Звездни компромати - Юни'19

• 211 933
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Забравих да проверя ама май вече не готви в БНТ
 Честно казано, харесваха ми рецептите ѝ. Ама като панаирджийска мечка се мести само и тя тук там.
Но това предаване е адски, адски тъпо!!

Готви още по БНТ. На мен ми харесва предаването. Представя хубави рецепти, с достъпни продукти.

# 601
Е, ква е тая чалгия в темата?! Айде спрете се вече!

https://ladyzone.bg/gallery/laifstail/artbox/5-mladi-operni-divi … iia-po-sveta.html

Разбира се, ето нещо за интелигенцията!

# 602
Няма да гледам Азис и Рут Колеа, но за тези, които са ги гледали, ето нещо, което да ви оправи вкуса!
Миро и Койна Русева:

https://youtu.be/6X2UjCNaWVg

# 603
Всеки втори парцал е фолк пивица,митко пайнера съвсем го удари през просото,каталога му набъбва яко и хич не му дреме,че е публично 😂

# 604
  • Пловдив
Хайде да се включа с една папарашка снимка на Цвети Пиронкова, засякохме я на сутрешно кафе в Мола (беше с детенцето) миналата неделя. Та, не се стърпях да я снимам. Много естествена,но спортистите са друга бира, еххх.
Скрит текст:

# 605
Да много е красива, а със спорта приключи ли, че там е слаба бира?

# 606
Утре вечер в Папараци -Златка и Блажко https://www.btv.bg/shows/paparaci/
До последно не вярвах ,че Благо пак е направил поредното бебе на някоя си толкова скоро,ама явно отдава му се на човека ,Злата и тя с кой акъл му се върза ,като след година,две и тя най-вероятно ще  бъде зарязана заради по-млада засукана красавица  Laughing

# 607
Пише отдолу - бременна ли е Златка Георгиева?

# 608
Barbarella*, разкошна песен, разкошен клип. От както излезе ми е от любимите!

# 609
Ех, значи и Катето най-после се уреди. Сън не спях да я мисля тая жена 😂 По коя телевизия я дават, да знам да не гледам?

# 610
Петък по бТВ.
И аз харесвам като готви. Има много неща, които са ми по вкуса и са наистина с достъпни продукти.
Ама яко облизва лъжици Wink Манчев ще полудее ако я види Wink

# 611
  • Viena
То пък Блажко не е първа младост да кажеш, че ще търси нещо ново. 😂 😂 😂

# 612
  • Sofia
Не готви вече по бнт,уж била в лятна ваканция,така е обявила в фб...повтарят предавания на предишните двама готвачи-Елена и Ники.
Предаването по бтв е ужасно дразнещо,мислих Георги Тошев за по-сериозен професионалист,но промени мнението ми...Angry

# 613
  • софия
Alan Arkin със звезда Simple Smile
Скрит текст:

Marc Anthony
Скрит текст:
Taraji P. Henson
Скрит текст:
Jennifer Lewis
Скрит текст:
Selena Gomez, Ariel Winter
Скрит текст:
Phylicia Rashad, Susan Kelechi Watson
Скрит текст:
Jamie Dornan
Скрит текст:

# 614
Ех, Джейми няма ли да снима някой хубав филм? Знам, че някои не го харесват, но аз много го харесах в трите филма за 50 нюанса сиво. Може и да си остане със славата от тях.
Тараджито не ми харесва с афро прическа. Най ми е хубава с перуките на Куки. Kissing Face

Общи условия

Активация на акаунт