Препарати за съдомиялна - 10

• 54 929
  • 766
  •   1
Отговори
# 300
И аз действам по абсолютно същият начин и със същите препрати. Като някой път взимам и гел Финиш.

# 301
  • Варна
А аз за ежедневно ползвам таблетките на ДМ ( 12 лв. за ок. 60 бр) + сол (ЛИДЛ, Кауфланд) + гланц (Финиш) за варовитата вода във Варна. За по-загорели - Феъри. Миналата семица обаче имаше изгодна оферта на Феъри капсули  в Елитис и следващите месеци ще мия с тях.

# 302
Това предложение изгодно ли е, интересува ме гела?

# 303
  • Пловдив
Идеално е.
От къде е, че и на мен гела ми е на свършване?

# 304
  • Пловдив
Къде е това,че тамън ми свършва гела..

# 305
Фантастико, от днес.

# 306
  • София
В метро има промоция на финиш - гланц, почистващи таблетки, ароматизатор, таблетки куантум ултимейт (2 размера опаковки).
В ДМ има промоция на финиш - гел, гланц и таблетки (2 вида кутии);
В лили дрогерия - таблетки финиш куантум макс и Сомат таблетки /вс. в 1/;

# 307
таблетки куантум ултимейт,  таблетки финиш куантум макс
Кои са по хубави?

# 308
  • Пловдив
От Асеновград съм..нямаме Фантастико..Иначе за мен сомат гела е супер..

# 309
Този гел само че за 30 измивания в метро беше за 9лв

# 310
Финиш класик и олинуан са страшно агресивни и свалят де Що видят декорация. Евентуално за загорели съдове са ок.
Купила съм Финиш plant, уж екологични, да видим.

# 311
  • Пловдив
И в Пловдив няма Фантастико Sad
От геловете, най-доволна съм точно от Сомат. Ще се оглеждам по другите вериги

# 312
  • София
Много отдавна не съм се включвала в тази тема - в момента ползвам таблетките на Лидл (комбинираните), гел на сомат (като не са много мръсни съдовете) и прах от ДМ. Много съм доволна от него - супер икономичен и измива добре. Това, което не ми харесва е, че опаковката е напълнена до дупка и в началото ми беше много трудно да я защипвам, докато се изразходи малко. Другия минус - нали е на прах, все се притеснявам, че ще се разпраши докато сипвам и може да ми полепне по очите или да го вдишам. На етикета даже има предупреждение.
Имате ли наблюдения върху другите ДМ-ски препарати за съдомиялна?
Покрай ситуацията дълго време не намерих гланц в Лидл и накрая взех от ДМ - гланц като гланц, върши работа.

# 313
В момента има изгодни предложения 2 за 1 в Метро на Сомат. Таблетките и геловете не загледах, че съм се заредила до Коледа, но пък взех гланц и почистващ препарат.

# 314
  • Пловдив
По принцип съм много доволна от сомат гела,но преди 10 дни,купих медикс гел ами много съм доволна и мие прекрасно 30 измивания, за 6.50 от Била.

Общи условия

Активация на акаунт