Спам тема (защото там-ти-ри-рам-ти-ри-рам) от 01.06 до 30.06.

• 29 802
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Euskal Herria
Викаш - да не е стрес за мен - от дъжд на жега Wink.

# 1 801
  • Варна
При нас само се чумери цял ден ама не щя да вали.

# 1 802
  • SHOOT ME 10 $
Да ви предам малко настроение, без драми😜 готино кавърче по стара тема

# 1 803
при нас гърмя, трещя и си изсипа за 5 минути
сега кротичко ръми

# 1 804
   Тука е жега. Щях да пукна в автобуса. Климатика работи, ама няма свеж въздух.Едвам се дишаше.Че се качиха и някакви почерпени и имаше и скандал. Това не му харесвам на ГТ ама като съм без кола - стискам зъбките. Баси и седмицата. Бачкахме като замаяни и накрая ... нищо. Здраве да е. Поне се видя кой как работи и на кого може да се разчита и за какво.
    Времето е бирено ама нещо не ми върви и бирата.Ще пробвам с мента. Дано да ливне тези дни един дъжд, че малко да поразхлади. Всичко живо се приготвя да ходи някъде за 1 Юни.
    Джасте, котето ще се оправи, споко. Обаче не искам да си представям какво става при Джу, ако и трите котака се подрискат едновременно. Mr. Green
    Янче, уелкъм ! Друго си е на родна земя Wink

# 1 805
  • Euskal Herria
Така е, Лане.
В момента пия студена боза. Въобще детето се погрижи - заредил е с всички любими храни.

# 1 806
Янче, една хубава салата с домати, сирене, печен пипер и други благинки мисля, че ще ти бъде хубава компания към бирата  ... поне за начало Wink  Бозата я остави за закуска !

# 1 807
  • Варна
Аз напипах чудни розови домати на нашия магазин, не мога да се спра да ги ям.

# 1 808
  • Euskal Herria
Лане, и това ще го бъде. След малко. Нали казах - всичко, дето обичаме, е купено и заредено в хладилника.
Бозата става по всяко време.
Умувам дали пералня и сушилня да взема, или да е комбиниран уредът. Явно всичко е въпрос на късмет. Някои са доволни от комбинираните, други силно препоръчват отделни уреди.

# 1 809
  • На Марс
Аз влизам в серия Simple Smile

# 1 810
И аз си сипвам една студена мента !

# 1 811
  • Варна
Отделни уреди.

# 1 812
Наздраве! Аз съм с лед.

# 1 813
  • На Марс
Баси френдовете като научиха, че женския е на море и съм сам -нема отърванье ... човек една юбовница не мое си фане Simple Smile

# 1 814
Баси френдовете като научиха, че женския е на море и съм сам -нема отърванье ... човек една юбовница не мое си фане Simple Smile
Ами в такъв случай направете си оргия. Хем ще сте заедно, ще има и мацки и пиене и никой няма за какво да се сърди Wink

Общи условия

Активация на акаунт