Искам да кажа ... (159) през юни 2019

• 79 022
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Canada
Шугърита, драго ми е да те прочета Hug

Супичка, айрян, сокче, вода с някакви плодове за цвят вътре не го ли съблазняват Джони-бонбониHeart Eyes

# 1 651
Според мен от лекарствата не му се яде. Съдя по себе си в момента,със зор ям,за да не ми прилошава,иначе грам апетит нямам. Ще се оправи мамин златен той! ❤

# 1 652
Шугърита, драго ми е да те прочета Hug

Супичка, айрян, сокче, вода с някакви плодове за цвят вътре не го ли съблазняват Джони-бонбониHeart Eyes

Тц...железен е кат' майка си Joy Мен поне с Джак винаги могат да ме върнат от пътя, ама още се въздържам да го тествам с това точно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 653
  • На брега на реката
Радвам се да "видя", "старата" Шугър! Heart Eyes

# 1 654
  • Canada
Тц...железен е кат' майка си Joy Мен поне с Джак винаги могат да ме върнат от пътя, ама още се въздържам да го тествам с това точно Stuck Out Tongue Winking Eye

И правилно се въздържаш, присвои си неговата доза, съвсем заслужено е Hug

# 1 655
Добро утро. Събудих се кисела, защото малко спах, много шум,  смях, песни и т.н. цяла нощ. По принцип избирамв по-тихи места, тук ще ми ее зор. Мъжът и детето обаче спаха като че нищо не се случва, та в моята глава е проблемът..
Но вече пия кафе, гледката е чудесна, прочетох и Шугър и мисля, че ще живея, даже ми е кеф.

Хубав да е денят ви и смешен като този на Ети вчера.

# 1 656
  • София
Съни,отпусни се,отърси се Heart

Шугър няма какво да кажа,сили и бистър ум,търпение и вяра.

# 1 657
Добро утро!

Шугъре, Джони нали е още на системи? Като му ги спрат ще пропие. Пък за твоето пиене си имаш достое  заместник в мое лице, нали знаеш 😋

Съни, тапи за уши? И в наше село някой нещо празнуваше снощи с мазна чалга... За сефте се случва и беше достатъчно далеч, че да не ми разваля дзена де. Медитирай със страхотната гледка.

Вчера изгладих осемнайсет хиляди рокли... Бива ли да имам толкова много дрехи. И това само тия, които мога да нося на работа. Тези за "излизане" са отделна бройка.  Запълних и двата гаедероба, място за мъж няма 🤣 Ако кажа, че ще купувам дрехи да ме шибнете!

Чакам мама и татко да дойдат. Ще слагаме брави и первази. Надявам се утре да си взема и мойта пухла, че много ми липсва ❤ И да имам заключващи се входни врати,  че сега системата за безопасност е халифакс 🤣

Спорен ден,  банда!

# 1 658
  • на Мелмак
Лелии, как ме зарадваха постовете на Шугър Heart А този малък чаровник си е само мачкотене!

Аз ти се възхищавам, Шугърче! Flowers Tulip

Снощи съм отнесла плувката имидиатли Grinning А за какво се смяхме - нИ помня, беше от онзи смях и онова настроение при, което и пръст да ти покажат ще се смееш!

Али, радвам ти се, ама много, нали си знаеш! Ако не, да ти повторя няколко пъти Hug

Днес плана е Родопите! Мммм!

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 08:00 от etty775

# 1 659
  • На брега на реката
Добро ютро,

Наспана съм аз и сега пия кафе, много обичам така, да не бързам за никъде. Вчера беше прибиване - пране /амнайсе перални/, сушене, гладене, прибиране, миене прозорци, че валял кален дъжд, чистене, та съм си заслужила днешното мързелуване. Смятам да ида и на фитнес, че нъл ядох и заради вас и сега ще пъшкам. 261uu newsm39

Съни, много неприятно, като си се настроил за релакс и някой ти го разваля. Дано е еднократно и да си починеш на макс. grinning039

Али, бива да имаш толкова дрехи/рокли. Аз лично, одобрявам! Хубаво момиче като теб, не мой да оди гОла. 4470

Ети, дано по-често ти се случва такова настроение. На мен ми стана готино, като те прочетох. newsm81

Мари, прибра ли се щерката или е за няколко дни?

# 1 660
Етии 🤗🤗🤗🤗❤

Хубаво момиче като теб, не мой да оди гОла. 4470

А не мой. Аз съм ексхибиционист по душа, ма няма как. Много страдам, че нямам пари да вдигна висок дувар около къщата и да одя по гащи 😂😂😂 Одя по банцки 😂

# 1 661
Добро утро!
Първо да се похваля, че и аз днес поспах. Дори откъртих отново след ставането на ММ.
Похвалвам и темата за хубавите постове, с които си пия днес кафето. Благодарско от сърце! Все така да е.
И аз не харесвам на почивка да не се наспвам. Случва се.
Бобулина, щерката в 2 часа ми е пратила целувка. Прибират се утре(живи и здрави), но днес ще чакам тя ни се обади, че да не ги събудя.
Али, в тая селска (извинявам се за израза Kissing Heart ) обстановка ще отиват и ракли/скринове към спалните. Сложи там официалните дрехи. Като потрябват- вадиш, мериш, гладиш и купонясваш. Естествено, ако имаш подходящите обувки. И да те подсетя за снимка на спалнята с огледалото подарък!
И друго щях да пиша, но се отплеснах.
Шугъре, звучиш почти като преди. Това е добър знак!

# 1 662
Шугърче, драго ми е да те видя 🤗
Звучиш ми като преди, което е добре ❤

Етажа е изпразнен, вкъщи може само да се лежи и то на децата в стаите, че в нашата спалня няма тв. Прескачам до комшиите като ми се дояде или допие кафе. Живот 🙂 И довечера ще спим вкъщи и от утре се изнасяме.

Мари, снощи как се ядосах на моята екскурзиантка. Не и звъня, не я тормозя, само я помолих, като пристигнат да ми звънне. Познай дали го направи.
После гузна ми прати клипче от хотела, много хубав. В Чепеларе са спали. Днес наобратно.

# 1 663
  • Germany
Добро утро!
И аз поспах тази нощ. Пак ми беше топло, но поносимо. Днес ще е последен ден с екстремно високи температури и от утре го дават захлаждане.  Вчера грилвахме с приятелка и изкарахме много приятен следобяд. Малкото е добре, подакашля само малко и мисля утре да го пусна на училище. Големият вчера 1 час вися в стаята да учи и накрая нищо не беше запомнил... Отпускарски се е настроил вече.
Шугърче, много се радвам да те "видя" пак при нас! Да пропива вече малкият сладур и да ни заливаш с хубави новини!
Хубава неделя!

# 1 664
  • Бургас
Съни,къде сте?
Ние отиваме на плаж

Общи условия

Активация на акаунт