Звездни компромати - Юни'19

• 212 030
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 450
Мишел Пфайфър се е мумифицирала

Що се отнася до президента:- когато човек следи единствено тази тема и не чува , или не желае да чуе какво говори президента, неговите послания и действия , се получава така :задаваш тъпи въпроси с идеята да разсмееш някой на твоето ниво.И да Радева е с президента.
Rolling Eyes Ох, да,  да, умишлено е написано, за хора като мен. И да, в тази тема е коментиран точно като мъжа на жена си, в политическите теми му бистрят посланията и личните гафове, бай дъ уей.
Нямам търпение да ми разкажеш колко красива е Радева и как се е държала на ниво, току виж съм спряла да задавам тъпи въпроси.
Ще те разочаровам, колко е красива и как се държи въобще не ми е тема, за останалото надявам се да се справиш , голямо момиче си.

# 451
Преслава

# 452
Уау, това Преслава ли е?

# 453
За мен вече не е Grinning

# 454
Да беше показала Паола, а не само сменената си физиономия.
Неузнаваема е, и уеднаквена вече, прилича на още няколко поп-фолк звезди, както и на още толкова плеймейтки. Open Mouth

# 455
Чип и Дейл :Д

# 456
Преслава или още така познатата Кали...

# 457
  • Пловдив
С Галена като copy-paste😁

# 458
  • До сърцето...
Ха-ха! Двама от най-богатите хора на земята Бил Гейтс  (Microsoft) и Уорън Бъфет (Berkshire Hathaway) - считан за най-великия инвеститор в историята на модерните финансови пазари - са изкарали един 8-часов работен ден в кафене от мрежата Dairy Queen в Омаха като обикновени служители (или поне така казват - приемали поръчки, правили сладолед, обслужвали криентите).
Скрит текст:

Кафенето, между другото, принадлежи на Бъфет от доста време. Този на заден план май е работник, но толкова да прилича на Зукърбърг Grinning
Скрит текст:

# 459
Замислих се дали Преслава е подала заявление за подновяване на документите за самоличност Grin

# 460
Бил Гейтс и Уорън Бъфет как напомнят за нашите богаташи. Ама все едно виждам Банев и Ветко-работни, земни, приветливи и , само дето може скоро да не са толкова богати.  Душички златни ❤

Преслава, ако извърши убийство, никой няма да я познае.

# 461
Мен ме разсмяха безсънните й нощи. Може би е имала предвид докато е по дискотеките.

# 462
Замислих се дали Преслава е подала заявление за подновяване на документите за самоличност
Напълно възможно, това е друг човек YumFrowning

# 463
Не й отива този плосък нос, сори ама преди си беше по-хубава.

# 464
  • София
Портичката и Бюфета са прашинки.
наш Пейчо работи по лафките ката ден...и търка ли търка...

Общи условия

Активация на акаунт