Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 299
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 1 695
Има ли някой, който не си е получил тениската от Орео? Дали да не ги притесня вече? От 14 април е.

И за домакинския панел да питам...преди два месеца и половина заявих ваучер за първи път, но и него още го няма. Да ги притеснявам ли и тях?

# 1 696
  • София
Има ли някой, който не си е получил тениската от Орео? Дали да не ги притесня вече? От 14 април е.

Аз имам от края на март и още нищо.

# 1 697
Аз чакам от 02.04. Казаха 90 работни дни. Ще чакам до август Flushed

# 1 698
  • София

Аз имам от края на март и още нищо.
И аз. Даже бях забравила и сега ме подсетихте.  ooooh! От 22 март е.  ooooh!

# 1 699
  • Пловдив
Моята е от 4ти март и преди 16-17 дни им писах,направиха проверка обещаха да я пратят, ама не е дошла.Вчера пак им писах и казаха да я очаквам до края на другата седмица.

# 1 700
  • София
Моята е от 4ти март и преди 16-17 дни им писах,направиха проверка обещаха да я пратят, ама не е дошла.Вчера пак им писах и казаха да я очаквам до края на другата седмица.

Къде им пишеш? Аз съм запазила някакъв телефон 080013500 и мислех в понеделник да им се обадя.

# 1 701
  • Пловдив

Къде им пишеш? Аз съм запазила някакъв телефон 080013500 и мислех в понеделник да им се обадя.
Във ФБ на месинджър.

# 1 702
На лидъл са много Зле наградите, моята шапка и тя на нищо не прилича. Да бяха дали ваучер за
5лв за магазина, щеше да е по-добре. Тя сигурно доставката по dhl  е 6-7лв. Някой чу ли кого изтеглиха от радио Енджой днес За екскурзията?
Да не съм аз Simple Smile Wink Надявам си се тайно Wink

# 1 703
Организацията на доста игри куца...Дълги срокове за доставка и въпреки това закъсняват . Калиакра също превишиха срока за прословутите чопъри.Благодарна съм на съфорумката,която сподели,че имат проблем с доставката от Филипс.Вероятно ще ги получим след старта на поредната им игра.
От играта на Барни се отказах,ужасно много покупки,а безценната игра не се пада.
Орбит са с непосилна за нормалния потребител сума за участие.

# 1 704
Калиакра наистина ли пресрочиха? Да не чакат да изтече някоя давност, за да не можем да подадем жалби?

# 1 705
Калиакра наистина ли пресрочиха? Да не чакат да изтече някоя давност, за да не можем да подадем жалби?
Повече от две седмици минаха след срока,а никои не е получил чопър.

# 1 706
Някой спомена, че е до средата на юли за Калиакра, работни дни е срока. Според мен много хора са се възползвали от бъга и чакат внос на чопъри. Тениската на Орео ми дойде след точно 100 дена, те също не си спазиха срока. Гледам, че са разделили доставките на три пъти. Следващата би трябвало да е последната и да раздадат останалите тениски.
По телевизията пуснаха реклама за зърнена закуска Нестле с подарък игра от филма "Цар Лъв" или нещо подобно, не обърнах внимание. Ако със сигурност има настолна игра вътре, звучи добре. Но не искам да подвеждам никой, защото бях разсеяна и не разбрах съвсем.

# 1 707
Може играта да е нарисувана от вътрешната страна на кутията Simple Smile
Ако някой реши да пише жалба за Калиакра, кажете, за да пусна и аз. Щом не е изтекъл срокът, няма да бързам.  И аз ги смятах дните, но не бях напълно сигурна...

# 1 708
  • Велико Търново
От симпли тейсти искат ли капачки? Днес регистрирах една, но изчезна... А ако ме изтеглят ще ме е яд Sad

# 1 709
  • София
От симпли тейсти искат ли капачки? Днес регистрирах една, но изчезна... А ако ме изтеглят ще ме е яд Sad
Аз питах, когато се обадиха, казаха, че не искат капачките.

Общи условия

Активация на акаунт