Искам да кажа ... (159) през юни 2019

• 78 994
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 680
Бубе, мерси, че питаш. В петък му сложиха стенд и вече е годен за операция. Сега чакаме да кажат кога. Иначе той е пушка.

Пипчи, отивай! Коя е любимата певица?

Аз чистя прозорци... Аман!

# 1 681
Бобулина, налага се отлагане, защото не мога да намеря кофата латекс. А не върви да се обадя на ММ и да го питам. Утре ще купя нов.
О, Али, съжалявам те! За мен това е най- ужасното домакинско занимание. Правя го винаги без желание и ентусиазъм. Резултатът след това е минимален.

# 1 682
Али, Милена Славова. Ходила съм на нейни участия и е голям купон. Миналата година пяхме, куфяхме и ме качи на сцената, даваше ми микрофона да врещя от време на време. SatisfiedKissing Heart Сега ме спира това, че утре съм на работа.

Прозорците и банята са грижа на ММ. Хич не се занимавам.

# 1 683
Мари, как ще ти щукне ей така да боядисваш, празна ли е стаята 🙄
Ама, давай, луд умора няма 😂

За щерката 😂😂😂
Да не забравиш да си изключиш тел-а 😂

Значи, мното правилно сме решили за ремонта. Ми то всичко в окаяно състояние е било. Пфуу. Още малко.

Пипчи, ъъъъ, може ли тоз мъж да ми го заемеш малко Whistling

# 1 684
Маре, ходи да се печеш, пък дано ти мине меракът за ремонти.
Лендче, как е бебчо?
Растете ли? Ти как си?
Пипчи, гласувам за излизането;)
Руми, на хотел ли сте вече?

# 1 685
Руми, не, стаята не е празна, но това не е проблем. Покрай рождения ден на щерката и поредното сутрешно парти изненада тръгнах да мисля в тази посока. Стените имат нужда от латекс и ми дразнят дзена.

# 1 686
Тути, от утре. И тази вечер ще спим вкъщи. Остана само банята да изхвърля дреболиите и майсторите вече да се оправят. Нико не пипвам повече.
А дали не трих прозорци днес, с кой акъл 😂

Мари, щом ще се справиш сама давай. Дзена е важно нещо 😉

# 1 687
Мари, сипи си едно и си намести дзена. И аз много се дразня, 1 година и латекса пак е зле, ама гледам да не се впечатлявам толкова.

# 1 688
  • София
Тавана гледайте момичета тавана,тия стени какво да им гледам.
Раци има тоя месец даа.

# 1 689
Наминавам да ви нагледам, че да не ме забравите Grinning

За латекса-преди 12-13 години боядисахме с миещ се латекс. От тогава, ако има нужда, му удрям една гъба. Не е мръднал ни цвят, ни нищо. Вярно, по-скъп е, но не боядисваш през 2-3 години.

# 1 690
...

Пипчи, ъъъъ, може ли тоз мъж да ми го заемеш малко Whistling
Може и за много, нямаш грижи. Обаче го пращам с кучето, че сутрешните разходки са ми проблем. Sleeping Ама вие това жилище до основи ли ще го изриете? Къде ще живеете?

Мен вкъщи ме дразни какво ли не, но предпочитам да си намествам дзена с хубави пътувания вместо с ремонт /особено през лятото/. Wink

# 1 691
За латекса-преди 12-13 години боядисахме с миещ се латекс. От тогава, ако има нужда, му удрям една гъба. Не е мръднал ни цвят, ни нищо.
За написаното се хващам, за да добиете какво съм причинила на латекса около един ключ. Та, аз си мисля, че латекса ни е миещ се и мия ли мия.....

# 1 692
За латекса-преди 12-13 години боядисахме с миещ се латекс. От тогава, ако има нужда, му удрям една гъба. Не е мръднал ни цвят, ни нищо.
За написаното се хващам, за да добиете какво съм причинила на латекса около един ключ. Та, аз си мисля, че латекса ни е миещ се и мия ли мия.....

Лице Joy

Така и така ще ходиш да купуваш, изтърси се повечко, ама ще миеш на воля. Нашият е Levis.

# 1 693
За предишния още ме боли като се,сетя колко струваше и казаха миещ се е, ама аз ли не миех правилно, той ли не беше добър,не знам.
Пипчи, заминавай на концерт, утре ще го мислиш.
Али утре или вторник ще е операцията?
Аз дремнах малко, сега мъжвте отидоха на басейна, аз поисках малко време да се освестя, ама и двамата ме гледат с надежда кога ще отида при тях. 5 минути не могат без мен Confused

# 1 694
  • Germany
Пипчи, и аз гласувам "за" концерта Simple Smile
Мари, почивай се, бе жена Simple Smile
При нас е мор. Прилоша ми, докато простра. Да охлажда от утре, че хич не ми понасят тия жеги.

Общи условия

Активация на акаунт