Искам да кажа ... (159) през юни 2019

• 79 015
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 135
Али, и аз това забелязах, ама викам да си питам, защото до скоро МсЧ не присъстваше в постовете ти за къщата. Освен за последното барбекю. Grinning

# 136
Супер е спалнята, а и този хубав дървен под😘
С кеф да си я ползваш Але.
И тук заваля, тъкмо пазарувахме, та пред нас не можахме да слезем от колата, спешно викахме таткото да слезе с голям чадър, че да ни помогне.
Ще правя боб за вечеря и ще вдигам крачетата;)

# 137
Али, и аз това забелязах, ама викам да си питам, защото до скоро МсЧ не присъстваше в постовете ти за къщата. Освен за последното барбекю. Grinning

А, той за момента в первазите няма участие. Но ще има и за него 😀 Той ми демонтира стария бойлер и сложи новия и пералнята.  Няма някой, който да не е бутал по тая къща 😂

Аз вече вдигнах крачета. Даже мога и официално да си легна, но е срампта 🤣

# 138
  • дядовата ръкавичка
Фонс, благодаря  Hug
Много съблазнително, обичам и еклерчета, и тирамису, и боровинки, ох. Но изглежда сложно и времеемко. Може и да се прежаля някой ден.

Али, страхотна е спалнята!  Как се казваше този стил, рустик ли  Thinking

# 139
Айяла, това е стил случайно получил се 😂😂😂
Щях да боядисвам първо със светлото, после със синьото, да изшкуря на места, за да излезе свтлото. Обачеее като мацнах със синьото малко и ми хареса и реших да пердаша така. Тези мебели щяха да са за втората спалня, но толкова ми харесаха, че ги оставих за мен. И гардеробът стана много як, ама ако успея да го досглобя ще го снимам и него 😊

# 140
Али,супер много ми хареса и на мен спалнята! 😍 Много бурни нощи ти желая. 🤣🥰

Тук се изля такъв порой,с такива светкавици и гръмотевици,чак ток спря,нет,всичко. 😳😣 Сега пускам и четвъртия епизод на Чернобил,че одеве не можах да го гледам.
А днес ви снимах една калинка:

# 141
Али, изглежда чудесно. Много любов да имаш в нея.

# 142
Здравейте, банда, отново от немска земя! Колко е хубаво да си е у дома човек!

Сега първо да отговоря на Фонс, че последния път като писах форумът ми блокира и не можах да пиша. Фонс, да знаеш, че имаш питие от мен някой ден като се видим. Това беше един от най-хубавите концерти, на които съм ходила последните години. Много талантлив мъж е Джак, заслужава много по-голяма публика, зверски глас вади, а и не просто пее, ама преживява на сцената всяка една от песните. Беше с една група, а и самият той свиреше на китара. Единствено ми се стори малко нисичък, на клипове изглежда по-висок, но като запее и става поне 2 метра. Ако трябва с една дума да опиша концерта, то това ще е наслада.

Али, със здраве и удоволствие да си я ползваш с спалнята и много бурни нощи ти желая! Спалното бельо много ми хареса. Stuck Out Tongue Winking Eye
Бъни, бързо и напълно да се възстанови баща ти!  Hug

Много пълна ни беше програмата в България, бяхме на много хубава сватба, срещнах се със стари приятели, бях импровизирана среща на класа, една кратка почивка в Родопите, нашите успяхме да ме изнервят няколко пъти Joy , разказват ми истории, които мен грам не ме вълнуват, за хора които въобще не познавам и други разни дреболии. И все пак да са ми живи и здрави още дълги години да ме ядосват, пък аз за отмъщение ще им пращам внуците да им гостуват. Smiling Imp Сега съм си у дома, хладилникът е празен, но пък има сладолед във фризера, тъй че ще живея, не ме мислете.

Пожелавам ви един много слънчев и топъл юни!

# 143
Ем, звучиш заредена с положителни емоции и доволна!

# 144
Ем, добре си дошла у дома ❤

Нашите успяхме да ме изнервят няколко пъти Joy , разказват ми истории, които мен грам не ме вълнуват, за хора които въобще не познавам и други разни дреболии.

Това си е задължение на всички родители, имам чувство 😂

# 145
  • Пловдив
В Пловдив екшън - вали дъжд, градушка. Нашия булевард затворен защото залят с вода и закъсали коли, заобикалях през два квартала за да си се прибера. Бяхме на тържество в Новотела (вече не е новотел, гранд хотел е) - боулинг залата се наводни, 10 см вода, във лобито дискретно имаше хавлии за да попиват водата от протеклия покрив. Бе все едно в тоя Пловдив не се предвижда да вали дъжд. Айде за сняг ми е ясно, че ги шокира за няколко дни, ама и дъжда така.

# 146
Янтра, от новия начин на строителството е. Онзи ден, след завършването на децата, седнахме със съученичка на дъщеря ми и семейството ѝ на заведение. Ново заведение, хубав покрив, като заваля дъжд и като протече от сто места, съжалих ги хората. Давали пари, правили го хубаво и при първите по-сериозни дъждове, да протече, си е сериозна набутвация.

# 147
  • Пловдив
Ма кво е туй бе! В България има четири сезона и в някои от тях си е бая валежно.
Да не казвам как спря тока и се включи аварийното осветление.

Бе сеир.

Инак днес бяхме в ИКЕА - в тоз магазин повече не ща да ходя. Туй евтино, онуй не много скъпо, тая джвъчка и на касата леле-мале, ужас.

# 148
И при нас е наводнено, в пресечка до прясно ремонтиран булевард - ни булеварда проходим, ни околните уличките. Парите усвоени като за двайсет години напред, те толкова месеци не изкараха.

# 149
  • Canada
О, Ем, размазах се от кеф докато те четях  Hug Много, много се радвам, че ти е харесал концерта  Heart Не бих отказала да ни покажеш снимка на този красив и талантлив мъж, ако имаш под ръка, разбира  се  Crazy

Але, джиджана спалня, горещо и уютно да ти е в нея  Hug

Айяла, само изглежда сложно и времеемко, не е. Крема го приготвям за около 20 мин, ползвах готови профитероли, още около 10 да сглобиш тортата и си готова  bowuu

Като споменавате сватба, след около две седмици и ние сме канени... най безотговорно мисля да се докарам с рокля и сникърси, не ми се катери на ток, пък било то и за 3 часа и половина  Mr. Green

Мари, не припадай от шок и ужас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт