Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (87) - юни 2019

• 102 356
  • 1 748
  •   1
Отговори
# 735
С карта не знам как става, но през Изи Пей става бързо, щом имаш верификация. Като натиснеш теглене, после като влезеш в моя профил, вляво, където пише ТЕГЛЕНИЯ кликаш и там ти показа тегленето, като на статус пише "очаква одобрение". Когато е говото за теглене, ще пише "изплатен". Отиваш и си ги взимаш от Изи Пей. Бързо става одобрението.
От тегления и после изи пей, и после сума ми пише въведи сума, а никъде нямам място къде

# 736
  • София
И аз да попитам нещо за теглене от НЛ. Имам верификация обаче като тръгна да тегля на карта ми дава да избера номер на карта. Според мен и двата са еднакви само след единия има BGR. Кой да избера? Или по-добре чрез изи пей? А ако е през изи пей как се разбира кога трябва да отидеш да си вземеш парите?
И при мен е така с картите. Теглила съм и от двата възможни варианта. След около 3-4 дни парите ми идват по сметката.

# 737
  • София
С карта не знам как става, но през Изи Пей става бързо, щом имаш верификация. Като натиснеш теглене, после като влезеш в моя профил, вляво, където пише ТЕГЛЕНИЯ кликаш и там ти показа тегленето, като на статус пише "очаква одобрение". Когато е говото за теглене, ще пише "изплатен". Отиваш и си ги взимаш от Изи Пей. Бързо става одобрението.
От тегления и после изи пей, и после сума ми пише въведи сума, а никъде нямам място къде

На мобилната версия - има две поленца с автоматично попълнен имейл и парола. На полето с имейла чукни, там напиши сумата и после изплати.

# 738
И аз да попитам нещо за теглене от НЛ. Имам верификация обаче като тръгна да тегля на карта ми дава да избера номер на карта. Според мен и двата са еднакви само след единия има BGR. Кой да избера?
Няма значение коя карта ще избереш, но отнема няколко дни, докато влезнат в нея.

# 739
Не съм разбрала преди това правилно въпроса ти. Ето снимка. На горното поле, където пише въведи сума (обикновено ти излиза мейл на него място, махаш го и въвеждаш сума за теглене, а долу си пишеш паролата, с която си регистрирана в сайта) и натискаш заяви теглене. После стъпките по-горе, за да провериш кога ще е изплатен записа.
Скрит текст:

# 740
  • София
И аз да попитам нещо за теглене от НЛ. Имам верификация обаче като тръгна да тегля на карта ми дава да избера номер на карта. Според мен и двата са еднакви само след единия има BGR. Кой да избера?
Няма значение коя карта ще избереш, но отнема няколко дни, докато влезнат в нея.

При мен поне имаше такса (от самата банка) при получаване на пари по карта. С изипей няма такса - на следващия ден още можеш да си вземеш парите от който искаш офис.

# 741
  • Пловдив
При мен такса не е имало.

# 742
Попаднах на едно томбола. Не знам дали е пускан  линк вече, не следя темата стриктно.  Който строи или ремонтира, може и да се възползва.
Воаля!  https://izoliram.bg/bg/Tombola.c155?fbclid=IwAR2Rq9b-vnwW36nKYNz … epeZgGf2tEySg61C0

П.П.
https://www.visabg.com/campaign/springpromotion2019/?fbclid=IwAR … JkKpEQ8RTXNLPh2uA

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 20:34 от luna

# 743
  • София
При мен такса не е имало.

Явно зависи от банката. 1% ми взеха.

# 744
1% удържа за банков превод от НЛ, то си го пише в условията. Аз веднъж се излъгах да заява по банка, не стига, че ги чаках 3-4 дни, ами и такса имаше. С изипей е най-добро, само печалби да има Simple Smile

# 745
Винаги тегля през карта.И никога не са ми удържали.Банката е ЦКБ

# 746
Винаги тегля през карта.И никога не са ми удържали.Банката е ЦКБ
И моята. Още при одобрение си пише такса 0лв

# 747
  • София
НЛ не знам да удържа такса, но банката - да. В моя случай - ПИБ. Ако се тегли така, е добре да се проверят и условията на конкретната банка - явно може да има, може и да няма такса.

# 748
  • Пловдив
 ЕкспресБанк (бивш социате) също не отдържат такси.

# 749
Томбола за една бира и една чаша Загорка IPA https://zagorka.bg/ipa/how-to

Общи условия

Активация на акаунт