Звездни компромати - Юни'19

• 211 989
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 495
Снимките от плажа по какъв повод са?

# 496
  • Разпиляна във въображението
Тази Ирина известна ли е самостоятелно? Лично аз я знам само като жената до Брадли, която му е родила дете.

# 497
  • Rock & Roll feeling ...
Да, известна е, особено ако човек се интересува  от модели. Аз я знам още преди връзката й с Роналдо.

# 498
Може и да е по-известна от Брадли. Вече прекалявате с меренето на известност. И двамата са добри в сферите, които работят и са известни. И дано се съберат, ако са се разделили. Може всичко да са спекулации и клюки.

# 499
  • София
Тонка...договор и дете... Crazy Crazy
Няма невъзможни неща в Холивуд. За слава и пари всичко се прави. Включително и деца.
Знам, че на много хора това все още им звучи като фантастика, но след време вярвам, че доста неприятни истини ще лъснат.

# 500
  • До сърцето...
Ирина и Брадли сигурно са толкова разделени, колкото бяха Шакира и Пике миналата година по това време.

Няма изказвания от официални лица, няма коментари на И.Ш. и Б.К. в социалните им мрежи; една снимка с куфар - голямо доказателство Grin Ирина може да тръгва на път - все пак е моделка - не е толкова странно.

Днес близнаците на Роналдо имат рожден ден BalloonTadaBalloon
Матео и Ева
Скрит текст:

С Джорджина и Кристиано - младши
Скрит текст:

празнично
Скрит текст:

# 501
  • софия
Снимките от плажа по какъв повод са?
Saint Laurent Mens Spring Summer 20 Show

# 502
Според мен Златка се е докарала до този вид благодарение на телефона си. Едва ли е така в действителност.

# 503
Бау
https://www.instagram.com/p/ByP9LfvpcnC/

Златка и компания
https://www.instagram.com/p/ByIA_6lpgnX/

Каляшева се обезобрази и тя, а е толкова добър доктор
https://www.instagram.com/p/BxcGwrGJkYV/

# 504
Според мен Златка се е докарала до този вид благодарение на телефона си. Едва ли е така в действителност.
На живо още по-зле казваш...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 505

По-противни от женските кифли са ми мъжките кифли Close Confounded

# 506
...една снимка с куфар - голямо доказателство Grin Ирина може да тръгва на път ....
A де! И мен това ме учуди. Просто държи куфар жената. Не само, че може да тръгва на път, но може и да се връща от път или тепърва да си го е купила. Wink
Аз, дето съм известна само на семейството си, разнасям редовно куфари напред-назад. Grin

Иначе Ирина не я приемам за супермоделка. Тялото ѝ е супер, но устата разваля фейса. Не знам дали има корекции, но лицето на топмоделите за мен е "по-изчистено".
Тя определено си беше известна доста преди Роналдо и Брадли. С първия не ги харесвах, а с втория бяха и дано още да са готина двойка.

# 507
Каляшева на кой беше майка? Май някоя известна кифла?

# 508
Не знам да е майка на някоя известна?
На Ники Илиев майка му беше някаква дерматоложка, да ни би него да визираш?

# 509
  • София
Много хубава и цветна украса на близнаците на Роналдо. Обаче нещо ми липсваше в картинката, а то какво било - пелената от сух лед! Абе, Рони, много си стиснат бе, как не ти се откъсна една пелена от джоба и сърцето, ще провалиш празника на децата.

Общи условия

Активация на акаунт