Искам да кажа ... (159) през юни 2019

• 79 005
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 75
Hri_s, мъчно ми стана като те чета. SadHug

# 76
Хрис,гадно е,но природа! При нас още вилнеят къртици и всяка сутрин разривам купчини и тъпча,че правят едни кратери отдолу... Яд ме е,че и аз си полагам усилия и се грижа,но това е. Като слушаме прогнозите за градушки и все викам на ММ,че ще ни заминат доматите,ама той е над нещата-“Като заминат,в магазина има.” 😃 При вас щом са били доста насажденията наистина е трябвало да побързате с мрежата,но ще ви е за урок. Не се ядосвай. 🤗

# 77
Ени, опитахте ли пишманието? Аз много го обичам. Май повече от баклавата Yum

# 78
А, Ени, пазете ги. Нали ще съм ти клиент;)
Хрис, съжалявам. Ако можеш не се ядосвай много, поправими неща са това. Гуш.
Кате, електролукс ползвам аз вече 10 година, няма грешка, но няма пиролиза.
Току-що се появи светулка на прозореца в хола. Първата за тази година 😍
Руми, ако знаеш как се радвам на хората, способни да виждат ей такива мънички неща😘

# 79
Леле Тути,ще идваш на гости за доматите и ще видиш милиони светулки. 🥰 Една се оказа във фара на колата. 😳 Как се е озовала там,нямам идея. 😂 Но има много при нас. Нямам хубав апарат да снимам,страхотни са.
Пипчи,отворих го от любопитство. 😆 Хареса ми,между халва и захарен памук е,но май си предпочитам баклавичка. 😂😂😂

# 80
Имаме сделка;)

# 81
Ени,не са много,но труда и желанието са много повече,а и това,че си ги отгледал със собствените си ръце. Децата и те се радват,малката върви нсглежда морковите и само пита дали има вече пораснали и да й извадим. И ей такива неща:)
Миналата седмица и на мен ми се мерна в тъмното една светулка. А снощи се чуваха и щурчета.Heart  Сега очаквам да се усети вечер във въздуха  и аромата на липи и разбирам,че вече лятото е дошло Heart

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 23:40 от Анонимен

# 82
  • някъде ... тук ...
Прибрахме се от последния бал. Стига толкова за тази година Simple Smile

Мони, дано всичко е на ред!
Хрис, Hug

Свет, чак като попита Мари се усетих как съм го написала.
Компотът е лесен. Моите предпочитат сока и затова слагам малко плод, 4 лъж. захар и пълня с вода. После варя 15 минути след завиране. 31 буркана на винт изкарах от 2.700кг ягоди Simple Smile

Лека нощ, че утре сутрин дреб е на пробен изпит и ще ставам с него.

# 83
  • Germany
Благодаря ви момичета! Уж, всичко е наред. Забравил да си пие лекарствата, а и май си е бил пийнал на обяд... Утре ще го изконтролирам пак. Изкара ми акъла. Като малко дете е вече...

# 84
Мони, добри новини са това!
Добро утро!
Кате, моята няма пиролиза. Купих я преди няколко месеца и съм доволна. Има функция за пица. Прави я страхотна. Има и една за здравословно готвене, която все още не съм пробвала. Интересен факт е, че се побра на старото място, а е по- широка от предната ми фурна. Държах да има по- малко електроника.
Ще намеря модела в нета и ще го добавя в този пост. Има я още и иноксова, и черна.
https://www.technopolis.bg/bg/Ovens/Built-in-oven-CANDY-FCP-602-W-E/p/708641

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 07:43 от mariat

# 85
Добро утро,

аз станах още в 7 в неделя, не съм добре. Вместо да спя аз блея в нета.
Планирам да изчистя стълбите днес и ще тормозя децата да помагат, ако остане време и двора ще подхвана.
Моят мъж много обича така да започне нещо, да остане малко за довършване и така да стои с месеци. Направо полудявам, на всичкото отгоре той не е тук, не му пречи, само аз се спъвам в неговите инструменти или каквото там е оставил.  #Cussing out Личи ли че съм му ядосана.

Мари и аз имам фурна Канди с функция за пица и инаистина пицата става един път.
Хубав ден банда

# 86
  • на Мелмак
Добро утро!

За първи път от незнам колко си време има птички на дърветата пред нас, които чуруликат, ако коли нямаше, щеше да е чудно в този ранен час.
Светулки не съм виждала от години!
Хрис, разбирам те! Hug
Фен съм на Сименс фурните! Имам с пара и без пара, снаха ми покрай мен си взе с пиролиза, всички сме доволни!
Мони, наистина добри новини са!
Миналата година бях правила сок от ягоди, беше страхотен!

# 87
Веси, ТМ да не е зодия близнаци. Все едно описа свекър ми.
И да те успокоя- станах преди теб.

# 88
Не Мари, Водолей е. Аз съм Близнаци
У нас сме все въздухари.  hahaha

# 89
Добро утро!

Мони, радвам се, че всичко е наред Hug

Ени, аз изгоних къртиците в комшиите като бучнах по една метална пръчка в къртичината и отгоре сложих празно кенче от бира. Шумът ги дразни и бягат. Пордават и разни ултразвукови машинки, но не съм ползвала.

Дръпнах му един десет часов сън, довлна съм. Събудих се около 5, че такава буря се ви при нас... Котаната ми ме усети, че ме е страх и дойде и ми легна на главата Heart Grinning

Кафепия и чакам бригадата да се наспи, че да отиваме на обекта.

Общи условия

Активация на акаунт