Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 30 457
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Тра-ла-ла
Ееее, аман от "майстори" значи!!! При записан една седмица по-рано час за днес, аз бях точна на място, а въпросния "майстор" липсваше. След обаждане от моя страна обеща да дойде до 15 мин. След 30 мин още го нямаше. И после искат да вземат парите на хората, ми няма как да стане!
Вече във всички сфери хората започнаха да стават несериозни. Да са само майсторите....Ами докторите?

# 1 591
Такааааа ми се спииии,ама заспя ли може да отида там дето не трябва.
Точно поради тази причина мразя влаковете,ако си бях с колата,пускам седалката и отнасям плувката.
Мрънн😒

# 1 592
  • На Марс
Ееее, аман от "майстори" значи!!! При записан една седмица по-рано час за днес, аз бях точна на място, а въпросния "майстор" липсваше. След обаждане от моя страна обеща да дойде до 15 мин. След 30 мин още го нямаше. И после искат да вземат парите на хората, ми няма как да стане!

Ударил го е на Ленински съботник като зайо байо Simple Smile

и ДУ

# 1 593
Холдъне, кажи сега така убав ли е и втори сезон? Изгледах го първия 😁

# 1 594
Първи е най-добър, Ариа, втори и трети също стават, но не са така силни

# 1 595
Ще ги погледна, но няма да си давам чак такъв зор, да изгледам сезон за една нощ 😄

# 1 596
ДД.
Със закъснение да отговоря.Хубаво е да се запази самообладание,за да не се ускорява пулс и да се повишава кръвно.До колкото е възможно де Simple SmileХубаво е да не се движи човекът да.Има кит за първа помощ,ако имаш интерес ще ти го снимам.
...
Благодаря за отговора, Миднайтче. Grinning Ако са обикновените аптечки за първа помощ, май няма много с какво да се помогне. А на кой звъниш - на Планинска спасителна служба или на 112? С една дума, по-добре да не ти случва. Grinning
И ДД!
Нас ни валя фчера, т.е. днес, че беше 00,45 часа. Преди това вечерта позаваля малко, но малко. А какви облаци имаше ... Фчера попътно за Пловдив автобуса беше без климатик - считайте бях на сауна. 1 младо момче реши да говори с шофьора, но връщайки се на мястото си го обяви за луд. На връщане тичах на 2 светофара, на първия ми бипкаха за повече ентусиазъм сигурно Joy - ми не ми се чакаше, пък и за подсиля ефекта на сауната. Joy После се курдисах на касата на гарата, объркала съм се, влакът тъкмо потегляше - видох му опашката. Grinning Оттам на автогарата ... тоз път рейса беше с климатик. Целия следобед, че и докат си легна ми се спеше - преди лягане се сетих, че с това пътуване пропуснах следобедното кафе. Ми то 1 глава за къде по-напред да мисли. Joy Имах голямото желание да ме навали дъш вчера, ма не би.
Айде, духа и гърмя, сега и вали - с вятър естествено. Да видим докога. Връщам се да ви дочета. Grinning

# 1 597
  • На Марс
злото Simple Smile

# 1 598
Вторият го изгледах бързо, третият ми вървеше много бавно

# 1 599
# 1 600
  • Тра-ла-ла
Таз вечер ще има ли извънредно къпанье по случай утре? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 601
инче, виноват, не знам Flushed Joy

# 1 602
  • над кукувичето гнездо
Таз вечер ще има ли извънредно къпанье по случай утре? Stuck Out Tongue Winking Eye
Само, ако вали. Ник'во къпане.

Установих, че цяла зима с фотоепилатора някак съм успяла да се направя на зебра в краката. Laughing Толкова е смешно... а тъкмо си мислех, че съм се отървала вече от мъките, пък то какво стана... Rage

# 1 603
А вариант за оправяне някакъв? (че си нямам идея на какъв принцип работи)
Тука се изваля - бързо почна и бързо спря. Поне разхлади малко. Grinning А, пак заваля. Grinning

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 16:22 от ina.ina

# 1 604
Сърбят ме ръчичките с ена тема в СО и се чудя... момата съвет ли търси или е дошла да се пофали Laughing

Общи условия

Активация на акаунт