Искам да кажа ... (159) през юни 2019

• 79 010
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 105
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Поздрави от Пловдив! Heart

Нагледах ви набързичко, но нямам време да пиша. 

Мони, БъниHug

Хрис, и за теб едно голямо гуш. Hug

Снощи децата и тук гониха и хващаха светулки. Аз много се впечатлих, не бях виждала от мнооого години. Мило и носталгично ми стана. Heart Eyes

Пловдив си е все така прекрасен и гостоприемен. Някак не се изненадах, че центърът е разкопан. Може би, защото и в София и във Варна текат едни ремонти ... Grinning
За нас няколко дни светът ще е балет. People Dancer

Спокоен почивен ден! Nature Sun With Face

# 106
  • София
Здравейте куклички!
И аз съм за медал днес, четвърти път минавам с прахосмукачката ...
Вчера изкъпах кутрето, и сега реша ли реша ... Не знам как от толкова малко куче може да се свалят две торби козина ... и сигурно има за още две!!!

# 107
Добър ден,

Бъни, 🤗дано всичко е наред и няма сериозни последствия!

Хрис, 🤗

Много е хубав залезът, Лиляна Simple Smile ох, как ми се ходи на такова място.

Ще отидем на барбекю днес в една гориста местност, чак като се върнем ще оправяме къщата.

Хубава неделя.

# 108
  • Germany
Бъни, дано бързо и напълно се възстанови татко ти! Много е важна рехабилитацията след това. Той има право по здравна каса да отиде примерно в болницата в Панчарево за възстановяване. При баща ми имаше страхотен ефект след инсулта.

# 109
Цварте, да си прекарате чудесно в Пловдив!
Бъни, съжалявам, пожелавам максимално бързо възстановяване!
Луси, и моят котан днес беше подложен на ресане, много косми, много чудо.
Лендче, как си, как ти се отразява бременността?
Мони, някакъв вариант да го вземеш при вас има ли? Ти ще се побъркаш от притеснения така.
Правя сандвичи за закуско обяд и ще излезем с детето.
Хубав да ви е денят!

# 110
Тути, ти наспа ли се?

# 111
Наспах се Мари😘, благодаря.
Добре че е уикендът да презаредя, иначе не знам как ще издържа. Сънят ми е жизненоважен;)
И храната де;)

# 112
  • Ямбол
Лиляна, на пост ли си? Хлябът дойде ли?
Дойде. Бях отворила по-рано от обичайното. Имам ли медал? И задачи решавах, между другото.

# 113
  • Germany
Тути, не иска да дойде при нас... Днес е абсолютно адекватен и не помни какво е станало вчера... Дано да е било, защото е пийнал, а не нещо по сериозно. За лекар и дума не дава да се издума. Даде ми тел. на една жена в съседна къща, която е казала, че мога да й звъня, ако нещо ме притесни. Повече от това, за сега и оттук, не мога да направя.

# 114
Добре съм, Тути. Нямам много неразположения, опитвам се да не филмирам излишно (не винаги успявам, но се старая много Simple Smile ), моля се всичко да е наред и така Simple Smile търпеливо чакам Simple Smile

# 115
Лиляна, просиш си медал, а? Айде, за днес на теб и Люската. Другите да си седят мирно на дупето.

# 116
Бъни, вярвам, че татко ти ще се възстанови напълно или с леки последствия. При баща ми беше така. Стискам палци.

Момичета, за фурната, аз искам с пиролиз, но те са с мнооого електроника и безброй функции. За какво са ми толкова функции се чудя Rolling Eyes нещо по-простичко ми трябва, но те пък са без пиролиз.

# 117
За никакви медали няма да се пъна днес... може би евентуално трофей по лежане и ядене.
Станах в 9, закусих и пак легнах. Вдигнаха ме сирените.

Сега - обяд и пак леж. Почнах Хари Потър.

Бъни, желая пълно възстановяване на татко ти. Мони, дано при твоя да е било нещо случайно и да не се повтаря.

Какво е пиролиз? Rolling Eyes

# 118
Пипчи,питолиза е самопочистване на фурната. Заключва се вратата и се загрява до 500 градуса,всичко изгаря и после като изстине само забърсваш. Удобно е.

# 119
Моята фурна има функция за самопочистване, но не знаех, че така се казва. Никога не съм я ползвала. Blush

Общи условия

Активация на акаунт