честит Ден на бащата за всички наши отдадени и любящи бащи ..."

пп
Е, не всички са за пример, ама...  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 01:45 от tara_lezhka

# 544
Добро утро и красива седмица, девойки!
Като няма серии бистрим личния живот на ГГ. Според мен новината за годежа си е чиста измишльотина. Макар че, ако трябва да цитирам Музо от Птичката - "отслужих на Родината, сега е време за женитба ..."
Моето усещане е, че с напредването на сериите Ебру и Акън свикнаха един с друг и по-близкия контакт между тях се дължи по-скоро на атмосферата от и непосредствено след снимките. Излязоха няколко кадъра, където и "зад кадър" продължава да държи Ебру за ръка,  но се вижда, че след момента със селфито ще продължат да снимат. Намирам за логично дори да не се усещат, че се държат за ръка.
Аз съм фен на зодиака и когато не познавам лично хората ги класифицирам според зодиите и усещането си разбира се Simple Smile. С Ебру не просто сме една зодия, но сме и родени на една и съща дата. Ако съдя по себе си за нея - Акън не е нейния човек Simple SmileТя е вечно усмихната и изглежда като волна птичка, но е здраво стъпил на земята реалист и ще търси за себе си доста по-здрава опора, мъж самостоятелен, по-голям и най-вероятно не от актьорските среди.
Акън си е разглезен мъж- Дева и ако Сандра му угажда и търпи настроенията ще остане до него и за следващия и по-следващия проект.
Такова ми е вътрешното чувство. Не почива на логика или информация, просто рано сутрин - гимнастика на мозъка и клавиатурата. Simple Smile

# 545
Аз нямам впечатления за Ебру и Акън,просто ми стана интересно от коментарите по форумите.Може би идват от това,че Миран  гледа Реян по уникален начин, поне на мен много ми харесва влюбения му поглед и се питам как можеш да изиграеш това. Може би ходят по сетовете и са видяли други неща. Може би , прекалено свободно се държат един с друг и това вероятно провокира забрадките.Колкото до обраното поведение на Ебру, по скоро Реян е обрана, защото е наранена и сърдита, отколкото самата Ебру която е едно усмихнато слънчице.
Добро утро, забравих да кажа.

# 546
Акън си е разглезен мъж- Дева

Четох, че е роден на 01.01.1990 г, което ще рече “рогато добиче” - козирог 🤣🤣🤣
А телец и козирог, мисля че си подхождат ❤

# 547
Не е роден на 01.01, някъде напред в темите, беше пусната информация за рожденната му дата, роден е на 22.09, мисля че в първата тема още бяха коментарите, че датата 01.01 се е лепнала автоматично, поради липса на информация

# 548
Предната година , когато Акън е нямал работа не се е сетил за годеж , сега евентуално му дошъл мерака😄

Акън никога не е оставал без работа :pesce:

Ок , да кажем , че е бил с много по-вече свободно време  Wink

dariVale , и моето усещане е по-тези "критерии" Yum Само , където аз съм на 23.09 , та капризите , моментните настроения , нерешителността и "носенето" по течението в личен план са характерни - пък и е точно на границата между зодиите Но  винаги има и много изключения  Заем ли ние какво е всъщност ?

Добро утро и от мен  момичета !

# 549
Да, на 22.09 /всички мъже-деви, които познавам са страшно мрънкащи/

# 550
Здравейте, момичета Heart

Аз от зодии не разбирам нищо, нито се опитвам да "сватосвам" Акън и Ебру. Говоря за по-прозаични неща - език на тялото, жестовете... абе направо казано - сексуалното привличане.
Съгласна съм с това, което сте написали за Акън и Ебру - тя е свободна и труден характер, както сама е споделяла. Директна доста, сама го отчита като свой минус и споделя, че това шокира хората.
Акън си е мамин златен - още до полата на майка си. Няма да се изненадам, ако тя е избрала Сандриня за него.
В този ред на мисли, Таре, към теб имам въпрос, много ми е интересно. Неведнъж си писала, че много харесваш Сандра, по какви критерии?
Връщам се в началото на поста, да довърша мисълта си. Значи, чета доста из туитър, отчитам факта, че има доста измишльотини. Но ако няма огън - няма и дим. Та по сведения от арабски и турски разузнавачки, особено първите, които са признато най-добрите, Акън иска да е една идея по-близък с Ебру, тя се държи дистанцирано. Например, Ебру си играе с телефона, Акън я гледа продължително. Тя вдига глава, вижда го, той продължава да гледа, Ебру отмества поглед, без да го отрази. Има много такива от сорта, които навяват мисли.
Пак казвам, Акън не иска сигурно да се жени за нея, други неща му се искат.

