Звездни компромати - Юни'19

• 209 755
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 705
  • До сърцето...
anitsa и сие, моля ви, бе хора:
Цитат
Снимка се слага в скрит текст.
Линк не се слага в скрит текст...
.... от толкова време се повтаря едно и също, първият пост е  грехота да не се прочете - кратък, че е и хубав!

# 706
anitsa и сие, моля ви, бе хора:
Цитат
Снимка се слага в скрит текст.
Линк не се слага в скрит текст...
.... от толкова време се повтаря едно и също, първият пост е  грехота да не се прочете - кратък, че е и хубав!
Радика, знам правилото, но поради естетически съображения заради дължината на гугъл линка, реших,че ще е скрит.

# 707
Всеки път като видя Хайди с децата й, ме спохожда мисълта какво пропиляване на гени беше връзката й със Сийл.

# 708
Защото не си го виждала на живо.
Аз нямам против да ми пропилее... гените.

# 709
  • София
На мен Сийл ми е голям любимец.

# 710
  • София
леле, колко генетични проекти бих пропиляла със Сийл...Heart Eyes

# 711
Памела А. НИКОГА да не обува пантофки Grinning

# 712
Оо, Сийл е много секси,но имал ужасен нрав и голям ...инструмент, сигурно затова го изтърпя тя толкова години, в смисъл, не заради ужасния му нрав..
Какво става с Иги (г)Азалия, отдавна не съм чувала нищо за/от неа, много беше нашумяла преди няколко години, да не е настъпила някъде, някой продуцент и тя?

# 713
Е само заради един инструмент ли го е търпяла,сериозно? Grinning

# 714
Една приятелка казА, че размера нямал значение Smirk

# 715
  • София
Има, има. Mr. Green

# 716
  • София
Иде ми да му нащипя баджачките на бебето на Кейт! Stuck Out Tongue Closed Eyes Много са сладки майка и бебешор! Теди В. и дъщеричка също много ми харесаха!

# 717
И аз се опасявам че ще прозвуча расистко, но мисля че голямата  дъщеря на Хайди  от първия й брак с италиански бизнесмен е най-красивото дете в семейството:
Скрит текст:

# 718
Брак с италиански бизнесмен? Хахах Joy

# 719
Дъщерята е от Флавио Бриаторе мисля, обаче се е получила екстра. Той пък я не щял, моля ви се, нямам думи просто.

Сийл за мен е най-страшния мъж, до когото не бих се допряла и с пръст. Толкова е грозен, че практически няма накъде повече. Обаче със сигурност има много качества, които аз няма как да оценя, Хайди съвсем си го беше харесала, така че тяхна си работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт