Искам да кажа ... (159) през юни 2019

• 79 017
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 90
  • Ямбол
Добро утро.
При нас са се заселили гарги, много гарги и много грачат. Вечер пък писукат сови, сега остава и жабите да се включат и джунглата ще е пълна.
Рано станах и аз, но не ми пречи, починала съм си. Заглавната снимка е от там, откъдето се върнахме онзи ден. Много красиви залези.

# 91
Котаната ми ме усети, че ме е страх и дойде и ми легна на главата Heart Grinning

Нали знаеш, че лягат на мястото, дето нещо не е в ред 😂😉🤗

(аз се закачам щото те обичам 😘)

И аз кукнах рано. Пуснах една бърза пералня, че снощи останаха няколко бели тениски. Ще ходим по женски с децата на село, че има сбор, после ще оставя голямата на Плевен и с малката ще се приберем.

Започна обратното броене до ремонта. Утре ще се чуем майсторите кой ден ще започнат. Да завърши и малката и тогава. Иначе мебелите са поръчани, че и готови (някои). Не съм избрала още някои цветове на стените, но като цяло картинката е ясна. И малко фаянса за банята ми е мъгла, ама ще стане 😂

# 92
Лиляна, на пост ли си? Хлябът дойде ли?

# 93
  • На брега на реката
Добро неделно утро и от мен,

Наспана съм аз.

Мони, помъмри го, ама не много. Нали знаеш, че се вдетиняват с възрастта. На колко години е?

Хрис, много тъжно ми звучиш. Наистина, срещу природата не може да се бори човек, ама това са поправими неща.  Както казват и моите родители, които живеят на село: "Труда на селянина е силно зависим от природата".

Кате, добре завърнала се. Аз също съм с Електролукс от 10-12 години. Доволна съм и то много.

Айала, аз вчера си ходих на село и погостувах на майка и татко и те милите ми честитиха празника и дори ми дадоха парички и казаха, че ако не ги взема ще се обидят. Много мило ми стана, да са ми живи и здрави още дълги години. Heart Eyes Винаги ще съм си тяхното "дете" въпреки, че на есен ставам на 50 години.

# 94
Здрасти чета, чудя се що никой не пише, а то имало нова тема.
А уж ви наглеждах.

# 95
  • София
Добро утро и благодаря за новата тема!
Да е хубав юни месец и да ни върви по вода!

Фурни ли обсъждате?Набелязала съм каква марка искам,че у нас уредите изведнъж издъхват.Дори сега са с някакво намаление до края на годината.
Мони ползвали сме услугите на Ена,но в рамките на София и бяхме доволни.
Дано при вас не се налага!

# 96
Добро утро! Изпуснах ви съвсем дирите- как сте, що сте...

ММ ходи да гледа-всичко е на земята,а от зеленчуците стърчат само стръкове...Днес щяха да опъват мрежа със свекъра,но нещо се замотаха и ето......срещу природата сме абсолютно безсилни.
Хрисче, миналата година точно това ни се случи и на нас. Разбирам те толкова добре! Не е късно, посади наново, вярно, по-късно ще берете плодовете, но ще има.
Да ви пожелая да имате страхотен ден днес!

# 97
  • Germany
Добро утро!
Не можах да спя. Мисля я ситуацията с баща ми. Той си пийва, но да е неадекватен не е било. Освен това аз 3 пъти го питах да не си е пийнал и той отрече. Нещо явно го е разстроило, но защо не каза. Трябва да се опитам днес да му обясня, че така не става. Аз няма как от тук да преценя какво се случва и бях откачила. Едната съседка е била при него на обяд и каза, че си бил ОК и казал, че си ляга, защото е уморен. На 78 става другата седмица. Плаша се какво ме чака...
Благодаря ви за подкрепата!
Хрис, много съжалявам. Дано успеете да засадите наново!

# 98
Котаната ми ме усети, че ме е страх и дойде и ми легна на главата Heart Grinning

Нали знаеш, че лягат на мястото, дето нещо не е в ред 😂😉🤗

(аз се закачам щото те обичам 😘)

Абсолютно съгласна! Grinning :*

# 99
  • София
Чета ви, но не успявам да пиша. Баща ми получи инсулт миналата седмица и всеки ден тичам в Пирогов, стабилизиран е вече, но е рано да се каже какви ще са последствията Confused
И аз си имам отличничка с три сборника и един списък с книги за лятото, изобщо не им се зарадва.
Синът ми и вчера и днес е на школа за матурите, даже следобед има родителска среща. Пълна лудница.

# 100
  • На брега на реката
О Бъни, дано баща ти се възстанови и да няма последствия. Praynig

# 101
Бъни, дано се възстанови бързо.
И Мониния татко да не и създава много проблеми.

Аз с бърз въпрос. Някой взимал ли е френски макарони от Кауфланд или да не си харча парите 🙄

# 102
Бъни,дано се оправи баща ти. Браво на отличничката! 🤗

Али,аз преди писах и ти ми каза за кенчетата,бочнах едно,но явно или аз не съм го направила както трябва или нашите къртици са някакви глухи и не им пречи. 😃 Ще пробвам пак. 🤗

Мони,това с пиенето е лоша работа,особено на тези години. Няма ли никой при него да го контролира? Поговори с него,виж какво го мъчи и дано се справите. 🤗

Кате,преди време моята фурна се предаде и взехме АЕГ,много по-силна и бързо пече всичко. 😳 Направо минути и е готово. Предната беше Уърпуул шесто чувство,но мноого електроника и се бъгна нещо. Като екстри също беше бъкана и пиролизата ми липсва,та препоръчвам да си вземеш с пиро. ☺

Нощес се изля такъв порой,че се събудих в 3 часа и се притесних да не стане някое наводнение. 😂 Мой кошмар от години е как идва някаква голяма вода и ни залива. 😣 Не знам защо го сънувам 100 пъти вече. Сега не вали,но е студено и мрачно.

# 103
Бъни, дано се възстанови бързо!

# 104
Бъни, стискам палци за татко ти 🤗

Ени 😂 Глухи вика 😂

Общи условия

Активация на акаунт