Hercai/Вятърничав по ATV Тема 6

• 50 793
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
И аз се радвам на победата на опозицията на кметските избори в Истанбул, защото това е победа на прогресивно мислещата част от турското общество. А също така мисля, че нас българите пряко ни засяга съдбата на Ердоган, защото той се изживява като хегемон в нашия регион и демонстрира носталгия към някогашните граници на Османската империя.

Няма по-добър мъж душеприказчик за жената от мъжа-стрелец. Ти го мислиш за приятел, който те разбира и безкористно ти разкрива тайните на мъжкото мислене, той обаче ти крои ... спалния чаршаф.
И на мен така един мъж безкористно ми разкри тайните на мъжкото мислене. Та той ми каза, че каквото и да ти говори един мъж и каквото и да прави, винаги си мисли за леглото...Не изключваше и самия себе си от това обобщение. Така, че за Екин няма смисъл да си правим илюзии, че би се дърпал на Ебру, ако тя прояви интерес към него. По- интересното е Ебру към кого проявява интерес...

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 18:22 от nedlen

# 661
Таре, няма какво да я жалиш чак толкова Сандриту. Доколкото разбрах, тя е командира във връзката им и държи здраво юздите. Не изпуска Акън от поглед, дори на фотосесии ходи с него... Rolling Eyes
Ако се сещате, след като се върна в Истанбул, Акън имаше фотосесия, която така и не видяхме. Може би ще излезе юли месец. Та френдката беше там. Сприятелена с всички около него - колеги, мениджъри...
Скрита лимонка е тя, не я мислете за расла под марулите на сянка.

Вале, благодаря за информацията по зодиака Flowers Hibiscus
Ще я видим тази работа. Във всеки случай, отдавна са приятели, явно са ходили заедно на къмпинги и филан.

Неуморно е нашето момиче. Сутринта с Екин, сега е с мениджъра и Джем Талу - известния фотограф.
Ще има нова фотосесия галиба

# 662

Някъде бях чела, че са се разделили с Керемджем. Но не пречи да са приятели и да празнуват заедно рд, а може и да е стара снимка

# 663
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Видео от фотосесията за Cosmopolitan миналото лято, от която Евето беше пуснала снимки...

# 664
Таре, връзката за видеото не работи.

Здравейте, мацки Hug

Физиономиите на Миран, докато Азат се обяснява на Рейян Joy

Още 88 дни до втори сезон Broken Heart

# 665

hahaha hahaha hahaha hahaha

Много готин   Crazy Crazy

Здравейте  Hug Hug Hug

Цитат
Още 88 дни до втори сезон

Оф.. много са  Whistling Whistling Whistling

Ще караме на спомени дотогава  Heart Eyes Heart Eyes

# 666

hahaha hahaha hahaha hahaha

Много готин   Crazy Crazy

Здравейте  Hug Hug Hug

Цитат
Още 88 дни до втори сезон

Оф.. много са  Whistling Whistling Whistling

Ще караме на спомени дотогава  Heart Eyes Heart Eyes

Охххххх момичетааааа, ама как я гледа беееее.....и този глас, сякаш идва от душата му, леко дрезгав, приглушен и в същото време с толкова дълбока нежност....умрях ей по обедно време.....
а сега здравейте!!!!! Чета ви от самото начало, страхотни сте! Не съм от пишештите, от четящите съм, ама сега след този "спомен" направо не издържах да не се разпиша и аз! Хубав, слънчев и усмихнат ден ви желая!

# 667
Здравейте дружки Hug
Знаете ,че гледам сериала , макар да не съм чак толкова запалена .РейМир ми харесват , а Ебру ми е много сладка .Акън е мило и хубаво момче . Всъщност искам да кажа ,че понеже не съм толкова запалена като повечето от вас , бих била по-обективна  в това , което ще напиша . Моето вътрешно чувство ( което рядко ме лъже ! ) ми подсказва ,че тези двамата Акън и Ебру хич не са безразлични помежду си . Мисля ,че нещо ще се случи м/у тях . Особено Акън ми прави впечатление ,че в момента не знае къде се намира . Дали да остане верен на Сандра или да се отдаде на чувствата към Ебру . Това е мое мнение , не знам дали съм права или не .Но имам усещането ,че през сезон 2 нещо ще се случи в реала .

# 668
Филипинче, подобни мисли спохождат и други пишещи тук, с по-развинтена фантазия... и аз в това число Joy

https://twitter.com/Sterillendiniz/status/1143295384418181120?s=19

Галко, много хубаво клипче, и двамата са много хубави тук... Ах, погледите... Heart Eyes

# 669
Акън без усилие сменя физиономиите на Миран за части от секундата Heart Eyes Много ми е любимо случилото се в къщата на бабата и дядото Heart

Фили, на същото мнение съм за Акън и Ебру, с тази разлика, че на мен и сериала много ми харесва Wink Акън наистина е някъде по средата. Сандра ми е безразлична и ни най- малко не я съжалявам, защото и с просто око се вижда, че му е скочила на врата. Не съм и от онези изтерясали фенове, на които им избива пяна от устата като видят Ебру с някого, или Акън и Сандра, просто споделям какво виждам в държанието им и извън кадър. Има и нещо друго. Дори и да се случи нещо интимно м/у Ебру и Акън, ние може и да не узнаем поради много причини.
Вчера се заяждаха с Ебру, защо отишла с Екин в Белградската гора. Това било любимо място на Акън, че и било в близост до дома му. На моменти чак се опулвам като прочета нещо Flushed Явно чая ми е малко, или е слабичък Laughing
Нейния отговор на всичката злоба, която се е изляла по техен адрес от вчера:

