Звездни компромати - Юни'19

• 210 364
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 2 175
Те пък да и бяха сложили снимка с новия нос ....сега да се чудиш на кого е тази торта и какво общо има с рожденичката Grinning

# 2 176
Джулиана Гани, гърдите и са потресаващи...
https://www.instagram.com/p/BzLES96hFpr/

# 2 177
  • Варна
Ей това не мога да разбера- как за такава некадърност си плащат и същевременно са се превърнали в уродливи същества, достойни само за присмех?! Който каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи!

# 2 178
Джулиана Гани, гърдите и са потресаващи...
https://www.instagram.com/p/BzLES96hFpr/

AnguishedAnguishedAnguishedAnguished От брадата и почват гърдите, зорлем се правят на уроди...нямат ли близки тези хора да им кажат да се спрат?

# 2 179
  • Бургас
Баш уроди,няма да се спрат,не мога да ги гледам вече.Hahaha,и са я питали защо гърдата ти е квадратна? Падам просто.

# 2 180
На мен ми изглежда, че е от некадърна обработка на снимката, надявам се в действителност да не изглежда така. Чак е страшно и болезнено за гледане...

# 2 181
Тя, милата, поне няма претенции за нещо повече от PVC тЕло.
Тоца, обаче, без да й отварям снимките и съдейки само по коментарите тук ми докарва позиви на повръщане.

# 2 182
Е как няма претенции?!В "Мис Пепеляшка " ги беше наредила на нощното шкафче всички дипломи,които има,а във ВБ току натъртваше,че и тя знае някои  неща.И на висок тон разказваше какво музикално и друго образование има,6 апартамента също и прочее.Особено когато изкара доста точки на игра с въпроси за 4 клас Joy Смятам,че има някакъв психологически проблем.Не даваше никой да я пипне по косата,когато ѝ свалиха перуката се разплака,когато не спечели конкурс за красота във ВБ пак се разплака...изобщо много е зле девойката.

# 2 183
Ким

Скрит текст:

# 2 184
# 2 185
Нова версия на Ангелите на Чарли

Никога не съм харесвала Кристен, винаги ми е била дървена и скучна, но в този трейлър ми хареса, и дълга коса й отива и късата.

# 2 186
Гадост!Тая Кристен е толкова бездарна...никога няма да успеят да заменят старите ангели.

# 2 187
Кристен ми е изключително неприятна и като актриса изобщо не ми харесва.

# 2 188
  • До сърцето...
Аштън и Румър, пред бар Black Market в Лос Анджелис
Скрит текст:

Венсан и Тина около ресторант Kristy's в Лос Анджелис
Скрит текст:

Аланис Морисет се радва на трета бременост на 45 години
Скрит текст:
(след няколко спонтанни аборта)

# 2 189
Алекс Петканова защо говори с такъв лигав, детски глас?
И защо се е обезобразила с тези скули, тип Аватар?
Риторични въпроси....

Общи условия

Активация на акаунт