Отговори
# 285
  • София
И аз бих се отказала. Не всеки разбира как се работи с множествата и подмножества - лични наблюдения Grinning

# 286
  • София
Sanaka....уж чета с разбираме ама твоята идея изобщо не я схванах.

Аз идея /или теза/ изобщо не съм излагала, така че няма нищо за схващане. Grinning Коментирах данните, посочени от Фран по много простичък начин - 7 от 72  не ми се виждат много и има родители, за които СМГ е целТА от раждането на детето, та няма нищо странно да има кандидатстващи там и от ЧУ. Не съм правила някакъв сложен анализ, който да изисква задълбочено четене, а и от изнесените данни не виждам база за правенето на такъв. Кажи от кой пост нещо не ти е ясно и ще обясня. Simple Smile

# 287
Вместо да се карате, да вземете анализ на третото класиране на седмокласниците да направите?
А, тук ме изгуби напълно.Sweat Smile

Иначе исках да кажа, че 32 деца от ЧУ тази година ще са петокласници в СМГ. Цяла паралелка.
Кой, откъде и защо си е негова работа.

# 288
  • София
И защо им е анализ на третото класиране на 7 клас? То и не подлежи на такъв реално, едни рискуват, други не и гледат отстрани, хора всякакви.

# 289
Уоруик, виждам, че пишеш от телефон и обединих двата ти последователни поста в един.
Благодаря ти! Прехвърли ми и лайковете, че така ми се изгубиха. 😁
Този твой пост, който изтрих нямаше лайкове....Disappointed Relieved
Знам, че хората се вълнуват да не им се затрият и винаги гледам да оставя този пост, в който има лайкове или поне са повече от на този, който ще изтрия. Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile
Ааа, не се притеснявай, хората се отзоваха на призива ми и си ги прехвърлиха под новия обединен пост 😂

# 290
  • София
Вместо да се карате, да вземете анализ на третото класиране на седмокласниците да направите?
Викаш може НЕГ и СМГ печелившите тук да са се заговорили и да са забравили да се отчетат в оная тема Wink

# 291
Ааа, не се притеснявай, хората се отзоваха на призива ми и си ги прехвърлиха под новия обединен пост 😂
Защото се държиш прилично.Sweat Smile Все така и занапред.

# 292
И защо им е анализ на третото класиране на 7 клас?
За да зарежат взаимното заяждане.
Да бе, да. Тъкмо са си намерили за какво... Wink

# 293
Викаш може НЕГ и СМГ печелившите тук да са се заговорили и да са забравили да се отчетат в оная тема Wink

Да бе, да. Разместването на пластовете ми е интересно.

# 294
M_I_A, казах ли ти, че удари камбаната? 😉

# 295
  • София
Е, хайде сега, чак пък да се караме Simple Smile Какви караници имаше едно време, ехее, не като сегашните караници. Joy

# 296
Едно време нямаше караници. А сега е ... демокрация. Joy

# 297
  • В офиса
Всъщност бройката обявени места на СС е по-малка от броя напуснали. Предполагам, че през годината също правят изпити и вече са си били набелязали някои кандидати, макар да не са знаели колко точно места ще се освободят. А тази обява е само за незаетите места. Така мисля, не знам. Иначе бройката на записани от СС в СМГ тази година е безкрайно по-голяма от тези миналата Simple Smile Като се връщам назад и сравнявам с випуска на дъщеря ми, горе долу толкова - между 5% и 15% ще са границите. При по-големите випуски съответно този брой е по-голям като абсолютно число.
А за какво се караме и заяждаме, че да се включа?

# 298
Щом толкова ви забавлява тази статистика, ето и за "нашия" випуск (ще бъдат седми клас). Имаше само трима кандидати от СС, като само един беше приет, но се записа в ПЧМГ.
Иначе от всички ЧУ тогава са се пробвали 30 деца, 8 са приети, а 6 са се записали в СМГ. Остава си и уговорката, че има около десетина деца, които са закодирани под номер и не е ясно от кои училища са.

# 299
Иначе от всички ЧУ тогава са се пробвали 30 деца, 8 са приети, а 6 са се записали в СМГ.
Леле. Само 6? Много малко спрямо тази година.

Общи условия

Активация на акаунт