Звездни компромати - Юни'19

• 211 947
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 555
Чакай утре в Шок и Уикенд. Ще я има цялата история, хууубавичко окрасена.

# 556
Именно за това смятам да си замълча Grinning Иначе като стана плеймейтка, излезе една статия, че в ученическите си години е живеела в огромен палат не помня вече къде. Да да ама не Joy Живееше в една стара къща до руското училище във Варна. До тук с клюките Grinning

# 557
  • Rock & Roll feeling ...
Аз пък си спомням, как вързаха баща й гол в гората.
Защо ?
"Върхаза" ми навява лоши асоциации. " Гол " още повече.
Имаше един манаф в квартала, той обичаше да връзва хора по гори и подобни места и да ги назидава с анално проникване. Рядко противна личност. И да чуя,че са го застреляли някъде, няма да двуличнича, че ми е тъжно.

# 558
  • София
момичета, петък е и не е Хелоуийн  Confounded

# 559
  • Варна
Баща и е Николай Недков, стар познайник във Варна, бивш дългогодишен шеф на Златни Пясъци. Нищо общо няма историята със случайността. В онези години вероятно не само той е преживял подобно отвличане и сплашване.

# 560
Аз пък си спомням, как вързаха баща й гол в гората.
Защо ?
"Върхаза" ми навява лоши асоциации. " Гол " още повече.
Имаше един манаф в квартала, той обичаше да връзва хора по гори и подобни места и да ги назидава с анално проникване. Рядко противна личност. И да чуя,че са го застреляли някъде, няма да двуличнича, че ми е тъжно.
Него го вързаха, защото като шеф на Златните не слушаше, така да се каже. Но няма да пиша статиите на жълтите парцали, особено пък за без пари. Тогава май го вързаха заедно със шофьора му близо до Приселци. Стига толкова.

# 561
  • Варна
Къщата им беше на Приселци, някъде из Аспаруховските гори го бяха закарали. Заедно с шофьора му.

# 562
Май беше близо до разклона за Аврен.

# 563
Много се извинявам за следната снимка. Манекена Димитров мъжа на жената на топа на топовете Joy
Скрит текст:

# 564
Този прилича на кучетата убийци от една друга тема в сайта.
Б-Л-Я-К

# 565
  • София
Тоз' манИкен Димитров ме оставя безмълвна цял ден. Рядко ми се случва такъв транс. Т'ва Златки, Норки, Тигрови ряпа да ядат пред ТОП-ови.

# 566
Господи, "топа на топовИтИ" изглежда като след прясна лоботомия. 😣

# 567
Темата да се преименува на Дебил парад, хахаха. Много са смешни тези лица.

# 568
Темата да се преименува на Дебил парад, хахаха. Много са смешни тези лица.

Идеята и названието са ТОП! Simple Smile Ама не бива тая темичка да се преименува, в нея показват и нормални, а направо такава нова да се съдаде! Чудничко звучи - Дебил парад! Joy

# 569
В един коментар под статия в жълт сайт за "почивката"  на Норчето пише, че тоя "манекена" бил таксиджия и го играел сводник на тази "звезда".
Обикаляли по дискотеките и се снимали на маси с празни бутилки.
Като ги гледам какви са дебили цялата дружинка, хич няма да се изненадам, ако е верен тоя коментар.

Общи условия

Активация на акаунт