На едно кафе съм, не ми тече гладко мисълта, кусура бакма.

# 551
Всички мъже, които познавам са мрънкащи, но от зодия Дева са една идея по- капризни. Иначе зодиите Телец и Дева също добре се съчетават.
Наистина всеки вижда, каквото вижда. Може наистина проблемът да е в моя монитор, но аз за пръв път виждам в турски сериал ръцете на главния герой с такава волна програма. Не го упреквам, просто констатирам. И пиша за кадри от сериала, а не от реала. Може пък режисьорът да му е поставил такава задача Simple Smile И други неща забелязах, но няма да ги коментирам за да не изгубим детската аудитория Simple Smile
За Сандра нищо лошо не съм писала и нямам нищо против нея. Ако може да прави компромиси, много е вероятно да останат заедно.

# 552
Здравейте!

Еве Hug, чак "много", не съм писала, доколкото си спомням Wink . Харесвам Сандра, в смисъл симпатична ми е. Щом Акън си я избрал, уважавам избора му. Нито за Сандра, нито за Ебру имаме преки впечатления, за да можем да кажем - ето тази е по-добра. Освен това не ми харесва целият хейт, който се излива върху нея, тя не е виновна с нищо, освен, че е до човека, който обича... може би.
И преди съм го писала, в началото Ебру ми кифлееше, после промених мнението си за нея, но сега в последните дни, с постоянното и приъствие из мрежата, нещо шербетесто взе да ми става  Smiling Imp  Но пък от друга страна, ако сега не се възползва, докато е на гребена на вълната, кога?
И в предния си пост писах, че всеки вижда, това което иска да види. Ще дам един пример. Имаше една снимка, снимана през дувара, на която Акън беше с ръка на устата. За почти всички коментиращи тази снимка (в Инстаграм), той изпраща въздушна целувка на някого и голямата интрига беше "на кого"? А за мен той просто пушеше м/у две сцени, докато чака подготовката на сета. Те-така за романтизма на снимачната площадка Joy

# 553
Тара, и ти сигурно си зодия Телец. Ние си умираме да държим шарения балон здраво вързан за земята Simple Smile. Това по повод на снимките и романтиката, която феновете виждат в тях. За едни е слънце, за други - пържено яйце ...
А към Ебру не бъди строга Simple Smile. Телците обожаваме да ни обожават Simple Smile Млада, красива, вече популярна и харесвана. Еми ще се поства из мрежите, сега й е времето Simple Smile
За Сандра съм напълно съгласна. С нищо не е виновно момичето, че гаджето й стана популярно. Няма никакви индикации из мрежата каква е рождената й дата, че да хвърля един боб за бъдещето на връзката й с Акън Simple Smile
Съвсем на първо четене и без звездите да ми го говорят е ясно, че трудно ще издържи на всички коментари в мрежата за "близостта" на Акън и Ебру. Който и да е, би започнал да се пита - може ли хиляди да виждат розово, а само аз да си мисля, че е сиво. А тук дори не коментирам негативните по неин адрес.

# 554
Да , преди няколко минути пак има Ебру нови снимки качени Предните дни и доста сторита в инстаграм
И на мен отначало ми се струваше , прекалено това
Но пък имам дъщеря на 22 г  и е в течение на модните тенденции в социалните мрежи по света
Тези милиони последователи чакат днес тя да им се "покаже" , да видят част от нейният живот Предполага се , че има по-интересен и динамичен ден . Просто това е модата на младите хора Като нямам намерение тук  да обиждам никого за възрастта  И преди имаше звезди без да сме имали смартфони  и бърз интернет , , че да не изпуснем нещо за час , два Yum

Да не говорим , малката красавица Ебрар колко снимки има постоянно

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 11:20 от KrasiAnna

Общи условия

Активация на акаунт