Искам да кажа ... (159) през юни 2019

• 79 013
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 120
Опитай,ще ти хареса.

Пуснах Чернобил и полегнах да гледам.

# 121
Пипчи, те медалите свършиха, та не се пъни напразно!
Бъни, желая пълно възстановяване на баща ти.

# 122
  • Бургас
Привет, момичета!

Мони, дано е било временно неразположение при татко ти! Вярно все едно с деца се разправяш. Нашите същите корави кратуни: единият първо трябвало да си напръска лозето и да си иде до село, че давали дъждове, пък после ще ходи за епикриза и консултация; другият се превива на две от кръст, но няма да ходи на санаториум, щото двор за гледане го чака. А че на пазара има всичко и като удариш чертата, сметката не излиза само за труда. Разбирам да ти е в къщата и да си чоплиш всеки ден по малко, а те търчат по съседни села.

Хрис, Hug Имате време да бучнете разсад наново и да опънете мрежите.

Хора, тази моята Вики вече трети ден кара на двете филии лютеница от екскурзията. Не иска да яде абсолютно нищо, дори любимите ѝ неща, че и забранени такива. И разбираемо я боли корем. Утре ще я водя при личната. Рибено масло ли беше за апетит? Скоро май се обсъждаше нещо.

Зварте, на конкурс ли сте?  Да оберете медалите! Ние довечера закриваме балетния сезон с концерт и лятото малко почивка. Даже за вторник вече има час за фризьор, да ударим една къса лятна черта.

# 123
  • Germany
Селесте, Саностола отваря апетита при моите момчета. Да не е яла нещо на екскурзията, което да й е раздразнило коремчето и затова да не иска да яде?

# 124
Селесте, давай пробиотик известно време и повече течности, и ние сме имали подобни периоди.
А сладолед ще откаже ли?
Или филия с лютеница;)
Маре, да се отчета, апартамент излизан:)
Зимните обувки прибрани и надписани, летните извадени. Изкъпана и гримирана:)
Тръгвам навън, стига ми толкова борба за медали:)

# 125
  • Canada
Мони, дано е било инцидентно  Hug

Бъни, пожелавам пълно възстановяване на баща ти  Hug

Хрис, съжалявам за похабения ви труд  Hug Както са казали момичетата - имате време да посадите отново  Hug

Айяла, точна рецепта няма, чиста импровизация си беше тортата  Crazy

Направих крема за тирамису по тази рецепта, по нея правя и самото тирамису де и е адски сполучлива:
https://www.kulinarno-joana.com/2009/02/tiramisu/

Разтопих черен шоколад, 82% в моя случай и с него намазах дъното на стъклена тавичка. Отгоре наредих мини еклери, покрих ги с 1/2 от крема и още разтопен шоколад. Следва втори ред мини еклери, покрити с останалата част от крема и боровинки за украса. Всъщност всичко, което обичате би свършило работа за украса, но на мен ми допада контраста на леко киселия плод и сладкия крем.

et voilà - бързо, лесно вкусно! Съвсем спокойно може да се направи и в индивидуални порции в чаша ако ти трябва по представителен вид  Crazy

Селесте, бирената мая беше за апетит, но трябва да провериш за каква възраст е подходяща  newsm78

Хареса ми много вчера на село при нашите приятели - чисто, зелено, спокойно. Но не си представям да шофирам всеки ден по 100 до работа и обратно. Сега добре, ама зимата  Sick

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 16:01 от Foncé

# 126
  • София
Бъни, дано баща ти се възстанови, че моят така получи инсулт преди 14 години и оттогава е парализиран наполовина и го гледам. Не мога да си представя колко по различен би бил живота ми, ако не трябваше да го гледам. За толкова години едно дете пораства и става самостоятелно, а той само надолу върви! Късмет с това!

# 127
Минавам да кажа, че спалнята ми има первази. Но няма корнизи, защото сме нямали нам каква си бургия 😂 Счупих пантите на едната врата на гардероба... Сега трябва да си купя нови и да ги сменя. Другата пък запецна след като го сглобихме и буквално я отворих с взлом. Разбирайте с теслата. Нея трябва да я напасна. Поне го боядисах. Ейй ще откача с тая къща 😂

Сега ще прибера разни неща в другия гардероб, който е изненадващо цял и здрав. И боядисан и лакиран 😂 И пак няма да имам време за гранде чистенето... Обаче с магическата гъба дограмите се чистят лесно от боята. Жива да е която я спомена и ме сети за нея.

# 128
Бъни, да се развият нещата по най-добрия начин.
Мер, колко пъти си задавам този въпрос и отговорът не ми харесва.

# 129
Имало нова тема, чак сега се сетих.

Вчера лудница при нас, похарчихме малко пари за нужни неща и за два пъти по ненужни.

Котката ми се разгони днес... Чудно.

Вали като в тропиците цяла седмица, тъкмо мислехме да излезем и се изля порой. По този повод пека сладкиш с рикота.

# 130
Сесил, ще я кастрирате ли?

И тук е мръсен порой, за не знам кой път... Поне турнирът свърши и татко окоси райграса 😂

Детайл от почтиииии готовата ми спалня 😁

Скрит текст:
  Money

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 09:07 от Алечка

# 131
Алечк, ще я кастрираме но сега трябва да изчакаме за мине първото разгонване.

Страхотна е спалнята!

# 132
Благодаря ти, Али!
Снимката е преди или след ....первазите?

# 133
  • Бургас
Али, чудна ти е спалнята!

Бъни, бързо възстановяване и без последствия желая на татко ти!

# 134

Сесил, да, трябва да мине и най-вече вие да я изтърпите... Моята виеше като заклана 😂

Мерси, дами 🤗

Маре, след первазите бе, то се вижда на едно място. Многоточието предстои 😋

Общи условия

Активация на акаунт