Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 30 453
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 650
Кикоооо 😆😆😆 Не си честна, ако събудя детето с хилежа, ти ще дойдеш да го приспиваш, за да мога да си довърша педикюра.

# 1 651
Начи, много съм надобряла с бебета.... имаме близнаци на етажа под мен и често помагам с хранене и т.н.... ще приспим малък змей, Ариа Mr. Green

# 1 652
То въпроса е там,че вече един път ми мина същото през главата,както казах беше преди доста години и сега като го видях,косата ми настръхна.Да съм се обадила на колегите му да ги питам,знае,че няма да го направя.
Добре де,за толкова години как един брокат не падна,а точно сега.
Ама госпожата дето си имахме проблеми заради нея пак е на работа,да видим.

# 1 653
Сега осъзнавам, че майка ми е почивка и можеше да метна и малкия за няколко часа и да отида на срещата 😒 Мисля да умра от яд. Еб@си!

# 1 654
Не умиргай!!! Късно ли е вече да го метнеш?

# 1 655
аря, мятай и идай! Hug

# 1 656
Абе, няма толкоз тъп мъж, който да ходи по чуждо и да не си измие броката преди да се прибере вкъщи. Те тия издайнически неща светят от една пресечка. Така че аз съм склонна да му повярвам на човека. А всите майстори, които съм виждала, независимо на какво, оставят след себе си такава бъркотия и то без да си дават усилия и без да забелязват, че е напълно възможно описаното.
Абсолютно! Искренна, чак щях да ти пиша: "Ама ти сериозно ли?"
Гледам, че пак си писала. Мм, не знам, ку въпросната госпожа става за разговор сигурно бих отишла. Не знам, не знам, ситуациите са винаги различни.

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 09:55 от ina.ina

# 1 657
не само - тези жени, които си имат някой обвързан, не допускат издънки като от вицовете

# 1 658
Вий що така лежерно го давате на тръстиката, м ?
 Я по-енергично с работата ааааа   Simple Smile

# 1 659
Така, проведохме семейния съвет и се оказа, че пропускам няколко важни факта. Дори и да оставя бебето и да изчезна, после трябва да се върна и да спим някъде, а няма къде. В едната стая са систъра и ремаркето, в другата майка ми и голямата, третата е затрупана с вещите на сестра ми. А ММ няма да се прибере достатъчно рано за да вземе бебето и да го прибере вкъщи. 😒 Баси късмета.

# 1 660
Еми Инче, знаете,че има брокати дето и да ги миеш,не можеш ги изми.
А пък проблясват и  на определен ъгъл като се обърнеш.Да не говорим,че от няколко дни гледа да се шмугне в банята по най бързия начин,все е уморен,все нещо не е наред,в се...н план също нещо става-да кажа-не става.Да съм била отслабнела малко и тн.Броката ми е мисля най малкия проблем.
Няма да ви занимавам повече.
Оплаках се,стига толкоз.

# 1 661
Искренна, стига да искате и двамата може да оправите нещата. Трябва да си помислите, да поговорите, да действате. Няма да стане от раз, но ... хубавите неща стават постепенно. А сега се усмихни, животът е хубав. Трябва ти спокойствие и план за действие. Като си спокойна, ще си и здрава, и красива. Ти какво беше писала за художествената гимнастика, щях да те питам?

А от одеве искам да пиша, но все клиенти влизат: Кики понявгаш такива ги стреля, че ... лудия хилеж ти е най-малкото осигурено нещо. Joy

# 1 662
Вече я започнах гимнастиката,сега спя като къпана след нея, преди много се въртях.
Изчезвам по задачи.
Хубав ден🌞

# 1 663
  • SHOOT ME 10 $
Не се вкарвайте във филми. Хайчето е права. Колко тъп тряа да е кръшкач, че да се остави с брокат по лицето чак...аре ся, изпадали сме в такива сЕтуации. Сериозно, глупаво е да се вързвате.

# 1 664
  • Варна
Аааа, това вече е друга работа. Тука вече наистина на една жена й светва лампата. Ти си го познаваш най-добре и вероятно можеш да прецениш дали има повод за тревога.

Ми айде да слабеем заедно Simple Smile Тука ще се ръчкаме една друга.

Общи условия

Активация на акаунт