Искам да кажа ... (159) през юни 2019

• 79 184
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 150
  • на Мелмак
Инцидентно отидохме до Пловдив днес. Видях се с приятелки, мило и мъчно ми е! Почти уговорихме ремонт, да видим Grinning
Излезнахме от града точно когато започна да вали и гърми! На магистралата беше бавно, но спокойно! Много коли, видимост 3м. В лявата лента макс 70км. Най - дългото ми прибиране - 2часа. Но сме живи и здрави, и за първи път на тази магистрала при дъжд не видях катастрофа!
Утре малчо заминава на лагер, аз, той и ММ сме много развълнувани, а сестра му - доволна Joy той подскача милия от радост! Приготви си багажа, аз проконтролирах и всичко е точно Grinning Ще ми се пръсне сърцето! Идва ми да си взема стая в хотела, в който ще са Joy луда работа!
Ем, радвам ти се!
Фонс, ти караш сложните неща да са лесни!
Али, хубаво да ти е! Hug
Ох, прочетох ви, ама к'во запомних?

# 151
  • На брега на реката
Добро утро,

Цяла нощ не спря да вали и още продължава, а по-лошото е, че го дават такова време още 3-4 дни. Тъкмо вчера изкарах всички сандали и прибрах затворените обувки и ей на, пак ще ги вадя.

Алечко, страхотно изглежда спалнята! Браво на теб!

Ем, звучиш доволна от ваканцията, така и трябва да е.

Ети, хубаво сте направили, а малчо, много хубаво и весело да си изкара. Дано им е хубаво времето. Къде ще бъде на лагер?

Фонсче, и на мен ми звучи сложно, ама що казваш, че не е, може и да се пробва.

Хубава седмица, дами!

# 152
Добро утро!

Ети, весело на малчо!

Благодаря ви, момичета Hug

И тук е чуден есенен ден отново, направо ми писнА! Аз сандали така и не можах да обуя, бях се сгласила миналата седмица и се връщах да се дообличам и дообувам Grinning

И нашият град редовно плува под вода. Нали сме все на баири, като ливне и в ниското става приказка. А преди няколко години ни направиха две кръгови, на които май няма кьорава шахта... И те са в ниското и като се юрне голямата вода от кварталите стават на море. Само реката да не излиза от коритото, че тогава вече наистина става една работа...

# 153
  • на Мелмак
Добро утро!

Бубе, до Стара Загора ще са! Ама като гледам времето може да си изкарат в Спа-то в хотела Grinning
Пием по кафе и да го караме Grinning

# 154
Добро утро!
Фонсе, няма да припадам обещавам! Иначе ММ не се изказа добре за онуй момченце. А музикалните му данни не са от най- висока класа. Да си знаете!
Вчера видях, че рекламират концерт на Майкъл Болтън в София. Споменах му го. Да видим дали ще отидем. Изпуснахме толкова много изпълнители....
Ети, добре да си изкара всички. И момче, и сестра, а вие с ТМ да сте спокойни!
При нас е мокро от вчера, но вече има слънце.

# 155
Добро утро!
За кое момченце говорите?

Дано няма жертви и големи поражения от проливния дъжд!

Ети, весело да му е на детето, на теб спокойно Hug

# 156
Кате, за един музикант и пианист....май. Беше преди няколко месеца, та не съм много сигурна.
И като стана въпрос за пианист, давам нашето(моето и на ММ) предложение. Джейми Калъм. Не знам дали бързите или бавните песни са ми фаворити. Любителите да преслушат и от двата вида. Голям факир е!
https://www.youtube.com/watch?v=7KtKtWGNsLg

https://www.youtube.com/watch?v=iu0pewX67mE

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 08:22 от mariat

# 157
Добро утро!
Ети, колко голям е Малчо? Хайде много хубаво да си изкара и да има много за разказване след това.
Кате, Джак Саворети. И на пиано свири, и на китара, аз намирам, че има и много хубав глас.

Аз и днес съм отпуска, уж за да оправя багажите и да напазарувам, но май първо ще си довърша книгата, която започнах да чета по време на ваканцията. Пък и се очартава топъл ден, може и на басейн да ида. Пазаруването и пералните могат да почакат.

# 158
  • Бургас
Добро утро!

Ем, тя работата край няма, та си изкарай почивния ден като такъв. Хубава ваканция сте имали, хайде скоро да я повторите!

Ети, весело пътуване на малчо!

Рир, и на твоята второкласничка вече весела ваканция! Вашата госпожа и тя не си поплюва с летните задачи.

# 159
Добро утро,

Алечка, много е хубава спалнята! Присъединявам де съм пожеланията за приятното ѝ ползване Simple Smile

Ем, добре дошла! Остави багажите и давай съм басейна Simple Smile

Етти, весело изкарване на малчо.

# 160
Добро утро!
Момичета, много ви благодаря за моралната подкрепа Hug Знам, че всичко е поправимо, но ми беше много тъжно да видя гледката в градината си след 20мин.градушка, която валя.Не бях виждала досега такова нещо.
Ети и Рир, весела екскурзия на дечицата Hug
Али,видях снимката със спалнята-страхотна е Heart
Фонс и аз след три седмици съм на сватба. Още не съм измислила тоалета, иначе обувките съм решила този път да са на ток, но с какво, не е е ясно още...
При нас отново тази седмица се очертава много натоварена. Каката имат заключителен концерт на танцовата школа.Дребното пък от градината ще имат и те концерт на голяма сцена и пак 24-те часа в денонощието  няма да ми стигат от тичане.
Хубава и по-малко дъждовна седмица ви пожелавам!

# 161
Добро утро, аз днес не съм на работа и по тоя повод стоя пред кабинета на мамолога за профилактика. Та в тоя ред на мисли да ми стиснете едни палци всичко да ми е наред.
Алечка, сутринта слушах информация за Велико Търново и казаха, че река Янтра е излязла от коритото си.  Притесних за теб. Как е от първа ръка ситуацията.
Хубав ден.

# 162
Лелееее, нова тема имало. Хич ме няма.
Здравейте на всички, надявам се, че сте добре.
Продължавам да имам много работа, не че ми се отразява на заплатата де.

# 163
Веси, стискам те!

# 164
  • Germany
Веси, стискам палци!
Аз днес следобяд ще ходя на разговор с хирург в болницата, където лежах. Дано да е там лекаря, с който искам да говоря, че иначе трябва да си запазя час на частно. Стиснете палци всичко да мине добре.
Лека седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт