Звездни компромати - Юни'19

• 210 386
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 2 130
Тоци, скъпа моя 😁 Прегледах снимките и да ти кажа много добре, първо махна кенгуруто, взе раница, в която обаче беше турнала горкото бебе с лице напред. Сега! Хубаво си го сложила в правилната посока, ама нямаш хубава седалка. Вземи потърси консултант най-накрая, че ми писна да ти давам безплатни съвети. Ай със здраве!

# 2 131
  • София
Голям бонбон е детето ,  наистина хубави очи.

# 2 132
Тоцка пак изплиска легена 😂😂😂
Голямо натякване все да е първи, да е най!
Кой знае с какви болни амбиции ще го отглежда 🙈 А, ако има второ дете и да вземе да се окаже пак момче - за него какво? То и момиче да е, пак ще е второ . Best Batinkov и Second hand Batinkov 🙈

# 2 133
хаха първородният хахах - все едно на английският престол ще се възкачва...ама какво знаем ние плебеите, простолюдието...

Дано Меркел е добре, изглежда че жената изпитва неудобство от случващото се, не съм наясно с възгледите и, но когато има здравословен проблем не мисля че журналистите подхождат правилно, като акцентират върху това.

За друго се включих - да кажа, че Ryan Goslin е много готин и да попитам той сега с Ева Мендес ли е?

Chrissy Teigen много е отслабнала...

# 2 134
Хижа Вихрен и връх Вихрен не са едно и също. Някакви 3 часа преход ги дели. Не че се съмнявам как Тоци по маратонки и бебе пред нея е покорила върха, от който една снимка няма. Иначе по същата логика Бест вече е покорил един връх - Черни връх, нали всеки ден вижда Витоша отсреща.

# 2 135
  • София
Оф, ще стискаме зъби, докато Дъ Бест навърши 18 г и Тоца спре да му отразява всяка навършена месечинка. Всъщност не се знае дали и тогава ще спре, но да се надяваме.

# 2 136
Надай се!

# 2 137
Банският на Петканова коментирахте ли го? Че то по-добре щеше да е да го няма Wink
https://www.instagram.com/p/By-jynRnqUV/

# 2 138
Хубава е Петканова, ама показа в Черешката, че е тъпа като хралупа.

# 2 139
Един от коментарите е,че това долнище не върви на омъжена жена и майка.Хахаха,омъжените,хеле пък родилите-веднага да се забулват и покриват.Искаше ми се да се види повече от банския,така няма кой знае какво за коментар.

# 2 140
Ако имах тЕло като на Петкановица щях да си го развявам гордо с подобни бански. Уви по го докарвам на посестрима на Йокото.

# 2 141
Аз пък се чудя как търпят някакви чекиджии да им коментират снимките в стил "малки са ти цицките", какъвто коментар имаше към по-горната снимка. Супер гнусно или аз съм прекалено чувствителна...

# 2 142
  • София
Оф, ще стискаме зъби, докато Дъ Бест навърши 18 г и Тоца спре да му отразява всяка навършена месечинка. Всъщност не се знае дали и тогава ще спре, но да се надяваме.

Ахаха, Тонка, ти се майтапиш! Ами абитуриентския бал?? Ами университета?? Ами после като стане една свекърва?? Представяш ли си я горката снахичка-бестова-батинкова? Joy

# 2 143
Горнището е нормално, долнището ми е странно извито.😂 Ама тя си стройна и и отива.

# 2 144
Кат' си се наврял да си некъв' измислен ВИП ще търпиш всякакви коментари.Ако не-Северна Корея.
Бутат се да са известни,после "Лелееее" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт