Искам да кажа ... (159) през юни 2019

• 78 993
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 665
Маре, имам един голям сандък,  който чака ред да бъде направен. Лошото е, че като го отварях да го изпразня и изнеса счупих едната панта с все дървото,  но ще видим как ще го оправя. И място трябва да му намеря.

И да ви обаждам колко просто парче съм.  Варя си гел от ленено семе. И го варя в едно джазве. Че като кипна туй чудо, кат ми се ливна по новичките котлони... Докато руският ми мозък се сети да прелее в тенджерка (в каквато изначално трябваше да го сипя тоя буламач)... Не знам как ще го чистя туй нещо...

# 1 666
Добро утро!
Али,първият път и аз така се омазах,докато не ми светна лампичката да го прехвърля в по-голям съд и на по -бавен огън..
Шугър,радвам се,че се разписа Hug
Съни,страхотни гледки.Heart
Нас такъв дъжд ни изпра миналата вечер на язовира,че не е истина,но пък беше забавно за всички и голямо приключение.
Хубава неделя на всички!

# 1 667
Привет, дружина!
Етти, така ти завиждам за Родопите! Да се насладите на макс!
Алечко, другарувай с баби и дядовци от селото- имат съкровища- ракли, стари шкафове, антики...
Ени, айде да се оправяш вече, а...
Хубава  и мързелива да ви е неделята!

# 1 668

Алечко, другарувай с баби и дядовци от селото..

А ни ща. Твърде съм а социална аз 😁 Иначе имам много работи и аз, време нямам да се занимавам с тях. Ама и това ще стане де 😁

Хрис, странното е, че до сега абсолютно винаги в тенджера съм го правила... Днес явно са ми се чистели котлони... 😂

# 1 669
Хаха,явно да 😃
Ети,да си прекарате чудесно в Родопите Hug

# 1 670
Руми, чухме се вчера след пристигането в хотела. И сутринта се обади, за да ме предупреди тази вечер да си изключа телефона, за да не ми досажда класната им, че миналата вечер така е правила....

# 1 671
Анджи,пушка съм вече! 🤗
Ходих за последната доза,махнахме абоката,напазарихме рибка за скарата,салатката ще е марулка от градината. 🤗
ММ коси сега,аз ще оправя доматите,че станаха гиганти и са полегнали.
Али,ти ленено семе,а аз изтървах оная вечер сладкото от вишни! 🙈😣 Едно,че омирисах къщата на карамел,второ,че всичко лепнеше,трето-загоря на котлона и киснах с каквито препарати намерих,но остана още. Нямам идея с какво да го търкам. 😂 Ма то в 23 часа не се вари сладко,да знаете! 🙈
Хубав неделен ден ви желая! 🤗🌺

# 1 672
Добър ден!
Плажувам аз да не ме мислите;)
Шугърче😍😘
Але, и аз миналата седмица подредих гардеробите, имам дрехи за магазин да отворя и все нямам какво да си облека. Явно ми липсва въображение и все купувам, ли купувам. Уж си лекувам нервите така, ама се превръщам в трупаща вещоманка, брр.
Ени, все по-добре да си!

# 1 673
О, подсетихте ме. И аз ще посъбера малко тен на терасата. Изпратих ММ за Павел баня. Дано се прибере до рождения ден на щерката.

# 1 674
Добър ден,

Мила Шугър, ще пропие сигурна съм 😍 нашият малък герой ❤❤❤!

Щях да кажа, че и аз като Емели се подписвам под поста на Фонсе, но то вече не е актуално (така де, казах си го направо Simple Smile )

Жега и при нас и днес. Уж от утре ще падне температурата под 30 градуса. Дано ...

# 1 675
Маре, тя кога е рожденичка?
Почват рачетата, и моята е Юли, май имаме доста рачета в темата.

# 1 676
Водата беше чай, ама духа вятър. Луна, на Златни пясъци сме. Ама аз не съм запозната с курортния живот и не очаквах, но поне плажът е хубав, хотелът също.

# 1 677
Тути, на 05. 07 е.
Оф, влезе ми муха да боядисам хола с латекс, докато го няма ММ.

# 1 678
  • На брега на реката
Ох Мари, много бързо изгони, таз лоша муха.

Али, какво стана с дядо ти?

# 1 679
Привет от мен. Simple Smile Блазе на всички отпускари. Опуснете се максимално и изхвърлете ежедневните мисли.
Радвам се на позитивните постове на Шугър и се възхищавам на куража на малкия боец и този на майка му. Heart

С дрехите и аз съм така - имам тонове и все съм в ужас какво да облека.

За довечера си имам драма - да отида ли на участие на любима певица в клуб на плажа. Grinning  Знам, че отида ли, ще отече и ще се прибера по малките часове, а утре съм на работа. Ще го реша в последния момент.

Хубав ден от мен. Не се преуморявайте. Hug

Общи условия

Активация на акаунт