Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 30 483
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 635
Холдъне, кажи сега така убав ли е и втори сезон? Изгледах го първия 😁

нищо няма да мине първи сезон. втори не ми хареса историята ама хич. иначе добре играха актьорите. трети наподобява първи по атмосфера но некак останах разочарован. актьорите и там са много добре. абе като знаеш че са кратки не некви двайсе и два епизода аз бих ги гледал ако не ги бях гледал. и след време пак първи сезон ххъххъ

# 1 636
  • Варна
Джу, пък нашия домоуправител е бая болен, той хич не е първа младост и отдавна има високо кръвно и проблеми с краката. Дочувам, че го е докарал до там да не може да стане от леглото. Като гледам, комшиите щат, не щат скоро ще трябва да се навият да изберем нов.

Добро утро Simple Smile Пия кафенце на терасата и подреждам задачите за днес. Ще бъде дълъг и горещ ден, а накрая ще завърши с родителска среща в училището на дъщерята. Да видим какво ще ни кажат.

# 1 637
  • Euskal Herria
Добро утро!

# 1 638
Добро утро и от мен!

Янче, ъм дей кафето. Айде, тази сутрин аз ще те отменя, ама да не ти става навик. Wink Hug

Грабвай по едно кафенце, народе и беж по задачки.

Уф, май се очертава силно горещ летен ден. Пожелавам ви прохлада, спокойствие и усмивки.

# 1 639
И аз станах. ДУ! Стегнах голмата за у майка ми, където само тя липсва. Сестра ми, половинът ѝ и кучето ще живеят там докато тече гранде ремонто. Днеска ще е купон там. Майка ми и детето ще останат сами с кучето, най-вероятно ще има детско-кучешки драми, но к’от т’акова. 😆

# 1 640
Арче, няма да ги мислиш. Ще купонясват безкрай. Grinning
Аз се сгледжосвам за плантацията. Чувствам се робинята Изаура поне три дни след почивка и душевно съм на плажа, на пясъка, във водата, в леглото. Смятайте колко състояния сменям работейки. Joy

ДУ

# 1 641
ДУ! Мачкам баничка. Grinning Тия дни ме гони глад. Grinning При нас е приятно прохладно, но засега.
Луне, ти къде беше да се печеш? Нещо съм те изтървала явно. Joy
Ария, щом няма да има друго дете, положението е спокойно. Хич не ги мисли. Grinning

# 1 642
Въх не ме разбрахте 😆 За кучето се притеснявам. Голямата често не се усеща и му досажда, а той е на настроения и е много бъзлив. Гризвал я е няколко пъти, ама пак са БФФ де 😆

Четох и аз оная тема 😆 Абе знам си аз защо избягвам СО. Последния път като четох темата за отношенията ми стана зле. Някакво дете взело от семейната каса, пък крадла било, пък уроци в Билата... Абе нямам думи.

# 1 643
Арче, ама аз пак съм си права. Ти представяш ли си ку бяха 2 деца - горкото куче. Grinning

# 1 644
За щастие няма да има други внучета 😆 То и няма де. Грешка 😆 Има ама е с мен. Трябваше да го пратя и него, да види майка ми, че ние със систъра сме били сравнително добри деца, а и нямахме куче.

# 1 645
ДУ
На мен от вчера ми е крив света.
ММ се прибира целия в брокат,по врата,по устата,по косата,абе като се обърне насам-натам блясък и чудо.И като го емнах,щото не му е за първи път (преди години беше), не било вярно това дето си мисля.В клиентите тапетите били целите в брокат (той е кабелен и интернет техник),ми стана ясно,че до никъде няма да стигнем😒

# 1 646
Скрит текст:
ДУ
На мен от вчера ми е крив света.
ММ се прибира целия в брокат,по врата,по устата,по косата,абе като се обърне насам-натам блясък и чудо.И като го емнах,щото не му е за първи път (преди години беше), не било вярно това дето си мисля.В клиентите тапетите били целите в брокат (той е кабелен и интернет техник),ми стана ясно,че до никъде няма да стигнем😒
Ахааа, тапетите значи. Е, той тез тапети да не ги е целувал.
Въх, много неприятна ситуация. От друга страна, може да казва истината човека, ама що дири по брокатените тапети се пита в задачата. Ааа, опрял се е на тях, после си е оправил косата и ей ти брокат навсякъде.

# 1 647
На мен друго ми стана интересно, какви са тия брокатени тапети и кой луд си ги слага вкъщи? 🤔

# 1 648
Може човекът да бичи травестит на частно, а виЙ веднага най-лошото...

# 1 649
  • Варна
Абе, няма толкоз тъп мъж, който да ходи по чуждо и да не си измие броката преди да се прибере вкъщи. Те тия издайнически неща светят от една пресечка. Така че аз съм склонна да му повярвам на човека. А всите майстори, които съм виждала, независимо на какво, оставят след себе си такава бъркотия и то без да си дават усилия и без да забелязват, че е напълно възможно описаното.

Общи условия

Активация на акаунт