Тургут Уяр»

Усмихвам се на всички с добри намерения
Не мога да се скарам с никой от вас
Говорете, каквото искате
Аз разбрах нещо
Вашата истина е истина
Вашето виолетово- виолетово
А аз съм обикновен човек на този свят
Аз съм самата себе си
А вие какви сте
Не нарушавайте баланса ми

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 14:27 от KikaDer

# 670
Фили, да си жива и здрава. Гледа ми се още един филм за живота " Джан/Демет", ама с други герои.
А дано да не те лъже вътрешното чувство. Аз този път не съм така категорична като при Птичките.
Може би защото Акън е по-сдържан или узрява по-бавно за чувствата. Сравнено с Джан, който очевидно беше потънал до над ушите още на промотата преди да започнат да излъчват техния сериал.
 Ще броим пилците наесен ... Simple Smile

# 671
Приятелки,
Аз досега съм имала две прогнози и те се случиха.
И сега ми се струва, че Акън  лесно ще подаде, но Ебру го играе все още независима.
Но имам чувството, че само играе. 😊
Така че аз имам леко предчувствие за нещичко наесен. 😊

# 672
Нашето прекрасно огнено момиче:

Двойката на сезона!!!
Ех Акън, ти потвърди правилото, че за войник се жали по-малко от колкото за умрял ... Simple Smile

Скрит текст:
Според рускините турските СМИ-та пишат, че със сигурност Ебру и Екин имат връзка след видеото в сториса на Ебру.
Така и никой не преведе какво е написано на публикацията /имаше текст върху видеото/ и какво си говореха двамата.

Великият инста-Гуру Ясин Озбек
Скрит текст:
е написал следния дълъг пост относно Акън, Сандра, Ебру и сие. Оправи Джан и Демет, там вече нищо тайнствено няма, подхвана нашите Вятърничави.
Който може и желае да драсне скрито превод на чаршафа му, че Чичко Гугъл се сбъркА:

Sayfamız Artık Dizi Ve Yarışmalardan Sadece Bilgi Vermekle Kalmayacak Magazinede El Atacağız..
Artık Magazin Yapmamızı İsteyenler Lütfen Bu Gönderiyi Beğensin..
Gelelim Bilgiye!
Akınla Sandra Hala Küsler Hala Konuşmuyorlar Bu Kadar Süredir Ayrı Kalan Çift’in Barışması Yemin Töreninde Olabilirmi?
Çünkü Akının Annesi Sandrayı Seviyor.Şimdi Diyeceksiniz Akının Annesi Akru Fotosu Beğeniyor..
Arkadaşlar Ben Bana Gelen Bilgiyi Bilirim Ve Yazarım.Akının Annesi Çok Önemli Etken Olsada Akınla Ebru Askerde Ebrunun Arkadaşıyla Gidip Görüşmeleri Sandrayı İyice Sinirlendireceğini Düşünüyorum.Ebruyla Akının Görüşmesinde Detaylar Yok Beraber 1 Saat Felan Görüşmüşler Ötesi Yok Zaten Yanlarında Ebrunun Arkadaşı Varmış Yani Başbaşa Değillerdi.Diğer Yandan Akınla Ebru Ağustosta Görüşecekler Bu İş İçinmi Yoksa Başka Birşeymi Bilemem Ama Onun Haricinde Asıl Bombaya Gelelim Bu Benim Düşüncem Akınla Ebru Normal Şekildede Yaz Boyunca Görüşeceklerini Düşünüyorum.Eğer Sandrayla Akın Zaten Ayrılırsa Bu İhtimali %100 Diyorum.Peki Sizce Neler Olur?

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 17:15 от dariVale

# 673
  • ... да усещаш мириса на море ...
Таре, връзката за видеото не работи.
Ами Еве, онова са го изтрили, но го намерих в оригинал

Нашето прекрасно огнено момиче:
Великият инста-Гуру Ясин Озбек е написал следния дълъг пост относно Акън, Сандра, Ебру и сие.
Който може и желае да драсне скрито превод на чаршафа му, че Чичко Гугъл се сбъркА:

Превод на рускините:

Скрит текст:
Журналист и блогер Ясин написал интересный пост, за частую его информация больше достоверная чем сплетни.

Перевод его поста:
《Акын и Сандра всё так же обижены друг на друга и не разговаривают. При таком долгом растовании думаете будет ли "Церемония Присяге"? Мама Акына очень любит Сандру, но сейчас вы скажете что мама Акына лайкала его фото с Эбру. Друзья я знаю о чем я говорю и доверяю полученной мной информацией. Даже если мама Акына является большим приорететом, то что Эбру с подругой приезжали к Акыну в армию, это только могло еще больше разозлить Сандру я думаю.
Встреча Акына и Эбру длилась примерно около часа, деталей встречи нет, но они не были на едине с ними была подруга Эбру. Еще у них будет встреча в Августе, по работе или по другому делу не знаю. Но мне кажется они будут встречаться летом очень часто, это мое мнение.
Мне кажется Акын и Сандра расстанутся, а вы что думаете》 - написал Ясин.

# 674
При Демет Анил беше паравана, та тук как стоят нещата само те си знаят.

Общи условия

Активация на акаунт