. С Ебру не просто сме една зодия, но сме и родени на една и съща дата. Ако съдя по себе си за нея - Акън не е нейния човек
Тя е вечно усмихната и изглежда като волна птичка, но е здраво стъпил на земята реалист и ще търси за себе си доста по-здрава опора, мъж самостоятелен, по-голям и най-вероятно не от актьорските среди. 
Само , където аз съм на 23.09 , та капризите , моментните настроения , нерешителността и "носенето" по течението в личен план са характерни - пък и е точно на границата между зодиите Но винаги има и много изключения Заем ли ние какво е всъщност ?
И други неща забелязах, но няма да ги коментирам за да не изгубим детската аудитория 
, чак "много", не съм писала, доколкото си спомням
. Харесвам Сандра, в смисъл симпатична ми е. Щом Акън си я избрал, уважавам избора му. Нито за Сандра, нито за Ебру имаме преки впечатления, за да можем да кажем - ето тази е по-добра. Освен това не ми харесва целият хейт, който се излива върху нея, тя не е виновна с нищо, освен, че е до човека, който обича... може би.
Но пък от друга страна, ако сега не се възползва, докато е на гребена на вълната, кога?

. Това по повод на снимките и романтиката, която феновете виждат в тях. За едни е слънце, за други - пържено яйце ...
. Телците обожаваме да ни обожават
Млада, красива, вече популярна и харесвана. Еми ще се поства из мрежите, сега й е времето 

Препоръчани теми